Ani se Kennymu nedivim ze nerozumel.
Názor na vrtulník Ricco
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Názor na vrtulník Ricco
Tak tuhle hantyrku teda taky neznam.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Kdež na to čučá s hotevřenó hubó.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Máš to špatně, správně je to takhle :
Kdež na to čočí s otevřenó hobó .
Kdež na to čočí s otevřenó hobó .
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Tak takhle by to neslo. Ja tady brousim bocnice jak vzteklej a tady ti normalne probiha zabava. No toto? 
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
PS: Kdyz neco delate tak u toho nemate vyplazenej jazyk? To ja si ho kolikrat malem i ukosnul ..... kdyz neco neslo a potreboval jsem zabrat. Priznavam ze to vypada drobet dementne .... ale kdyz se clovek na neco soustredi ..... znate to 
Taky jsem netusil co je blemcak
Jsem myslel ruka ci prst, podle kontexu, ale jazyk .... to me nenapadlo 
Uz jsem si na podivna slovicka od OPR uz asi zvykl
Uz jsem si na podivna slovicka od OPR uz asi zvykl
- Screwball671
OPR píše:Tak takhle by to neslo. Ja tady brousim bocnice jak vzteklej a tady ti normalne probiha zabava. No toto?
No, když se to tady takhle pěkně zvrhlo, tak výraz „brousím bočnice“, by šel volně přeložit jako..... no, vy už budete vědět co.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
tak sem dneska vyzkousel nove listy z HK, musel jsem trochu upravit koren listy aby se vesel do gripu. Zatim se zda ze to lita lepe nez MS composity a stojeje stejne.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6602
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6602
Logo 600 + spirit
Problém je ten, že když lítáš origo listy, tak nejenže lítaj super , ale jsou tak křehoučký, že při pádu do vyšší trávy , rozbiješ maximálně ty. Pevnější a tvrdší listy ti po pádu způsoběj škodu i na helině.
Frsky X10S Carbon
Hele, nemas v podpisu neco navic? 
krtek2k píše:Problém je ten, že když lítáš origo listy, tak nejenže lítaj super , ale jsou tak křehoučký, že při pádu do vyšší trávy , rozbiješ maximálně ty. Pevnější a tvrdší listy ti po pádu způsoběj škodu i na helině.
to chapu, ale origo listy stojej 700 a laminaty 500, jak sem roztrelil asi 4 listy za 2 tydny tak to zacalo docela lezt do penez, na to ze mam ricca na uceni. Kdyz sem ted spadl s compositama tak sem znicil grypy, HL hridel, takze celkove za 220+ 250 za listy. A to nepocitam pady kdy sem spadl a nic sem neznicil, zato origo krehke listy by byly uz napadrt.
Logo 600 + spirit
hosi, upravujete nejak standartni ocas u ricca, me vydrzi prevody tak 10-15 lety a pak se uplne ohoblujou? pomaha treba ten tuningovej ocas?
jak casto vam odchazeji prevody? me odejde nejaky prevod prumerne jedno za 5 letu.
BTW: provoz ricca me ted stoji vic nez provoz loga 10 coz je smutne
jak casto vam odchazeji prevody? me odejde nejaky prevod prumerne jedno za 5 letu.
BTW: provoz ricca me ted stoji vic nez provoz loga 10 coz je smutne
Logo 600 + spirit
Myslíš kuželový pastorek na hlavní kolo? Ocelový kardan, jedno ložisko navíc asi dva cm od toho u pastorku, seřízení na minimální vůli až na tvrdo. A je klid.
Taky mi mizely pastorky, udělal jsem výše uvedené úpravy a objednal pět pastorků. Samozřejmě jsem se seknul v balení a tak jich přišlo deset. No a od té doby jsem nespotřeboval ani jeden....
Taky mi mizely pastorky, udělal jsem výše uvedené úpravy a objednal pět pastorků. Samozřejmě jsem se seknul v balení a tak jich přišlo deset. No a od té doby jsem nespotřeboval ani jeden....
zdzd píše:Myslíš kuželový pastorek na hlavní kolo? Ocelový kardan, jedno ložisko navíc asi dva cm od toho u pastorku, seřízení na minimální vůli až na tvrdo. A je klid.
ten nemyslim ten uz se me tak casto nesjizdi, myslim ty ozubena kola co jseou v ocasnim domku.
Logo 600 + spirit
Tak to musíš mít něco špatně. Ty obecně drží a nevím o nějakých opakovaných problémech. Chce to ustavit je s co nejmenší vůlí a vystaráno. Jsou mnohem festovnější než ten pastorek a není důvod aby odcházely.
Jediná fligna je v tom, že obvykle lehce hážou a proto je třeba je sesadit tak, aby se nepraly, ale spolupracovaly. Když jedno začíná tlačit, druhé musí začít uhýbat. Pokud tlačí a uhýbají současně, tak to nikdy pořádně neseřídíš.
Jediná fligna je v tom, že obvykle lehce hážou a proto je třeba je sesadit tak, aby se nepraly, ale spolupracovaly. Když jedno začíná tlačit, druhé musí začít uhýbat. Pokud tlačí a uhýbají současně, tak to nikdy pořádně neseřídíš.