Ktory z tychto vrtulnikov ?
- vylizplech
Re: Ktory z tychto vrtulnikov ?
- Screwball671
Já třeba jinak než vrtulníkem trávu neseču, má to tu výhodu, že nemusíš chodit a jen sedíš a ovládáč vrtulník, kterej seče sám. Chce to ale pořádně naklepat a nabrousit tu velkou vrtuli, malou brousit nemusíš. Při cyklickém řízení máš pravdu, jezdíš u toho na kole a kolektivní řízení se střídá jen více borců, aby se jeden neunavil. Ať ti roba koupí vrtulník u Lídla, mívaj je tam ve slevě. Letu zdar a kosení zvláště! 
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
to jardator: na cykliku se vyprdni. Ať ti robka koupí vrtulník co má ty velký vrtule dvě. Čím větší, tím lepší. Ten tu trávu přímo mulčuje a nemusíš se sr,t s hrabáním a odvozem. Navíc se tyhle mrchy při troše šikovnosti dají řídit přímo z hospody.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Screwball671 píše:Já třeba jinak než vrtulníkem trávu neseču, má to tu výhodu, že nemusíš chodit a jen sedíš a ovládáč vrtulník, kterej seče sám. Chce to ale pořádně naklepat a nabrousit tu velkou vrtuli, malou brousit nemusíš. Při cyklickém řízení máš pravdu, jezdíš u toho na kole a kolektivní řízení se střídá jen více borců, aby se jeden neunavil. Ať ti roba koupí vrtulník u Lídla, mívaj je tam ve slevě. Letu zdar a kosení zvláště!
Toš to mi kurňa chlapci neďelajte.Ta moja stíhačka si přečetla ty vaše můdrosti,dnes ráno vyrazila do Lídlu,kůpila rum,pivo aji víno,a hodinu hučela do prodavača že chce kůpit mulčovací vrtulník a brósek na vrtule.Prodavač na ňu tlemil jak žaba z kyšky,a chtěl volat Chocholóška.No,dopadlo to dobře,ale mosel sem ju z teho zase vysekat já,a ani se neptéte jak.
- JosefSvejk
Já taky občas použiju vrtulník k práci na zahrádce. Sekat trávu ještě neumím, ale na podzim jsem provedl se svým Týreksem hlubokou orbu. Aspoň mi v té kose nevymrzne česnek. 
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
A toš chtěl sem sa eště zeptat,jestli někdo nevyměníte vrťasa za tu moju stíhačku.Je to už starší model,ale lítá furt parádňe.Hlavně po výplaťe dokáže lítat i bez mezipřistání a dotankovní i 2hodiny po supermarketech.A jaků má frekvencu.2,4Ghz sú proti ní enem přesýpací hodiny.A na lítání s helinama má talent,dnes zrovna začala s tů autorotaců.U Lidlu na parkovišti dostala na ledě smyka jak sviňa,a auto rotovalo 50minut.Ale akorát si kurňa plete pojmy.Říkal sem jí,ať mi kůpí helinu s gyroskopem,toš kůpila obyčejnů a na gyros šla k vietnamcom do občerstvení.Toš nemám já to smolu?A unese ten vrťas 2kg?Máme takovů malů chlupatů potvoru-čivavu,toš bych kůpil malý košík ,přivázal k heliněa ať se ratlík taky pokochá pohledem shora na tu našu vesničku střediskovů
- Screwball671
Jardátor píše:A toš chtěl sem sa eště zeptat,jestli někdo nevyměníte vrťasa za tu moju stíhačku.Je to už starší model,ale lítá furt parádňe.Hlavně po výplaťe dokáže lítat i bez mezipřistání a dotankovní i 2hodiny po supermarketech.A jaků má frekvencu.2,4Ghz sú proti ní enem přesýpací hodiny.A na lítání s helinama má talent,dnes zrovna začala s tů autorotaců.U Lidlu na parkovišti dostala na ledě smyka jak sviňa,a auto rotovalo 50minut.Ale akorát si kurňa plete pojmy.Říkal sem jí,ať mi kůpí helinu s gyroskopem,toš kůpila obyčejnů a na gyros šla k vietnamcom do občerstvení.Toš nemám já to smolu?A unese ten vrťas 2kg?Máme takovů malů chlupatů potvoru-čivavu,toš bych kůpil malý košík ,přivázal k heliněa ať se ratlík taky pokochá pohledem shora na tu našu vesničku střediskovů
A nějáké ty údaje, kolik tvoje stíhačka váží, kolik dělá otáček na volt, jak má nabarvenou kabinu, jaká je u ní spolehlivost, kolik startů s ní děnně děláš, jak dloho vydrží na jednu baterku, jak často jí měníš ložiska turbíny, jestli nemá zrezlej podvozek, atd... Pak jí mužeš chtít měnit, moje stíhačka např. zvládne i 10 startů denně na jedno dobití.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
- JosefSvejk
Co máš proti rezavýmu podvozku? 
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
- Screwball671
JosefSvejk píše:Co máš proti rezavýmu podvozku?
Blbě, se na něj přistává, že zrovna tobě to není jasný.
díky jardator za nabídku, ale já musím Tvoji nabídku stran stíhačky bohužel odmítnout. Mám totiž doma Awacs, a ten když nějakou stíhačku jenom začuje, tak okamžitě odpaluje rakety země-vzduch

Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Screwball671 píše:Jardátor píše:A toš chtěl sem sa eště zeptat,jestli někdo nevyměníte vrťasa za tu moju stíhačku.Je to už starší model,ale lítá furt parádňe.Hlavně po výplaťe dokáže lítat i bez mezipřistání a dotankovní i 2hodiny po supermarketech.A jaků má frekvencu.2,4Ghz sú proti ní enem přesýpací hodiny.A na lítání s helinama má talent,dnes zrovna začala s tů autorotaců.U Lidlu na parkovišti dostala na ledě smyka jak sviňa,a auto rotovalo 50minut.Ale akorát si kurňa plete pojmy.Říkal sem jí,ať mi kůpí helinu s gyroskopem,toš kůpila obyčejnů a na gyros šla k vietnamcom do občerstvení.Toš nemám já to smolu?A unese ten vrťas 2kg?Máme takovů malů chlupatů potvoru-čivavu,toš bych kůpil malý košík ,přivázal k heliněa ať se ratlík taky pokochá pohledem shora na tu našu vesničku střediskovů
A nějáké ty údaje, kolik tvoje stíhačka váží, kolik dělá otáček na volt, jak má nabarvenou kabinu, jaká je u ní spolehlivost, kolik startů s ní děnně děláš, jak dloho vydrží na jednu baterku, jak často jí měníš ložiska turbíny, jestli nemá zrezlej podvozek, atd... Pak jí mužeš chtít měnit, moje stíhačka např. zvládne i 10 startů denně na jedno dobití.
Toš jak to jenom řéct,podvozek už cosi zažil,už je trošku rozčápnutý,váha taky néni ideální.A dyž sa chytla žehličky co probíjala a šlo do ní 220V,toš sa kurňa točila tak,že toani nešlo spočítat.Ale potem sem sa točil já eště víc,že sem to nespravil.A jaků má tu frkvencu-toš tak 2x do roka
zablabla píše:díky jardator za nabídku, ale já musím Tvoji nabídku stran stíhačky bohužel odmítnout. Mám totiž doma Awacs, a ten když nějakou stíhačku jenom začuje, tak okamžitě odpaluje rakety země-vzduch![]()
Toš to si na ňu kamárade kurňa napřindeš.Ona má taky ze mě vzduch,ať dělám co dělám.
Taktiež Ti môžem doporučiť Blade 120 SR, alebo potom Nine Eagles Solo Pro 328, čo je jeden a ten istý vrtuľník až na nejaké tie drobné. Hlavný rozdiel je, že Blade 120 SR je kompatibilný s Spektrum DX vysielačmi a Nine Eagles Solo Pro 328 má vlastný systém.