pomohlo by, kdyby se sešlo více zájemců a objednala se 1 zásilka s více modely ? akorát nevím jaký počet (např. stavebnic SIG) by se musel objednat
1 kontejner, odhadem cca 50-80 ks stavebnic, samozrejme zalezi na objemu, to je takovy muj odhad
Kerberos píše:nemáš zač, rady jsou zadarmo. (někde) jinde se platí práce a i rady. a když přideš sem, tak Ti ten plán půjčím na okopírování. opravdu nemám čas běhat po městě, skenovat plán a pak posílat. za 100,- . možná zjistí že tim hledánim a přemýtáním kde a jak to vyšpekulovat, přijdeš a spoustu času a i nákladů¨, než když koupíš stavebnici. teď je na SIG 10% sleva. já si jí prostě koupil, protože jsem jí chtěl a tak jsem to neřešil
HERRI píše:Kerberos píše:nemáš zač, rady jsou zadarmo. (někde) jinde se platí práce a i rady. a když přideš sem, tak Ti ten plán půjčím na okopírování. opravdu nemám čas běhat po městě, skenovat plán a pak posílat. za 100,- . možná zjistí že tim hledánim a přemýtáním kde a jak to vyšpekulovat, přijdeš a spoustu času a i nákladů¨, než když koupíš stavebnici. teď je na SIG 10% sleva. já si jí prostě koupil, protože jsem jí chtěl a tak jsem to neřešil
děkuji podruhé za výborné rady, ale co vlastně chci za ty prachy![]()
bohužel se podle nich ale řídit nebudu, protože pro mě má cenu pouze ten výkres, nikoliv celá stavebnice. Tohle éro jsem chtěl upravit a hlavně zvětšit o cca 20%. Asi jsem tedy hroznej harpagon, když si odmítám kvůli plánku pořídit celou stavebnici za 1700,- a vymýšlim jiné řešení...Nevěděl jsem, že bydlíš mimo město a je pro Tebe problém skočit na kopírku, omlouvám se
Kerberos píše:HERRI píše:Kerberos píše:nemáš zač, rady jsou zadarmo. (někde) jinde se platí práce a i rady. a když přideš sem, tak Ti ten plán půjčím na okopírování. opravdu nemám čas běhat po městě, skenovat plán a pak posílat. za 100,- . možná zjistí že tim hledánim a přemýtáním kde a jak to vyšpekulovat, přijdeš a spoustu času a i nákladů¨, než když koupíš stavebnici. teď je na SIG 10% sleva. já si jí prostě koupil, protože jsem jí chtěl a tak jsem to neřešil
děkuji podruhé za výborné rady, ale co vlastně chci za ty prachy![]()
bohužel se podle nich ale řídit nebudu, protože pro mě má cenu pouze ten výkres, nikoliv celá stavebnice. Tohle éro jsem chtěl upravit a hlavně zvětšit o cca 20%. Asi jsem tedy hroznej harpagon, když si odmítám kvůli plánku pořídit celou stavebnici za 1700,- a vymýšlim jiné řešení...Nevěděl jsem, že bydlíš mimo město a je pro Tebe problém skočit na kopírku, omlouvám se
pokud neseženeš do jara, tak se ozvi, to už bude letuschopnej a plán Ti dám.
Bedřich píše:je plno pěknějších hydroplánů tak si postav jinej taky to tak budu řešit a nebo si namaluju vlastní plánek
tomashr píše:Motor určitě s větším kV, těch 1300 zmíněných v thredu je takové rozumné minimum, možná spíš 1600, jde tam jen poměrně malá vrtule, takže to chce víc otáček. Ostatně do malé vrtule bude i méně cákat voda...