Align Flybarless 3G FL 760 a nově i 3GX
Re: Align Flybarless 3G FL 760 a nově i 3GX
No presne to jak pise zeno se me stalo pred tydnem, venku bylo nejen chladno, ale predevsim vysoka vlkost, mlha.. proste 3gx nechtel po pauzicce naskocit, kdyz jsem ho vytahl z auta tak prvni let v pohode, ale dva dalsi lety se mu nechtelo, naskocil az nejak na 20tej pokus.
Duvod neznam, me ale naskocil prijmac, normalne blikal jen 3gx ani tuk.
Duvod neznam, me ale naskocil prijmac, normalne blikal jen 3gx ani tuk.
Problém je v tom, že helina byla celou dobu v teple a venku jsem ji vůbec neměl
baterku sem zkoušel tak 5x zapojit a odpojit. Tak jsem to nechal a pak zkusil znovu a zase prd. Meřil jsem jestli z becu jde štáva a vše vypada v pohodě. Není tam nějaký tvrdý reset nebo tak něco?
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
Zkus to znovu spárovat.
Edit: Rozjeto. Přehození kabeláže a nutné nově udělat Bind. Děkuji všem. Muselo se mě v hlavě rozsvítit 
DX9
DX9
Zkusil bych dat satelit do druheho slotu a kdyby nepomohlo zkusil bych vyměnit na zkoušku satelit ale i s kablikem.
Nechci se tě ani náhodou dotknout ale nemaš tam jiny model nechtěně zaply .
zeno píše:Nechci se tě ani náhodou dotknout ale nemaš tam jiny model nechtěně zaply .
V pohodě o nic nejde stát se to samozřejmně může to bez diskuze. Jestli to bylo na mě. Mám tam nastavenou 500~600 takže to by mělo být v pohodě.
DX9
DX9
- jurenko
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim pani,
mam takyto problem...jednemu modelarovi som dal nastavit FL760 3G na mojom T-rexovi 600..tvrdil mi ze to je zalietnute a ze to leti...chytil som to teda po asi mesiaci ze to idem skusit a uz pri vyseni to vagla s chvostom...skusal som menit zisk gyra ale nic nepomohlo kde by mohla byt chyba...
tu je video..
http://www.ulozisko.sk/472610/t-rex_600.avi
ospravedlnujem sa za horsiu kvalitu ale je to tocene z mobilu...
Dakujem
Peto
mam takyto problem...jednemu modelarovi som dal nastavit FL760 3G na mojom T-rexovi 600..tvrdil mi ze to je zalietnute a ze to leti...chytil som to teda po asi mesiaci ze to idem skusit a uz pri vyseni to vagla s chvostom...skusal som menit zisk gyra ale nic nepomohlo kde by mohla byt chyba...
tu je video..
Dakujem
Peto
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
jurenko píše:Zdravim pani,
tu je video..
Dakujem
Peto
No to není dobrý. Buď bude špatně nastavený neutrál vrtulky a extrmě malý zisk. nebo nevím. Tohle jsem ještě neviděl.3G jsem měl docela dlouho a tak vím, že neutrál vrtulky musí být perfektně vyladěný. musíš to zaviset s gyrem v normal režimu na otáčky které používáš nejčastěji. A pak to dát do AVSC, mě na 550 to chodilo s ziskem 73% (futaba 23%) ,origo servo DS620. Jakou verzi softu máš 3.0? jinak ocas je na 3G to nejhorší nikdy to nebylo ono. 3GX je už lepší. Dopadneš třeba jako já HC3SX, ale to sem nepatří. s 3G jsem létal rok a dost mě naučilo
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
jurenko píše:Zdravim pani,
tu je video..
Dakujem
Peto
Tomu kolegovi modelářovi se zdaleka vyhni , jestli tvrdil že je to ok, tak je to blb.
Je nutné znova nastavovať endpointy na 3g, keď zväčšujem výchylky v swash mixe?
Radsi bych to nastaveni projel, je to do minuty.
A stačí keď sa cez ten "set button" preklikám až na požadovanú možnosť, ktorú chcem nastaviť, alebo musím všetko nastaviť od začiatku?
Také drobnosti, ale práve preto som to nikde nenašiel.
Také drobnosti, ale práve preto som to nikde nenašiel.
Dobry den páni,
poprosil by som Vas o radu. Mam Trex450pro V2 3GX. Mam Spektrum DX6 vsetko som nastavil
ale mam problem s nastavenim zisku na gyre. Da sa vobec 3GX zapojit na 6kanal
tak aby fungoval??? Nemozem (neviem) priradit zisk gyra. Skusal som ho s prijimacom aj so samotnym satelitom ale nejde to. Na TX na gyre nastavim zisk (normal aj lock) ale pri prepnuti mi zmeni farbu na zelenu (zamknute) iba druhu ledku (governor) a nie prvu (status) a samozrejme nezamyka. A teda nemozem nastavit spravny zisk a zadok kmita a kmita
Velmi pekne dakujem za radu
poprosil by som Vas o radu. Mam Trex450pro V2 3GX. Mam Spektrum DX6 vsetko som nastavil
ale mam problem s nastavenim zisku na gyre. Da sa vobec 3GX zapojit na 6kanal
tak aby fungoval??? Nemozem (neviem) priradit zisk gyra. Skusal som ho s prijimacom aj so samotnym satelitom ale nejde to. Na TX na gyre nastavim zisk (normal aj lock) ale pri prepnuti mi zmeni farbu na zelenu (zamknute) iba druhu ledku (governor) a nie prvu (status) a samozrejme nezamyka. A teda nemozem nastavit spravny zisk a zadok kmita a kmita
Velmi pekne dakujem za radu
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Fenius píše:Je nutné znova nastavovať endpointy na 3g, keď zväčšujem výchylky v swash mixe?
Hlavně v DIR swashmixem měníš velikost výchylky a pak v normálním stavu tím swashem měníš rychlost výchylky...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C