Blade mCPX II - tuning, upgrady
Re: Blade mCPX II - tuning, upgrady
Já taky. Brouzdám po netu a scháním ten silnější a zatím se moc nechytám.
seltino píše:Tsisters píše:Perfektně spracovaný manuál na výrobu kabinky,jen by to chtělo někde připíchnout tak aby to časem nezaniklo mezi dalšími odkazy v této sekci.
Ps.jestli je nějaký zájemce pro vakuovačku,tak mám doma ještě jednu nevyužitou
v podpisu mám odkazy na ty blogy, tak nezanikne
Připíchnul jsem odkaz na návod i do úvodního příspěvku, aby byl viditelný hned na první stránce
Koukám, že se tu rozjela pěkná kabinková debata. Jsem zvědavý, kdy se objeví první Super Stallion nebo Black Hawk
Tom
No to spíš S-300C 
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
Na to nepotřebuješ vakuovat, vezmi ping pongový míček a šup tam s tím 
Tom
Ahoj tedy nestačím hltat informace. Pěkná práce
za kolik by jsi se zbavil té vakuovačky a jen ještě kde ty nakupuješ ten zázračný materiál --Durofol-- ??
durofol koupíš v každém modelářství 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
baui píše:Na to nepotřebuješ vakuovat, vezmi ping pongový míček a šup tam s tím
ping pongáč je malý, ale nějaký plastový míček by to mohl řešit
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
marunka píše:ping pongáč je malý, ale nějaký plastový míček by to mohl řešit
Plastová vánoční baňka
Tom
to:XeeeX durofol jde taky koupit v řempu nebo v potřebách pro kutily
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Jéé řempo je v Olmiku jezdím kolem a občas tam i něco nakupuji. Hned se po tom přeptám. Díky
seltino píše:durofol koupíš v každém modelářství
To jo, ale do 0,4mm.Potřebuji min 0,6mm.
Jinak jsem vyřešil to nestejnoměrné odsávání. Udělal jsem díru do krabičky zepředu na kratší straně bedny a tu z boku zalepil. Kopito na prostředek a všechny díry volné. Jednu jsem vymáčkl a nyní je to přesný .Ale trvalo mi to a tak je to jednoduché.
jinak si pěkně nakazil kolegy modeláře z mého okolíseltino píše:durofol koupíš v každém modelářství
dneska v tělocvičně jsem uviděl toto
[album]726[/album]
Koukám jemná hodinářská práce
Jojo podvozek má úspěch i v zahraničí, Eflite klesnou kšefty za podvozky, hold nemaj to dělat z porcelánu.. To jsi jěště neviděl, jak byli vyplesknutí amíci,jak viděli moje Protos kabinky na MCPX
Kdybych si tam otevřel krámek,tak jsem v balíku
Jojo podvozek má úspěch i v zahraničí, Eflite klesnou kšefty za podvozky, hold nemaj to dělat z porcelánu.. To jsi jěště neviděl, jak byli vyplesknutí amíci,jak viděli moje Protos kabinky na MCPX
Kdybych si tam otevřel krámek,tak jsem v balíku
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Dnes jsem si objednat tohle http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=55938 už se těším. Hned, jak se oteplí chci to vynést foxem do vzduchu a pustit na padáku. Jen bude muset být bezvětří 
musím se pochválit, není nad to si pěkně zamodelařit, člověk nevytáhl 2dny nohy z domova,ale to k tomu prostě patří :