graup15 píše:Paráda...gratulace. Já teď , budu rešit a ladit Energica. Ale po něm už jako doplnění let.parku se poohlédnu po nějakém F5J...nejspíš to samé co máš ty. Tak se tvé údaje velmi hodí.
jinak na tom Stingerovi-E se již pracuje
graup15 píše:Paráda...gratulace. Já teď , budu rešit a ladit Energica. Ale po něm už jako doplnění let.parku se poohlédnu po nějakém F5J...nejspíš to samé co máš ty. Tak se tvé údaje velmi hodí.
Fila píše:graup15 píše:Paráda...gratulace. Já teď , budu rešit a ladit Energica. Ale po něm už jako doplnění let.parku se poohlédnu po nějakém F5J...nejspíš to samé co máš ty. Tak se tvé údaje velmi hodí.
jinak na tom Stingerovi-E se již pracujea bude to v podobném ražení jako ascot-E, takže lehouš, 3cl, bat 1600-2200, motor nějaký 16/XX/X od megy, převod kotr 5,2 nebo Hendr. proud do 50A
Fila píše:graup15 píše:Paráda...gratulace. Já teď , budu rešit a ladit Energica. Ale po něm už jako doplnění let.parku se poohlédnu po nějakém F5J...nejspíš to samé co máš ty. Tak se tvé údaje velmi hodí.
jinak na tom Stingerovi-E se již pracujea bude to v podobném ražení jako ascot-E, takže lehouš, 3cl, bat 1600-2200, motor nějaký 16/XX/X od megy, převod kotr 5,2 nebo Hendr. proud do 50A
graup15 píše:a) Rozhodně jdi do Kontronika...Hendrych převodovku radši ne
b) Jednomu (hrozně ukecanému) kámoši budu dělat Dingo-E. Taky na Kontronik (již dorazila) plus motor..no ten ještě vymyslím. S tím, že se pokusím o co nejlehčí provedení. Beru to jako nácvik pak na mého lehouše
PS..to Dingo už tu mám a zatím přemýšlím co a jak..
d) jen taková úvaha...Stinger je super F3B, rozhodně bude fantazie když bude lehké, ale i z 3S se dá vytáhnout 1.5kW.Jde mi o to, že cpát pohon který je spíš vhodný do F5J pluhu na závody je jedna věc, ale aby jsi pak nebyl zklamaný, že to éro je pak takové líné (pod motorem). Prostě chci říct, že bych se pokusil..a tak to budu dělat já, nelpět za každou cenu na 40g rozdílu, ale přitlačit jeden článek a i dobře to omotorovat, teda pokud to chceš na rekreační uspokojení ve všech směrech.
pzn16 píše:jak to bude u téhle nové kategorie se zapichováním při přistání? Kdysi dávno jsem létal ještě V2 a díky tomuto "nešvaru" jsem skončil s touto kategorií a díky tomu jsem se už dále nesnažil angažovat v žádné větroňářské kategorii, kde přesné přistání v čase znamenalo moc - tudíš zapichování éra při přistání. Pokud si vzpomínám, tak kdysi dávno byl v Modeláři návrh - tuším že od p. Suchomela, o podlétávání branek při přistání a jakékoli přistání, které by neodpovídalo realismem přistání skutečného větrně = automaticky 0 za let. Zapichování neuznávám, to už můžu se Železným házet oštěp. Jinak se mi návrh téhle kategorie moc líbí, protože by mohla jít i na solidní úrovni létal s doma stavěnými modely - jsem ještě ze staré školy. PS: pokud bych kupoval éro, bude Laguna od Kostky dostačující pro tuto kategorii?
graup15 píše:Jinými slovy napsáno...chceš soutěžit? Máš ambice? Tak se připrav na to, že už model není mazlik, ale sportovní náčiní, s kterým se nikdo nesere:-)
To je přesně jeden z mnoha důvodů, proč mi závodění naprosto nebere....Pořád ještě mám dost oblastí kam můžu vyhazovat peníze.-)
graup15 píše:Jinými slovy napsáno...chceš soutěžit? Máš ambice? Tak se připrav na to, že už model není mazlik, ale sportovní náčiní, s kterým se nikdo nesere:-)
To je přesně jeden z mnoha důvodů, proč mi závodění naprosto nebere....Pořád ještě mám dost oblastí kam můžu vyhazovat peníze.-)