Vysílače Hitec - spolehlivost
Vysílače Hitec - spolehlivost
Tak hlasujte 
Naposledy upravil(a) arda1 dne úte 31.07.2007 14:11, celkem upraveno 1 x.
ICQ 638556901
Re: Vysílače Hitec
arda1 píše:Tak hlasujte
Chybí možnost: neměl sem
No obzváště že teď z blacklighta vypadlo že lítá na kanále kde je povolenej vysílací výkon pouze desetinový oproti ostatním(100mW/1W).Ne že by mu to optic omezil (asi ne) ale legálně jsou na těchto kanálech povoleny všelijaké dětské chůvičky a kdejaká havěť (vysílačky dětský)a číňani si s omezením výkonu hlavu nelámou-takže někde zařve dítě v kočárku-chůvička se aktivuje a prásk
A pak zase desel letů ok 
ICQ 638556901
arda1 píše:No obzváště že teď z blacklighta vypadlo že lítá na kanále kde je povolenej vysílací výkon pouze desetinový oproti ostatním(100mW/1W).Ne že by mu to optic omezil (asi ne) ale legálně jsou na těchto kanálech povoleny všelijaké dětské chůvičky a kdejaká havěť (vysílačky dětský)a číňani si s omezením výkonu hlavu nelámou-takže někde zařve dítě v kočárku-chůvička se aktivuje a prásk![]()
![]()
A pak zase desel letů ok
ani graupner nevyužívá plného dovoleného vysílaneho výkonu,takže vesměs je to vše pod 0,1W
Co je na tématu špatnýho? Jistí lidi tady vyřvávají do eteru že hitecy jsou total šmejdy a obecně se to prý ví. Takže jsem založil anketu, aby se k tomu mohli majitelé hiteců vyjádřit osobně(+ někteří co tam plesknou odpověď jen tak ) a hlasováním dát najevo spokojenost či nespokojenost a tak alespoň trochu objektivně nahlédnout kde je "pravda". 
ICQ 638556901
Kontroverzní debata
Já hlasoval pro Hitec co nejlépe jsem mohl vždyť už mám od něj druhej "model" a jsem velice spokojenej.A je obecně známá věc, že když něco mám a chodí to tak to druhé nemůže být lepší.Teda dost otevřeně řečeno spíš bych to řekl tak, že když hitec nedělá 100% dotažené věci tak je automaticky špatný???Dneska poprvé mě scházela jedna funkce na Eclips7, ale přeci hned kvůli tomu neřeknu, že je to špatné..tak je to i s ASP vs. MVVS...majitelé MVVS už dokonce zašli tak daleko že mluví o rozvrácení české ekonomiky a zničení českého trhu chajna šmejdy...jiní zas že ty "brněnský potvory" nešlapou a zlaté ASP.... udělej téma na spokojenost k motorům ASP...je zvláštní, že na ně obecně nadávají, ale abych to tu ušetřilo jedno další téma tak zde jsou výsledky z jiné diskuze: Jste spokojeni s motory ASP? 75 uživateků ano, 20 uživatelů ne a neuvěřitelných 80 uživatelů uvedlo, že nemám osobní zkušenosti s ASP.Tak je trochu paradox, jak může být ASP tolik pomlouváno.. ale o objektivnosti této ankety pomlčím...zase vyhraněný názor pár uživatelů.
- Eragon
- Kontaktovat uživatele:
Tak tada taky vyjádřím svůj názor. Mám optika teprve chvíli a sem s ním spokojen. I když sem našel jednu zajímavou chybičku. Když sem optika poprvý programoval tak se úplně zbláznil. Neustále sám měnil nastavení. Naštěstí se po hodině zklidnil.
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)