Velký TP vozidla-duplikát
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Velký TP vozidla-duplikát
Zdravím,
asi bych měl toto řešit úplně někde jinde, ale určitě mi někdo poradíte...
Chci kupovat motorové vozidlo a jelikož je všude plno podvodníků, napadlo mě: jak je u nových ,,velkých,, technických průkazů označený duplikát, je to poznat na první pohled, nebo je to uvedené někde v poznámkách.
Dříve, když byly i ,,velký,, TP ve stylu knížky, bylo navrchu červené razítko ,,duplikát,, je tomu tak i dnes?
Děkuji za odpovědi.
asi bych měl toto řešit úplně někde jinde, ale určitě mi někdo poradíte...
Chci kupovat motorové vozidlo a jelikož je všude plno podvodníků, napadlo mě: jak je u nových ,,velkých,, technických průkazů označený duplikát, je to poznat na první pohled, nebo je to uvedené někde v poznámkách.
Dříve, když byly i ,,velký,, TP ve stylu knížky, bylo navrchu červené razítko ,,duplikát,, je tomu tak i dnes?
Děkuji za odpovědi.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
Re: Velký TP vozidla-duplikát
Ja som raz stratil VT a na policii mi vystavili druhy a na vrchu bola cervena peciatka,ze duplikat,ale uz je to navno.mozno teraz uz to je inak.
- MarthiR
Mělo by to tam být uvedeno že se jedná o duplikát ale ruku do ohně za to nedám.
Ano na vrchu červené razítko nebo přímo tisknuté ! (pokud se jedná o nový duplikát)
Ano na vrchu červené razítko nebo přímo tisknuté ! (pokud se jedná o nový duplikát)
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Ano, nahore je razitko duplikat, jeste nad jmenama majitelu.
Děkuji všem...
Dnes záleží který úřad vystavoval druhopis.Někdy je na čelní straně nahoře napsáno druhopis.Ale většinou dole v poznámkách bývá napsáno druhopis a z jakého důvodu( za popsaný, za ztrátu,za zničený a jin.).Ale někdy se to nenajde nikde.Je třeba si na toto dávat pozor a raději hledat jinde, kde je orginál TP.
- Paris Ivan
Zkus zajít na registraci motorových vozidel, tam by měl být nejpřesnější přehled o vozidlech a jejich dokladech.
Nevím jestli to byla náhoda, ale já to tam neměl.
- Paris Ivan
bub60 píše:Nevím jestli to byla náhoda, ale já to tam neměl.
Prosím upřesni to, kde neměl? Co neměl?
parda píše:bub60 píše:Nevím jestli to byla náhoda, ale já to tam neměl.
Prosím upřesni to, kde neměl? Co neměl?
Předpokládám že tam neměl napsáno duplikát či druhopis, když je to o tomto, ale taky bych prosil upřesnit
- bekmen
- Kontaktovat uživatele:
...já když cca před 6 lety přihlašoval nové auto, tak úřednice špatně vložila orig. TP do tiskárny (a originál tak zničila), hned vystavila nový a pouze dole v poznámce bylo napsáno, že se jedná o duplikát - TP byl jinak úplně stejný, jako jiné (žádné červené razítko, nebo jiné označení) - ale je to 6 let...
Beta 1400, Spitfire (Dynam), P - 51 Mustang (SDM), F 18 Blue Angel (Robbe), Minimag (Multiplex), Easy Glider El. (Multiplex), Futaba T6EX 2,4 GHz, Easy Star Set (Multiplex) prodáno
Majitel vozidla může podat žádost o výdej dat z registru motorových vozidel. Tak tam s ním zajdi a máš hned jasno.
Pokud nebude chtít tak je s autem něco v nepořádku, nebo má jiného kupce, který to koupí i bez těchto obstrukcí.