Vysílače Hitec - spolehlivost
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Mám Flash 4SX více jak 3 roky a plná spokojenost. Kupoval jsem si ji jako začátečník a stále mi na relaxační létání stačí až až. Nikdy za tu dobu jsem nemusel na Tx ani Rx nic řešit, pouze jsem "překrystalizoval" z 50 k. na 91 k. na 40 MHz (jezdím i s lodí). Další příjímače používám MZKáčka.
Jedinou slabinou pro mě je malý počet pamětí (=5). Nevím proč již výrobci nepřešli na nějaké jiné paměťové médium, jako např. Micro SD (mobilní telefony), kdy 1GB karta stojí pod 300 Kč a velká je jako nehet malíčku?
Letu zdar!
Jedinou slabinou pro mě je malý počet pamětí (=5). Nevím proč již výrobci nepřešli na nějaké jiné paměťové médium, jako např. Micro SD (mobilní telefony), kdy 1GB karta stojí pod 300 Kč a velká je jako nehet malíčku?
Letu zdar!
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
mezi ty negativní vlastnosti radii od hitecu patri treba:
1.slozitost menu(kamos ma eclipsu uz asi 3roky a jeste poradne nepochopil jak menu funguje.jednoduse je nelogicky oproti treba multiplexu od kteryho mam i profi 3030 a k ty sem nikdy navod nedrzel v ruce ale presto sem behem odpoledno pochopil jak funguje.a jinak mislim ze kamos mel tu eclipsu snad uz i v opravne)
2.relativni nespolehlivost-vim ze je to relativni pojem ale uz sem videl nekolik letadel spadnout treba a vypadly hitecky radio(nerikam ze se to nemuze stat i s jinym radiem)-a tohle je dost zavazny problem kdyz vynecham rozbyty ero tak si predstavte co by udelala moje RATA s hmotnosti 8kg a dvacitkou motorem mezi divakama
ja multiplexy pouzivam asi od roku 2000 a nikdy zadny problem s radiem jinak zamerne srovnavam pouze z multiplexem jelikoz grupnery nebo futaby sem nikdy blize nezkoumal prosly mi sice rukama ale jinak o nich moc nevim

1.slozitost menu(kamos ma eclipsu uz asi 3roky a jeste poradne nepochopil jak menu funguje.jednoduse je nelogicky oproti treba multiplexu od kteryho mam i profi 3030 a k ty sem nikdy navod nedrzel v ruce ale presto sem behem odpoledno pochopil jak funguje.a jinak mislim ze kamos mel tu eclipsu snad uz i v opravne)
2.relativni nespolehlivost-vim ze je to relativni pojem ale uz sem videl nekolik letadel spadnout treba a vypadly hitecky radio(nerikam ze se to nemuze stat i s jinym radiem)-a tohle je dost zavazny problem kdyz vynecham rozbyty ero tak si predstavte co by udelala moje RATA s hmotnosti 8kg a dvacitkou motorem mezi divakama
Naděje umírá až po nás.
- Kerberos
- Kontaktovat uživatele:
diablotin píše:mezi ty negativní vlastnosti radii od hitecu patri treba:
2.relativni nespolehlivost-vim ze je to relativni pojem ale uz sem videl nekolik letadel spadnout treba a vypadly hitecky radio(nerikam ze se to nemuze stat i s jinym radiem)-a tohle je dost zavazny problem kdyz vynecham rozbyty ero tak si predstavte co by udelala moje RATA s hmotnosti 8kg a dvacitkou motorem mezi divakama![]()
![]()
![]()
ja multiplexy pouzivam asi od roku 2000 a nikdy zadny problem s radiem jinak zamerne srovnavam pouze z multiplexem jelikoz grupnery nebo futaby sem nikdy blize nezkoumal prosly mi sice rukama ale jinak o nich moc nevim
![]()
1. to se dá vysvětlit i omezeností uživatele
2. viděl jsem spadnout letadlo vinou Multiplexe, po výměně za jiný multiplesk mu spadlo další, na zoxidovaný VF modul. takže jak říkám, je to o kusu, ne o značce.
1:mozna ale ja sem to menu taky moc nepobral-pride mi i takovy neprehledny ale budiz
2:ja osobne sem o havarii zavinenou multiplexem taky videl ale to bylo blbosti uzivatele jinak nevim co s VF modulem delal ze zoxidoval(ze by koupal v kyseline
)
ale jinak vy ste chtely znat nejaky negativni nazor

2:ja osobne sem o havarii zavinenou multiplexem taky videl ale to bylo blbosti uzivatele jinak nevim co s VF modulem delal ze zoxidoval(ze by koupal v kyseline
ale jinak vy ste chtely znat nejaky negativni nazor
Naděje umírá až po nás.