Posta z honkongu z HC
Re: Posta z honkongu z HC
mas to u svych objednavek, vzdy konkretne podle zvolene prepravy
a i kdyz to ma byt sledovatelne, stopa konci v Evrope...
a i kdyz to ma byt sledovatelne, stopa konci v Evrope...
jyrry.webnode.cz
- kratas
- Kontaktovat uživatele:
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
Nickolettka píše:Ahojky,může mi prosím někdo poslat odkaz,kde sledovat balík z Honkongu? Celý den to hledám a bez úspěchuMoc děkuji Nikol poslaný přes Air China post,nebo co
Pokud bylo na HobbyKingu zvoleno poštovné typu Air Mail pak může být zásilka sledovatelná jen v rámci výchozí pošty a není sledovatelná na území ČR tj. poslední co tam uvidíte bude např. odeslání z HongKongu do ČR a dál už zásilka není sledovatelná. Je-li sledovatelná alespoň v rámci výchozí pošty pak je odkaz na sledování pro příslušnou zásilku v posledním sloupci napravo v seznamu objednávek po přihlášení k osobnímu účtu na HobbyKingu. Seznam objednávek lze po přihlášení zobrazit kliknutím na textovém odkazu CHECK.
Pokud bylo na HobbyKingu zvoleno poštovné typu Air Parcel pak by zásilka měla být sledovatelná i na webu České pošty viz tento odkaz, a to jak v rámci pohybu zásilky mimo tak i uvnitř na území ČR. Ukázka rozpisu sledování zásilky na webu České pošty pro typ zásilky Air Parcel z HobbyKingu viz tento odkaz.
Ani registered AirMail nie je sledovatelne na CZ poste? Aspon nieco ma SK posta lepsie...
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
olisoft píše:Ani registered AirMail nie je sledovatelne na CZ poste? Aspon nieco ma SK posta lepsie...
U nás sledovatelný je, ale né veřejně, takže jen pro účely pošty
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
registered air mail normalne sleduju na cpost.cz az ke dverim svyho bytu
vzdy me to slo...
co me ted ale zarazilo, ze posledni objednavka z hobbykingu byla odeslana pres swisspost... wtf?
co me ted ale zarazilo, ze posledni objednavka z hobbykingu byla odeslana pres swisspost... wtf?
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Kissman píše:registered air mail normalne sleduju na cpost.cz az ke dverim svyho bytu ;) vzdy me to slo..........
neverim... kde vezmes to cesky podaci cislo, co tam nalepi az v Praglu?
jyrry.webnode.cz
trasuju vzdy to cislo z HK! Pulku koukam na HK post > tam se dozvim ze to odletelo do cilove destinace a pak na cpost uz koukam ze to bylo prijato k celnimu rizeni atd atd... se stejny cislem stale, ani me nikdy nenapadlo trasovat jine cislo, kdyz ten format je standardizovany u vetsiny post po cekem svete 
Naposledy upravil(a) Kissman dne čtv 16.02.2012 23:12, celkem upraveno 1 x.
neverim, zkousel jsem to hodnekrat...
teda, posledni rok jsem se na to vyprdnul, tak to treba zavedli... to jedine :-)
edit: teda "neverim" jako neverim ceske poste, aby nedoslo k mylce :-D
teda, posledni rok jsem se na to vyprdnul, tak to treba zavedli... to jedine :-)
edit: teda "neverim" jako neverim ceske poste, aby nedoslo k mylce :-D
jyrry.webnode.cz
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Kissman píše:co me ted ale zarazilo, ze posledni objednavka z hobbykingu byla odeslana pres swisspost... wtf?
Mě přes swisspost obvykle chodi když tam sů lipolky.
moje prvni objednavka je tam cca. dva roky nazpet a uz v te dobe jsem to takhle delal... vim to urcite, pac sem netrpelive ocekaval na svoji prvni sadu cinskych baterek 
jen je proste potreba si uvedomit, ze to cislo nebude sledovatelne na cpost do te chvile, nez bude prijato na poste v CR. Do te doby je nutne pouzivat hong kong post tracking... jedine co se neda v tomhle procesu sledovat je let letadlem
jen je proste potreba si uvedomit, ze to cislo nebude sledovatelne na cpost do te chvile, nez bude prijato na poste v CR. Do te doby je nutne pouzivat hong kong post tracking... jedine co se neda v tomhle procesu sledovat je let letadlem
Naposledy upravil(a) Kissman dne čtv 16.02.2012 23:17, celkem upraveno 1 x.
9.1.2009 ve 3/4 na 3 odpoledne, moje prvni :-)
kujva, to to leti... mam tam 15 stranek zaznamu - objednavek...
kujva, to to leti... mam tam 15 stranek zaznamu - objednavek...
jyrry.webnode.cz
koulinek píše:Kissman píše:co me ted ale zarazilo, ze posledni objednavka z hobbykingu byla odeslana pres swisspost... wtf?
Mě přes swisspost obvykle chodi když tam sů lipolky.
me to jde pres swiss poprve... nejaky rozdil v dorucovani?
Mam opet jen registered air mail, takze budu trasovat cislo na swiss post trackignu a pak v CR
no fakt, ono to funguje.... na hongkongpost jsem se nechytil, zato na ceskej jo.... hmmmmm....
jyrry.webnode.cz
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
A néni to od tej doby co rozšířili sledování aj na doporučené dopisy? akurát se zobrazuje ve sledování až od doručování na lokální pobočku pošty, kdežto Air parcel má aj třeba případný průběh celního řízení.