lefty píše:Do Považskej jezdí každý měsíc, tak možná na to dojde
Ok, prijed, mame krasne letisko, mozeme pokecat a polietat
lefty píše:Do Považskej jezdí každý měsíc, tak možná na to dojde
lefty píše:Dík za nabídku, ale Padre byl první, tak mu musím dát přednost. Kdyby to nevyšlo, ozvu se.
krtek2k píše:Na velkýho protose jsem koupil lepší servo na vrtulku, DS650 bylo nahrazeno Outrage BL 9088
má 760us a je nějak brutálně rychlý. (BEC mám na 8V).
Všechno super , ale v rychlým bočním tictocu mi uhýbala vrtulka ocasem do leva, dlouho mě to trápilo, a pak jsem si vzpoměl že mám zapnutej ten REVO-MIX , tak jsem ho vypnul a problémy fuč.
Závěr je teda , že na super rychlý servo je revo-mix k prdu.
Mad_Box píše:.............
Jinak nevím jestli to zde již neproběhlo ale již je funkční Microsettings na verzi 3 takže např. revomix jde jemně doladit..............
Mad_Box píše:S microsettings jsem si hrál. Ocásek jde pěkně doladit, ale bacha nesmí se to přehnat jinak bude zakmitávat opačně.
Mad_Box píše:Pokud chceš jen na ocásek tak začni s nastaveníma přímo přes diody. Je jen třeba zkontrolovat zda revomix chodí na správnou stranu a postupně ho zvyšuj. Až když zjistíš že bys potřeboval někam na hodnoty mezi předvolbami pak doporučuji sáhnout do microsettings Na ocásek ti umožní jemné nastavení hodnot a rozdílné hodnoty pro zásahy z kolektivu a cykliky.