Blade mCPX II - tuning, upgrady
Re: Blade mCPX II - tuning, upgrady
Ty jo jsi se do toho pustil pěkne zostra
,spal jsi vůbec a jedl nebo jen modelařil
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
spánek člověk nepotřebuje když modelaří ne? 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
To je fakt,stejně při modelaření není na spánek ani pomyšlení.Tak že se pomalu zase ukáže zlaté české ručičky 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Tak už jsem to nevydržel, se jenom dívat
.
Jedno pivo Radegast extra hořké, 1.5h práce a můžu jít v klidu spát
.
Jedno pivo Radegast extra hořké, 1.5h práce a můžu jít v klidu spát
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
2 RadekCe: z čeho si to vykutil?
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
marunka píše:2 RadekCe: z čeho si to vykutil?
Viz. návod od Seltina. Použil jsem přímo obrázek č.3 jako "scan", ten jsem upravil ve PhotoPaintu (kopie 1/2 fotky podvozku otočil, aby to bylo symetrické, zmenšil, vytiskl) nalepil na krabičku od žvýkaček Orbit, trochu upravil (rovné lyžiny), opřel na novodurovou trubku a obřezal lámacím nožem
Seltino (realizace), Zaja.cz (nápad) a Baui (scan) - dík za tip
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
hmm novodurová trubka, je vidět že projekt nožiček díky radegastu extra hořký nabral nový směr:) chvalme pána boha!!! alelujááááá
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Ty jo se nám tady ty podvozky nějak rozjely
.Ještě by bylo dobré vykutit uchycení baterky,aby to nebylo jen tou gumičkou
Toho se neboj
. Až si k tomu zase sednu, dám tam ten z originálního podvozku
.
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
2 RadekCe: zajímal mě spíš materiál, takže krabička z Orbitek a pak nabarvená na oranžovo 
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
marunka píše:2 RadekCe: zajímal mě spíš materiál, takže krabička z Orbitek a pak nabarvená na oranžovo
Pixle od žvýkaček Orbit JAHODA, takže přímo červená. Na té fotce je to do oranžova, protože jsem to fotil narychlo a špatně se vyvážila bílá
PS: To že tě zajímal spíš materiál mi došlo (mimochodem to bylo v názvu fotky), ale když už píšu, tak se rozepíšu
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Na to uhyceni baterky vrele doporucuju 3M Dual Lock. Je to takovy ten suchy zip co ma jen jednu stranu. Kdyz pak clovek s mrnousem mazne o zem, nerozlozi si pulku heliny. Baterka v klidu uleti z podvozku.
Ja tam mam dva radky DL podelne a naprosta spokojenost, nasazovani baterky je otazka vteriny.
Ja tam mam dva radky DL podelne a naprosta spokojenost, nasazovani baterky je otazka vteriny.
Tom
baui píše:Baterka v klidu uleti z podvozku.
... i s napájecím konektorem a dráty z desky?
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
RadekCe píše:... i s napájecím konektorem a dráty z desky?
Tak to se mi jeste nestalo a to padam pravidelne velmi tvrde na drevenou podlahu v hale. Moje spotreba kabinek a ocasu necht je prikladem
Tom
Taky občas ryju zem
a to i tak,že jsem ohl listy,no a tady se ukázalo jakou má prcek odolnost.Listy jsme v ruce srovnal,doťuk ozubené kolo a šup do luftu