Ktory z tychto vrtulnikov ?

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
vylizplech

Re: Ktory z tychto vrtulnikov ?

#16 Příspěvek od vylizplech »

:D :D :D
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Fenius »

:lol: :lol: :lol: to by som označil ako dôležité
Screwball671

#18 Příspěvek od Screwball671 »

Já třeba jinak než vrtulníkem trávu neseču, má to tu výhodu, že nemusíš chodit a jen sedíš a ovládáč vrtulník, kterej seče sám. Chce to ale pořádně naklepat a nabrousit tu velkou vrtuli, malou brousit nemusíš. Při cyklickém řízení máš pravdu, jezdíš u toho na kole a kolektivní řízení se střídá jen více borců, aby se jeden neunavil. Ať ti roba koupí vrtulník u Lídla, mívaj je tam ve slevě. Letu zdar a kosení zvláště! :mrgreen:
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
zablabla

#19 Příspěvek od zablabla »

to jardator: na cykliku se vyprdni. Ať ti robka koupí vrtulník co má ty velký vrtule dvě. Čím větší, tím lepší. Ten tu trávu přímo mulčuje a nemusíš se sr,t s hrabáním a odvozem. Navíc se tyhle mrchy při troše šikovnosti dají řídit přímo z hospody.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Jardátor

#20 Příspěvek od Jardátor »

Screwball671 píše:Já třeba jinak než vrtulníkem trávu neseču, má to tu výhodu, že nemusíš chodit a jen sedíš a ovládáč vrtulník, kterej seče sám. Chce to ale pořádně naklepat a nabrousit tu velkou vrtuli, malou brousit nemusíš. Při cyklickém řízení máš pravdu, jezdíš u toho na kole a kolektivní řízení se střídá jen více borců, aby se jeden neunavil. Ať ti roba koupí vrtulník u Lídla, mívaj je tam ve slevě. Letu zdar a kosení zvláště! :mrgreen:

Toš to mi kurňa chlapci neďelajte.Ta moja stíhačka si přečetla ty vaše můdrosti,dnes ráno vyrazila do Lídlu,kůpila rum,pivo aji víno,a hodinu hučela do prodavača že chce kůpit mulčovací vrtulník a brósek na vrtule.Prodavač na ňu tlemil jak žaba z kyšky,a chtěl volat Chocholóška.No,dopadlo to dobře,ale mosel sem ju z teho zase vysekat já,a ani se neptéte jak.
JosefSvejk

#21 Příspěvek od JosefSvejk »

Já taky občas použiju vrtulník k práci na zahrádce. Sekat trávu ještě neumím, ale na podzim jsem provedl se svým Týreksem hlubokou orbu. Aspoň mi v té kose nevymrzne česnek. :)
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Jardátor

#22 Příspěvek od Jardátor »

A toš chtěl sem sa eště zeptat,jestli někdo nevyměníte vrťasa za tu moju stíhačku.Je to už starší model,ale lítá furt parádňe.Hlavně po výplaťe dokáže lítat i bez mezipřistání a dotankovní i 2hodiny po supermarketech.A jaků má frekvencu.2,4Ghz sú proti ní enem přesýpací hodiny.A na lítání s helinama má talent,dnes zrovna začala s tů autorotaců.U Lidlu na parkovišti dostala na ledě smyka jak sviňa,a auto rotovalo 50minut.Ale akorát si kurňa plete pojmy.Říkal sem jí,ať mi kůpí helinu s gyroskopem,toš kůpila obyčejnů a na gyros šla k vietnamcom do občerstvení.Toš nemám já to smolu?A unese ten vrťas 2kg?Máme takovů malů chlupatů potvoru-čivavu,toš bych kůpil malý košík ,přivázal k heliněa ať se ratlík taky pokochá pohledem shora na tu našu vesničku střediskovů
Screwball671

#23 Příspěvek od Screwball671 »

Jardátor píše:A toš chtěl sem sa eště zeptat,jestli někdo nevyměníte vrťasa za tu moju stíhačku.Je to už starší model,ale lítá furt parádňe.Hlavně po výplaťe dokáže lítat i bez mezipřistání a dotankovní i 2hodiny po supermarketech.A jaků má frekvencu.2,4Ghz sú proti ní enem přesýpací hodiny.A na lítání s helinama má talent,dnes zrovna začala s tů autorotaců.U Lidlu na parkovišti dostala na ledě smyka jak sviňa,a auto rotovalo 50minut.Ale akorát si kurňa plete pojmy.Říkal sem jí,ať mi kůpí helinu s gyroskopem,toš kůpila obyčejnů a na gyros šla k vietnamcom do občerstvení.Toš nemám já to smolu?A unese ten vrťas 2kg?Máme takovů malů chlupatů potvoru-čivavu,toš bych kůpil malý košík ,přivázal k heliněa ať se ratlík taky pokochá pohledem shora na tu našu vesničku střediskovů

A nějáké ty údaje, kolik tvoje stíhačka váží, kolik dělá otáček na volt, jak má nabarvenou kabinu, jaká je u ní spolehlivost, kolik startů s ní děnně děláš, jak dloho vydrží na jednu baterku, jak často jí měníš ložiska turbíny, jestli nemá zrezlej podvozek, atd... Pak jí mužeš chtít měnit, moje stíhačka např. zvládne i 10 startů denně na jedno dobití.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
JosefSvejk

#24 Příspěvek od JosefSvejk »

Co máš proti rezavýmu podvozku? :evil:
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Screwball671

#25 Příspěvek od Screwball671 »

JosefSvejk píše:Co máš proti rezavýmu podvozku? :evil:

Blbě, se na něj přistává, že zrovna tobě to není jasný. :mrgreen:
zablabla

#26 Příspěvek od zablabla »

díky jardator za nabídku, ale já musím Tvoji nabídku stran stíhačky bohužel odmítnout. Mám totiž doma Awacs, a ten když nějakou stíhačku jenom začuje, tak okamžitě odpaluje rakety země-vzduch :mrgreen: :mrgreen:
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Jardátor

#27 Příspěvek od Jardátor »

Screwball671 píše:
Jardátor píše:A toš chtěl sem sa eště zeptat,jestli někdo nevyměníte vrťasa za tu moju stíhačku.Je to už starší model,ale lítá furt parádňe.Hlavně po výplaťe dokáže lítat i bez mezipřistání a dotankovní i 2hodiny po supermarketech.A jaků má frekvencu.2,4Ghz sú proti ní enem přesýpací hodiny.A na lítání s helinama má talent,dnes zrovna začala s tů autorotaců.U Lidlu na parkovišti dostala na ledě smyka jak sviňa,a auto rotovalo 50minut.Ale akorát si kurňa plete pojmy.Říkal sem jí,ať mi kůpí helinu s gyroskopem,toš kůpila obyčejnů a na gyros šla k vietnamcom do občerstvení.Toš nemám já to smolu?A unese ten vrťas 2kg?Máme takovů malů chlupatů potvoru-čivavu,toš bych kůpil malý košík ,přivázal k heliněa ať se ratlík taky pokochá pohledem shora na tu našu vesničku střediskovů

A nějáké ty údaje, kolik tvoje stíhačka váží, kolik dělá otáček na volt, jak má nabarvenou kabinu, jaká je u ní spolehlivost, kolik startů s ní děnně děláš, jak dloho vydrží na jednu baterku, jak často jí měníš ložiska turbíny, jestli nemá zrezlej podvozek, atd... Pak jí mužeš chtít měnit, moje stíhačka např. zvládne i 10 startů denně na jedno dobití.

Toš jak to jenom řéct,podvozek už cosi zažil,už je trošku rozčápnutý,váha taky néni ideální.A dyž sa chytla žehličky co probíjala a šlo do ní 220V,toš sa kurňa točila tak,že toani nešlo spočítat.Ale potem sem sa točil já eště víc,že sem to nespravil.A jaků má tu frkvencu-toš tak 2x do roka
Jardátor

#28 Příspěvek od Jardátor »

zablabla píše:díky jardator za nabídku, ale já musím Tvoji nabídku stran stíhačky bohužel odmítnout. Mám totiž doma Awacs, a ten když nějakou stíhačku jenom začuje, tak okamžitě odpaluje rakety země-vzduch :mrgreen: :mrgreen:

Toš to si na ňu kamárade kurňa napřindeš.Ona má taky ze mě vzduch,ať dělám co dělám.
miggy

#29 Příspěvek od miggy »

Taktiež Ti môžem doporučiť Blade 120 SR, alebo potom Nine Eagles Solo Pro 328, čo je jeden a ten istý vrtuľník až na nejaké tie drobné. Hlavný rozdiel je, že Blade 120 SR je kompatibilný s Spektrum DX vysielačmi a Nine Eagles Solo Pro 328 má vlastný systém.
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“