Nafouklé li-po
- zero_ozero
Nafouklé li-po
Zdar, nedávno jsem si všiml, že se mi mírně nafoukla jedna z lipolek. Zajímalo by mě, jak dlouho nebo do jaké míry nafouknutí jsou ještě bezpečné?
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
Re: Nafouklé li-po
zalezi jak moc je nafoukla, jestli se to zhorsuje a jestli se nejak radikalne zmenil vnitrni odpor toho nafoukleho clanku, nektere nafoukle lipo klidne vydrzi dalsi sezonu a v pohode
ja v akrobatovi tocil rok a pul turnigy co se i po kazdem letu lehce foukaly a v pohode, ale pak vymekli uplne, ale chce to s rozumem, do EPP to neresim, v kompozitu kde baterka je zlomek ceny bych automaticky menil ....
ja v akrobatovi tocil rok a pul turnigy co se i po kazdem letu lehce foukaly a v pohode, ale pak vymekli uplne, ale chce to s rozumem, do EPP to neresim, v kompozitu kde baterka je zlomek ceny bych automaticky menil ....
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Mě se takto nafoukly po 20cyklech,ve 28 byly kaput,Power X5,pořád se zvětšovala,neměla už žádný výkon...
Kamarádovi se ta samá značka nafukuje taky a dokonce i Hard Case "zatím se ale drží" nabito 15x
Tuhle značku už nikdy víc a ani od prodejce co je má nic víc!
Momentálně mám například Nano-techy a ty se fouknou při nabíjení po nabití se zase splasknou,mají 20cyklů a zatím beze změny.. jsou to 2S2P 6000mAh 65-130C
Co jsem měl obyč Turnigy tak ty se nafukovaly lehce a to až po cca 100Cyklech a dále fungovaly,jen už malinko měkčí.A nebo nedělaly nic jen zkrátka odešly...
Takže nafukování hlídat sledovat zda se razantně nezvětšuje a pokud kapacitně a proudově funguje tak s opatrností dál používat jdou,ovšem náhoda je blbec takže nechci pak být kamenován když se něco šupne,což se šupne klidně i u nové
Kamarádovi se ta samá značka nafukuje taky a dokonce i Hard Case "zatím se ale drží" nabito 15x
Tuhle značku už nikdy víc a ani od prodejce co je má nic víc!
Momentálně mám například Nano-techy a ty se fouknou při nabíjení po nabití se zase splasknou,mají 20cyklů a zatím beze změny.. jsou to 2S2P 6000mAh 65-130C
Co jsem měl obyč Turnigy tak ty se nafukovaly lehce a to až po cca 100Cyklech a dále fungovaly,jen už malinko měkčí.A nebo nedělaly nic jen zkrátka odešly...
Takže nafukování hlídat sledovat zda se razantně nezvětšuje a pokud kapacitně a proudově funguje tak s opatrností dál používat jdou,ovšem náhoda je blbec takže nechci pak být kamenován když se něco šupne,což se šupne klidně i u nové
http://skodovak2.rajce.idnes.cz/Modela Fit 1800, Multiplex FunCub
HPI Savage Flux HP,Firestorm FL12T
HPI Savage Flux HP,Firestorm FL12T
- zero_ozero
Bojim se, že mi ta potvora křápne pod rukama 
prosím Tě, kdo ti tu nakukalzero_ozero píše:Bojim se, že mi ta potvora křápne pod rukama
Já se řídím zásadou, že nabíjím pod dozorem.
- zero_ozero
Já jí delší dobu nepouříval tak ji jdu nabít a uvidíme co to udělá..
Jejda, teď jsem si všiml, že jsme jí nabíjel 1,7 A a ona to je 1300, to jí asi taky moc nepřidá
Jejda, teď jsem si všiml, že jsme jí nabíjel 1,7 A a ona to je 1300, to jí asi taky moc nepřidá
já na ty svoje i koukalbub60 píše:Já se řídím zásadou, že nabíjím pod dozorem.
corsair píše:já na ty svoje i koukalbub60 píše:Já se řídím zásadou, že nabíjím pod dozorem.
Tak to jsi viděl velký věci.
zero_ozero píše:Já jí delší dobu nepouříval tak ji jdu nabít a uvidíme co to udělá..
Záleží kolik "C" nabíjení má. Ale asi by jí to vadit nemělo.
- zero_ozero
pokud dobře koukám má 15C
15C nabíjení? To je nesmysl. A vybíjení to je zase dost málo na dnešní dobu. O jaké baterky se vlastně jedná? Radek
ICQ 638556901
zero_ozero píše:pokud dobře koukám má 15C
To 15C je vybíjecí proud. Tebe zajímá to druhé C . To je nabíjecí proud. A číslo před C znamená kolikrát rychleji můžeš nabíjet.
Normálně je vyhoď nebo:
- vyhoříš doma...škoda velká
- vyhoříš v autě...škoda menší ale musíš rychle vystoupit
- rozbiješ éro ( to v lepším případě)
A teď vážně...stojí ti za to je neustále hlídat a mít nervy kdy až vlastně odejdou a když odejdou tak v éru.
- vyhoříš doma...škoda velká
- vyhoříš v autě...škoda menší ale musíš rychle vystoupit
- rozbiješ éro ( to v lepším případě)
A teď vážně...stojí ti za to je neustále hlídat a mít nervy kdy až vlastně odejdou a když odejdou tak v éru.
- zero_ozero
Já to vím. Na vše beru ohled, mě zajímá kdy už je fakt nebezpečná, zatím se nafoukla jen tak decentně