TomasC píše:Nemám výsledovku za AirRace a tak se mi to nechce dělat nadvakrát. Věřím, že Vlaďa časy najde. PAK HNED!!!
hledám...........................................................................
TomasC píše:Nemám výsledovku za AirRace a tak se mi to nechce dělat nadvakrát. Věřím, že Vlaďa časy najde. PAK HNED!!!
JNecesanek píše:patty111 píše:soutez byla pry famozni, mam s doslechu. Docela me mrzi, ze sem nejel.
Jenze kdyz clovek nelita, tak je to pro nej dlouhe. Takze jedine bud pit grog a nebo jit taky litat.
jednak je to i o tom se jít s ostatníma potkat, pozdravit a popovídat si, podělit se o nové zážitky a informace atd. Když je to pro tebe dlouhé - nejezdi !
A za druhé mám S doslechu , že se píše Z .
patty111 píše:ja nepotrebuju se s nekym potkavat a ani povidat, zdravit a ani se delit o nove zazitky potazmo informace.
Dlouhe to neni pro me, ale vseobecne pro cloveka prihlizejiciho, pokud by tam mel byt od rana do vecera. A to muze byt jakakoliv soutez.
Me staci se podivat na Maru Plichtu, Honzu Votavu a Honzu S, Sotolu ... a to jenom muzikal, presna me nezajima, tu si nadre cvicena opice. (pokud na to ma cas nekdo ji to financuje)![]()
HonzaS píše:Masakr! To je vážně skvělej výsledek!
clouseau píše:HonzaS píše:Masakr! To je vážně skvělej výsledek!
Dík Honzo, že bych dal pauzu???![]()
![]()