Blade mCPX II - tuning, upgrady
Re: Blade mCPX II - tuning, upgrady
Dneska jsem obdrželod Tsistera podvozky, hned jsem ho zapiloval a šel tam.přemýšlím že mu dám černou barvu nástřikem.Tímto mu děkuji, udělal mi radost.
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
ten podvozek vypadá fakt luxusně
kolik teda přesně váží gramů? Takže kabinky a podvozky máme vykutěné, teď jěště vykutit rám a můžem si otevřít obchod s tuningem na prcka 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Co luxusně, ale jak to vlastně dělá. Je to machr.
to:nunasjiri děkuji za pochvalu.
Letové vlastnosti musím odskoušet až se spraví počasí,ale zrovna mám rozdělanou ještě jednu kosmetickou úpravu
a až dotáhnu tvar do naprosté dokonalosti budu opravdu spokojený.
to:XeeeX zlaté české ručičky
né dělám si trošku srandu,je dělaný na CNC stroji.
Docela by mně zajímalo jestli prcka taky tak tuní i jinde ve světě a nebo jen my češi jsme takové hračičky
Letové vlastnosti musím odskoušet až se spraví počasí,ale zrovna mám rozdělanou ještě jednu kosmetickou úpravu
to:XeeeX zlaté české ručičky
Docela by mně zajímalo jestli prcka taky tak tuní i jinde ve světě a nebo jen my češi jsme takové hračičky
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Zatím se tu neobjevil žádný na 2S, 3S nebo s papírovou kabinou, pořád je co dohánět 
Tom
- petrct
- Kontaktovat uživatele:
co němec udělá ve fabrice, to čínan v dílně a čech v obýváku
respektive v kuchyni
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
tak papírová kabinka už tady byla 
co se týče nulového výskytu 2s a 3s masakrů ta ten je dán finanční situcí zdejěších lidí. A protože jsme nemajetní a koumaví lidé tak to je zase důvod, proč vznikají takové věci,jako kabinky z durofolu, podvozky ze žvýkaček a ocelového plechu. Tohle se zase jinde jen tak nevidí. Teda vlasně jo, na helifreaku jsem jim už ukázal pár super nápadů, které se urodily v našich českých super sexy mozcích
co se týče nulového výskytu 2s a 3s masakrů ta ten je dán finanční situcí zdejěších lidí. A protože jsme nemajetní a koumaví lidé tak to je zase důvod, proč vznikají takové věci,jako kabinky z durofolu, podvozky ze žvýkaček a ocelového plechu. Tohle se zase jinde jen tak nevidí. Teda vlasně jo, na helifreaku jsem jim už ukázal pár super nápadů, které se urodily v našich českých super sexy mozcích
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
to:petrct já v ložnici,jinde místo přez zimu nemám 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
RadekCe píše:marunka píše:2 RadekCe: z čeho si to vykutil?
Viz. návod od Seltina. Použil jsem přímo obrázek č.3 jako "scan", ten jsem upravil ve PhotoPaintu (kopie 1/2 fotky podvozku otočil, aby to bylo symetrické, zmenšil, vytiskl) nalepil na krabičku od žvýkaček Orbit, trochu upravil (rovné lyžiny), opřel na novodurovou trubku a obřezal lámacím nožem.
Seltino (realizace), Zaja.cz (nápad) a Baui (scan) - dík za tip.
Každý kdo si vyrobí nožičky z orbitek a podobných krabiček mi povině pošle na účet 150,- za zněužití patentu.
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250
no jo,ale to by mohl říct každý 
2 RadekCe: U R the best! 
2 zaja.cz: Pošli registrační číslo patentu a my se nad tím hluboce zamyslíme
Jinak R3SP3CT! 
2 zaja.cz: Pošli registrační číslo patentu a my se nad tím hluboce zamyslíme
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
lidi měli jste už někdo v ruce toto?
http://translate.google.com/translate?h ... 20953.html
nápad to podle mě není špatný, spočívá v tom, že vrtulník napájíte dvěmi bateriemi z MSR zapojenými do série (2x3,7V=7,4V při plně nabitých baterkách 8,4V) napětí se pak snižuje pomocí regulátoru na napětí 4,2V (plně nabitý jednočlánek) a toto napětí udržuje po celou dobu letu, takže má motor poád plné otáčky a ty otáčky neklesají s vybíjejícími baterkami, protože regulátor krmí vrtas stále 4,2V. Baterky se tam dají sice dát jen 2x160Mah, ale tím že jsou v sérii a bere se z nich prakticky poloviční napětí, tím pádem není jejich proudová zátěž při stejném výkonu stejná jak u 1článku. Podle toho co jsme zatím četl na netu za skušenosti, tak to lítá 4minuty na ty 2x160Mah baterky při plných točkách. Tohle asi není úplně marné řešení pro lidi co nechtějí přecházet na střídák. Oproti 1s nanotechu 300MAh ta hmotnost naroste při tom regulátoru a 2x 160MAh baterce o 3 g
nápad to podle mě není špatný, spočívá v tom, že vrtulník napájíte dvěmi bateriemi z MSR zapojenými do série (2x3,7V=7,4V při plně nabitých baterkách 8,4V) napětí se pak snižuje pomocí regulátoru na napětí 4,2V (plně nabitý jednočlánek) a toto napětí udržuje po celou dobu letu, takže má motor poád plné otáčky a ty otáčky neklesají s vybíjejícími baterkami, protože regulátor krmí vrtas stále 4,2V. Baterky se tam dají sice dát jen 2x160Mah, ale tím že jsou v sérii a bere se z nich prakticky poloviční napětí, tím pádem není jejich proudová zátěž při stejném výkonu stejná jak u 1článku. Podle toho co jsme zatím četl na netu za skušenosti, tak to lítá 4minuty na ty 2x160Mah baterky při plných točkách. Tohle asi není úplně marné řešení pro lidi co nechtějí přecházet na střídák. Oproti 1s nanotechu 300MAh ta hmotnost naroste při tom regulátoru a 2x 160MAh baterce o 3 g
Naposledy upravil(a) seltino dne pon 23.01.2012 23:10, celkem upraveno 2 x.
seltino píše:lidi měli jste už někdo v ruce toto?
nápad to podle mě není špatný
No vypadá to jako 4,2 V stabilizátor na 2S baterii. To by šlo vykutit i jednodušeji.
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
- DaveLister
Jenze pokud tam das linearni stabilizator tak defakto jednu baterku protopis a litas jenom na tu druhou(tedy na polovinu kapacity proti origo). Ale jesli to ma spinany stabilizator tak to neni spatne.
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG