Align T-rex 500

Vrtulníky do velikosti 500.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Troll

Re: Align T-rex 500

#226 Příspěvek od Troll »

krtek2k píše:tatrman , ty díry jsou tam k tomu , aby mohla vrtulka fungovat.
Máš kolo? Tak si z něj odmontuj šlapky. Tour de france přece nepojedeš.

Vrtulka funguje i bez děr v SOP. Zdá se , že tohle kolo jede i bez šlapek.To vím zcela jistě. :mrgreen:
V režimu NORMAL a při normálním létání, ne při 3D zmítání taková směrovka bez děr působí docela blahodárně . Ale v režimu HL to žádný smysl nemá, tam to opravdu spíše škodí.
prochel
Kontaktovat uživatele:

#227 Příspěvek od prochel »

pánové jestli teď někdo přemejšlíte o koupi T-rex 500 tak neváhejte konečně padla cena za super kombo pod 9000,-kč což je levnější než rex 450 super combo :!:
pro začátečníky ideální šance
marunka

#228 Příspěvek od marunka »

Akorát to je T-REX 500E s řemínkem, což není zrovna state of the art.

Nějaká změna v ceně dílů na pětistovku?
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
gasolin

#229 Příspěvek od gasolin »

Chci si 500E Super combo koupit...s vrtasem zkusenosti jsou Walkera 1#A, HK250gt, HK450V2...doporucite koupit? Co na tehle verzi je nejvetsi slabinou? Jake ma mouchy?

Diky za rychlou odpoved..pac za par hodin bych si ji rad sel koupit :D
OPR
Kontaktovat uživatele:

#230 Příspěvek od OPR »

Novou verzi T500E neznám. Pokud myslýš tohle z odkazu http://www.helipal.com/t-rex-500e-superior-combo.html neměl bys ses setkat z žádnou záhadou. Funguje to docela dobře a kdybys náhodou narazil na něco s čím nehneš ozvi se. :wink:
gasolin

#231 Příspěvek od gasolin »

OPR píše:Novou verzi T500E neznám. Pokud myslýš tohle z odkazu http://www.helipal.com/t-rex-500e-superior-combo.html neměl bys ses setkat z žádnou záhadou. Funguje to docela dobře a kdybys náhodou narazil na něco s čím nehneš ozvi se. :wink:

Presne tohle co si uvedl to je...diky za odpoved a za nabidku pomoci...
OPR
Kontaktovat uživatele:

#232 Příspěvek od OPR »

Nemáš zač. Zázraky nečekej nebude to Logo. Ale sloužit, Ti to bude dobře.
gasolin

#233 Příspěvek od gasolin »

OPR píše:Nemáš zač. Zázraky nečekej nebude to Logo. Ale sloužit, Ti to bude dobře.

Nakonec mi to nedalo a slozil jsem si zalohu na 500ESP za 13800kc..pokud se budu pohybovat okolo castky 14tis...je to vhodna volba heli? dival jsem se jeste na 550 ale tam uz jsou pomerne drahe dily na opravu a vetsinou jdou lidi po 500 nebo 600. Cena je plus minus stejna jako 500, co bys volil? Posledni volbou je bezpadlo 500esp, ale to je pro me randal...17litru je brutalnich, takze bych opravdu musel mit jistotu ze ty prachy za to stoji...
marunka

#234 Příspěvek od marunka »

Taky trénuju na 500ESP, mám z toho respekt, ale jinak je to hodná helina.
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
gasolin

#235 Příspěvek od gasolin »

marunka píše:Taky trénuju na 500ESP, mám z toho respekt, ale jinak je to hodná helina.

Diky, je to pro me opravdu velka investice a nerad bych koupil neco a pak zjistil ze dat litr dva tri, tak mohla byt uplne jina a o 100% lepsi heli...
OPR
Kontaktovat uživatele:

#236 Příspěvek od OPR »

Myslím, že si klidně mohl vzít tu verzi s řemínkem. V ničem jiném se to neliší. A lítá to také. 8O
Já nevím co bych zvolil. To se budeš mset rozhodout Ty. Sou to Tvoje peníze. Z toho finančního nástřelu si vybral .... asi to nej. Pokud bys byl ochoten malinko připlatit je tu ještě jedna možnost a tu bych nezahazoval. http://www.laheli.com/web/article.php?a ... 0II%202011

To je věc, nad kterou bych asi hodně přemýšlel, kdych chtěl vrtulník v té velikosti cos nastínil.
marunka

#237 Příspěvek od marunka »

Řemínkovou verzi bych nebral. Oproti kardanu to je starost navíc a snižuje výkon. Sniper je asi lepší než 500ESP, dražší a ostřejší. Do výběru bych zvážil i Protose.

Já jsem se pro T-REXe rozhodl hlavně z důvodu dostupnosti nd, tyto modely jsou velmi rozšířené a tudíž není problém najít někoho zkušeného, kdo ti s tím pomůže. V začátcích si myslím, že nepoznáš rozdíl mezi T-REXem, Protosem a Sniperem, budeš mít co dělat, abys to uvisel, přesunul se, pohledy a při tom nespadl. Jinak rozhodně doporučuji simulátor. To je největší úspora na dílech :)
OPR
Kontaktovat uživatele:

#238 Příspěvek od OPR »

marunka píše:Řemínkovou verzi bych nebral. Oproti kardanu to je starost navíc a snižuje výkon. Sniper je asi lepší než 500ESP, dražší a ostřejší. Do výběru bych zvážil i Protose.

Já jsem se pro T-REXe rozhodl hlavně z důvodu dostupnosti nd, tyto modely jsou velmi rozšířené a tudíž není problém najít někoho zkušeného, kdo ti s tím pomůže. V začátcích si myslím, že nepoznáš rozdíl mezi T-REXem, Protosem a Sniperem, budeš mít co dělat, abys to uvisel, přesunul se, pohledy a při tom nespadl. Jinak rozhodně doporučuji simulátor. To je největší úspora na dílech :)

Řemínku se vůbec neboj. Pokud Ti opravdu bude dělat takové starosti, zakoupíš konverzi. Ale dost tom pochybuju. Jinak pokud si můžeš dovolit utrati víc, vůbec nepřemýšlej nad T500 neb protosem a vem snipera.
DaveLister

#239 Příspěvek od DaveLister »

Osobne bych volil jako petistovku protose, ale cenove je jinde jak trex. Pokud by to mel byt trex, tak ten novy s nastavitelnou padlovou hlavou, sikmymi prevody atd(padlo nebo bezpadlo, zalezi na osobni preferenci):
http://www.align.com.tw/shop/product_in ... ts_id=4028
http://www.align.com.tw/shop/product_in ... ts_id=4029

Tadle reminkova verze je na trhu uz dost dlouho a uz se zrejme spise doprodavani stare zasoby(na align shopu uz neni). V te nove verzi je hodne veci vylepseno, gripy a ocas nejsou osizeny plastem apod.
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
petrct
Kontaktovat uživatele:

#240 Příspěvek od petrct »

trex500 jsem mněl a vloni jsem ho prodal, váhal jsem prodat snipra nebo trexe, ale letové vlastnosti rozhodly,, nelital jsem protose, ale videl jsem jich dost lítat, Ale ruku na srdce znovu bych šel do SNIRA II :wink:
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 500“