WALKERA M120D01
WALKERA M120D01
Ahoj,ma nekdo osobni zkusenost s timto krasavcem?Mam o nej zajem,ale nechci kupovat zajice v pytli.
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
Re: WALKERA M120D01
Ano, mám tenhle kousek asi měsíc, za sebou má zhruba 20 letů. Zatím můžu říct, že jsem velmi spokojen, pokud to po měsíci vůbec může mít nějakou váhu. Tenhle model je docela našlapaný, ve vzduchu stojí jako přibitý, žádné vibrace a kmitání. V normal módu je výkon motoru trochu slabší, stačí to tak na kolečka, ale při prudší zatáčce má problém to udýchat. Ve 3D módu jsou otáčky větší, ale chce to jemnější práci s kolektivem. Na baterku vydrží 4-5 minut, neměřil jsem to.
Doporučuji hned přikoupit několik náhradních ozubených koleček HM-4G6-Z-19 na kardan, protože to je nejslabší článek a po nechtěném zastavení zadní vrtulky např. pádem, se v něm kardanová tyč protočí a pak už vrtulce nejde věřit, bude se protáčet čím dál víc i za letu. Takže je nejlepší kolečko hned vyměnit. No a pak hlavní kolo HM-M120D01-Z-13, tam se očesává taky..
Doporučuji hned přikoupit několik náhradních ozubených koleček HM-4G6-Z-19 na kardan, protože to je nejslabší článek a po nechtěném zastavení zadní vrtulky např. pádem, se v něm kardanová tyč protočí a pak už vrtulce nejde věřit, bude se protáčet čím dál víc i za letu. Takže je nejlepší kolečko hned vyměnit. No a pak hlavní kolo HM-M120D01-Z-13, tam se očesává taky..
EasyCopter v6, Kestrel 500SX, Walkera V200D01, M120D01, Blade CP+, T-REX 450
Beta 1400
Aurora 9
Beta 1400
Aurora 9
Mas k nemu tu sesti nebo osmi kan.vysilacku?Jinak nejsou 4 min.letu trochu malo?
martinit píše:Mas k nemu tu sesti nebo osmi kan.vysilacku?Jinak nejsou 4 min.letu trochu malo?
Já k němu používám šestikanálovou WK-2601, tu už jsem měl. 4 minuty lítám já, možná, že to vydrží i 10, ale nezkoušel jsem to. Záleží taky jak moc mu dáváš zabrat.
EasyCopter v6, Kestrel 500SX, Walkera V200D01, M120D01, Blade CP+, T-REX 450
Beta 1400
Aurora 9
Beta 1400
Aurora 9
Diky za postrehy.Asi ho dneska odkliknu.Budu ho brat s tou sesti kan.Vzal bych s osmi,ale to uz je spousta penez.
-
motor_home
Přes všechno co jsem si tady přečetl přistál o vánocích pod stromečkem vrtulník Walkera M120D01. Jako úplej vrtulníkovej amatér jsem byl pochopitelně nadšenej z toho jakej je to krasavec.
K létání jsem se po prostudování všech možných diskuzních fór a manuálu odhodlal až asi před 14 dny. K mému údivu jsem schopen se krátce udržet ve vzduchu a po cca 20 nabití baterky je vrtulníček stále v provozu. Dovybavil jsem se celou řadou náhradních dílů, ale ty jsem ještě naštěstí nepotřeboval.
I přes to, že jsou mi stále některé věci v nastavení stál utajené se postupně prokousávám letovými začátky.
K řízení byla součástí souprava WK-2603 a tak bych rád získal informace o tom jaké nastavení ještě udělat aby byl vrtulník co nejstabilnější.
K létání jsem se po prostudování všech možných diskuzních fór a manuálu odhodlal až asi před 14 dny. K mému údivu jsem schopen se krátce udržet ve vzduchu a po cca 20 nabití baterky je vrtulníček stále v provozu. Dovybavil jsem se celou řadou náhradních dílů, ale ty jsem ještě naštěstí nepotřeboval.
I přes to, že jsou mi stále některé věci v nastavení stál utajené se postupně prokousávám letovými začátky.
K řízení byla součástí souprava WK-2603 a tak bych rád získal informace o tom jaké nastavení ještě udělat aby byl vrtulník co nejstabilnější.
martinit píše:Diky za postrehy.Asi ho dneska odkliknu.Budu ho brat s tou sesti kan.Vzal bych s osmi,ale to uz je spousta penez.
A kčemu by ti ta 8 kanálová vysílačka byla??
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
- Aleš Březina
Docela mě dostalo tohle http://www.walkera.com/en1/particular.jsp?pn=V120D02S, dá se sehnat v Čechách okolo 5500,-, tak je to docela zajímavá alternativa k SOLO PRO 180.