Zimní halová sezóna 2011-12

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
clouseau
Kontaktovat uživatele:

Re: Zimní halová sezóna 2011-12

#211 Příspěvek od clouseau »

TomasC píše:Nemám výsledovku za AirRace a tak se mi to nechce dělat nadvakrát. Věřím, že Vlaďa časy najde. PAK HNED!!!

hledám...........................................................................
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#212 Příspěvek od TomasC »

Výsledkovku ještě nemám, pokud si vzpomenete na pořadí AIRRace, tak mi napište, díky.

Alespoň data ze soutěže.
Přílohy
ExportDat.xls
(339.5 KiB) Staženo 90 x
patty111

#213 Příspěvek od patty111 »

JNecesanek píše:
patty111 píše:soutez byla pry famozni, mam s doslechu. Docela me mrzi, ze sem nejel.
Jenze kdyz clovek nelita, tak je to pro nej dlouhe. Takze jedine bud pit grog a nebo jit taky litat.

jednak je to i o tom se jít s ostatníma potkat, pozdravit a popovídat si, podělit se o nové zážitky a informace atd. Když je to pro tebe dlouhé - nejezdi !
A za druhé mám S doslechu , že se píše Z .

ja nepotrebuju se s nekym potkavat a ani povidat, zdravit a ani se delit o nove zazitky potazmo informace.
Dlouhe to neni pro me, ale vseobecne pro cloveka prihlizejiciho, pokud by tam mel byt od rana do vecera. A to muze byt jakakoliv soutez.
Me staci se podivat na Maru Plichtu, Honzu Votavu a Honzu S, Sotolu ... a to jenom muzikal, presna me nezajima, tu si nadre cvicena opice. (pokud na to ma cas nekdo ji to financuje) :wink:

...no a pokud mas zalibu v opravovani chyb, prosim, muzes tady opravovat chyby. Ja holt pisu jak slysim a nectu po sobe a je mi to i jedno.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#214 Příspěvek od TomasC »

Výsledkovka z Turnova.

Přesné postupové časy jsme nedohledali, takže při zachování pořadí jsem je "extrapoloval". POkud si někdo čas přesně pamatuje, tak se s ním.
Přílohy
Vysledkovka.pdf
(348.84 KiB) Staženo 104 x
JNecesanek
Kontaktovat uživatele:

#215 Příspěvek od JNecesanek »

Patty:

ja nepotrebuju se s nekym potkavat a ani povidat, zdravit a ani se delit o nove zazitky potazmo informace.
Dlouhe to neni pro me, ale vseobecne pro cloveka prihlizejiciho, pokud by tam mel byt od rana do vecera. A to muze byt jakakoliv soutez.
Me staci se podivat na Maru Plichtu, Honzu Votavu a Honzu S, Sotolu ... a to jenom muzikal, presna me nezajima, tu si nadre cvicena opice. (pokud na to ma cas nekdo ji to financuje) :wink:

...no a pokud mas zalibu v opravovani chyb, prosim, muzes tady opravovat chyby. Ja holt pisu jak slysim a nectu po sobe a je mi to i jedno.

Hele, já se nechci hádat, jsme modeláři a ne zvířata, ale jestli přesnou zaletí cvičená opice, si zkus někdy sám, a potom tady něco piš, teď si vem, že někdo vyhrává závody bez tréninku - např. Mára, myslíš že chodí pravidelně 2x týdně do haly ?, myslíš že HonzaS ano ? a ještě ti řeknu něco, naučit se muzikál je mnohem jednodušší než přesnou, a to ti řekně každý pilot, ať už v hale nebo venku.
A s tím opravováním, píšeš tady jak je přesná jednoduchá, a neznáš Z. já normálně nikoho neopravuju, ale když vidím téměř v každém příspěvku někoho minimálně jednu chybu, tak ho chci opravit, aby si nedělal ostudu. ;)
Jakub Nečesánek
Czech Aerobatic Team
clouseau
Kontaktovat uživatele:

#216 Příspěvek od clouseau »

patty111 píše:ja nepotrebuju se s nekym potkavat a ani povidat, zdravit a ani se delit o nove zazitky potazmo informace.

Děkuji za pochvalu co se týče soutěže v Turnově, trochu se mě to týká :), ale nechápu proč musíš urážet všechny halové piloty konstatováním, že se přesnou je schopná nadřít cvičená opice. Dále nechápu proč do toho taháš finance a konstatování o čase? Každé hobby, když se má dělat pořádně, vyžaduje čas a peníze, co je na tom opovrženíhodného? Přijeď na nějakou soutěž, zalétej, ukaž co umíš a pak kritizuj!
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
HonzaS

#217 Příspěvek od HonzaS »

čas a peníze o výsledku nerozhodujou, to se přece dělá jinak... V příbrami třeba "kingu uvědom si, s kým jsi tu autem" :lol: :lol: :lol:
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#218 Příspěvek od TomasC »

Srandičky, já jsem v Turnově zase slyšel něco o plese a pozdním spánku... :lol: :lol: :lol:
HonzaS

#219 Příspěvek od HonzaS »

No jo, ale to byla výmluva proč jsem dopadl tak blbě, ne cesta jak dopadnout dobře :lol:

A mimochodem byl to skvělej maturák, budu na něj vzpomínat určitě dýl než na soutěž v Turnově (možná proto, že Turnovů bylo děsně moc a už teď se mi to slévá dohromady - Vláďo, kolikátý to byl letos ročník? ). Jinak pro ty z vás co Liberec znají maximálně ze zeměpisu, je to hezké město, brzo tam pojedu znova! Určitě stojí za návštěvu.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#220 Příspěvek od TomasC »

Už 7. ročník..... letí to.
HonzaS

#221 Příspěvek od HonzaS »

Masakr! To je vážně skvělej výsledek!
clouseau
Kontaktovat uživatele:

#222 Příspěvek od clouseau »

HonzaS píše:Masakr! To je vážně skvělej výsledek!

Dík Honzo, že bych dal pauzu??? :D :D :D
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
Honza.V

#223 Příspěvek od Honza.V »

Nééé Pauzu né !!! Turnov je skvělej :D :D :D
HonzaS

#224 Příspěvek od HonzaS »

clouseau píše:
HonzaS píše:Masakr! To je vážně skvělej výsledek!

Dík Honzo, že bych dal pauzu??? :D :D :D

Tak já jí letos mám nucenou, protože místo prostě v hale neni. Tak se můžete těšít zas na listopad v Týně :lol: sice letos, ale jiná sezona...
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#225 Příspěvek od TomasC »

Přidány doplňují informace o Chlumecké halovce.
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“