Blade mCPX II - tuning, upgrady
Re: Blade mCPX II - tuning, upgrady
Venku na louce je taky nepoužívám. Ale na dvorku v prostoru 5x12m a okolo všude zdi jsem je na točky 6000 prubnul a je to paráda. Při rychlém lítání na takovým prostoru ani není poznat žádné prodlevy a vodí se to velice přesně. Jinak je nedávám nikde, ani na velkých, ale v tomto případě mne to příjemně překvapilo jak je to přesný.
Presne jak pises
Zkusil jsem si zvysit otacky na miniprotosovi minuly patek v hale a misto abych se bal velkych otacek v omezenem prostoru, clovek muze litat vic "chirurgicky", kdyz to prsty dovoli.
Jen jeste varovani, je nutne mit dobre zajistene srouby v makovici. Bez threadlocku se ten kokos na vysokych otackach rozleti po par letech.
Jen jeste varovani, je nutne mit dobre zajistene srouby v makovici. Bez threadlocku se ten kokos na vysokych otackach rozleti po par letech.
Tom
Poslední dvě věty se stahují k čemu?
Ale o jakém vrťasu je řeč? Na vrtulníkách je jasné, že každý šroubek musí být vždy zajištěn Loctitem. Teda do plastu ne.
Jo taaak, na mcpx. Spusta lidi to bohuzel nedela, protoze je maly.
Tom
Tak to je o ústa, no řekl bych přímo o dršku 
kolaCZek píše:Huraaa... Chova se jako dospela helina. A o to mi jde. S Colibri je to sice sranda, ale stejne se s tim da jenom krouzit po obyvaku. S mCPX uz to bude jina zabavicka.![]()
Nechci v obyvaku vytvaret nejaky salta-mortale. Jde mi o zaviseni. Pofoukani si kavicky, atd... Na blbnuti mam za barakem travnatej placek, na kterym uz je to s Colibri docela nuda. (Ale neni dost velikej na 450.)
Ted jeste presvedcit moji drahou polovicku, ze to musime mit.
Kazdopadne, co jsem Colibrikovi zkratil flybar, tak uz to s tim pustenim a zastavenim neni uplne pravda...
Nenech se odradit je to opravdu velká zábava, jsem totální začátečník v oboru vrtulník a zvládl jsem to s mCPX docela v pohodě. No pár dílů to chtělo
no a druhý důvod, byl ten, že řízení se prý podle prodavače chová /návykově/ jak u velkého vrťasu.
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Ještě ti na něm chybí na listí holografické folie od Milaro,já je už mám doma a fakt hezké.Budu si muset,ale koupit nové listí na těch co mám už malé hologramy jsou a navíc dávat na otřískané listí nové nálepky,to by byla prasečina
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
no nálepky na listí jsou už objednané a nálepky na kabinu PROTOS a SELTINO taky 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Já vím 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Jak to tady pánové sleduji, tak jenom s tou tuningovou rotorovou hlavou jsem úplně, ale úplně OUT !!!!!!........
už si píšů k rc-kingovi o kabinku, cykliku a pořádný podvozek.
p.s.:
Zkoušel už někdo ten booster na napájení. Já si ho už objednal (na služebce budu trochu hladovět) a když, tak dám vědět jak to chodí.
už si píšů k rc-kingovi o kabinku, cykliku a pořádný podvozek.
p.s.:
Zkoušel už někdo ten booster na napájení. Já si ho už objednal (na služebce budu trochu hladovět) a když, tak dám vědět jak to chodí.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
tak hlavně aby tam měli skaldem to co píšou že skladem mají, objednal jsem tam s kámošem podvozek před 14 dny co byl dle netu skladem a furt nic....
seltino píše:tak hlavně aby tam měli skaldem to co píšou že skladem mají, objednal jsem tam s kámošem podvozek před 14 dny co byl dle netu skladem a furt nic....
no mě napsali, že něco nemají ( to jsem věděl), a posléze, že to všechno vychystávají...... tak jsem z toho taky poněkud zmatený. No uvidíme, co se z toho vyklube.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG