Blade mCPX II - tuning, upgrady
Re: Blade mCPX II - tuning, upgrady
Je vidět,že se doma dobře nudíš
ale až to pořádně vychytáš tak určitě bude dost zájemců co to budou chtít 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
seltino píše:Zima jěště nezačala a už mě začíná štvát, člověk neví co má roupama dělat![]()
![]()
Už tomu chybí jen dřevěné listy a podvozek
PS: Počasí zatím super. Každé ráno dávám min. 6 baterek včetně včerejška (ještě před vichřicí). Dnes počtvrté opravovaný podvozek (zase drží jak nový) a uletělo předposlední táhlo i přes zalepené vodící lišty (neudrželo to) ... už to chce ten upgrade s RKH, kde to je vcelku, ale nechám to až po Vánocích (tichá závist těm, co už to mají ... Seltino, Baui, ...).
Letu zdar a sněhu nazdar
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Pravda, seltino se činí. Koukněte na dílo, které mám od něj v testování 
Kabinka naprosto exkluzivní, ve vzduchu krásně čitelná a i váhově je na tom moc hezky.

Kabinka naprosto exkluzivní, ve vzduchu krásně čitelná a i váhově je na tom moc hezky.

Tom
[quote="baui"]Pravda, seltino se činí. Koukněte na dílo, které mám od něj v testování 
Jo, jo, vypada to moc pekne.
Bude zase nejaky video z litani?
Jo, jo, vypada to moc pekne.
Blade mSR, Blade mCPX 2, Mini Titan E325 SE, Radian
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
Phoenix v.4.0.m
Spectrum DX8
Časem určitě. V pátek jsem neměl moc svůj den, tak teď bude spíš masivní opravování 
Tom
Dá se někde u nás sehnat pastorek 8z/0,3modul,díra 1,5mm?
Taky jsem u nás hledal, ale bohužel marně, nakonec jsem to koupil ze zahraničí
http://www.shop.kkpmo.com/index.php/cat ... nions.html
je to z Polska, doma to bylo za pár dní po objednání. Jen s poštou to ale vyšlo něco málo přes 200kč za jeden 8T pastorek
je to z Polska, doma to bylo za pár dní po objednání. Jen s poštou to ale vyšlo něco málo přes 200kč za jeden 8T pastorek
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
seltino píše:Taky jsem u nás hledal, ale bohužel marně, nakonec jsem to koupil ze zahraničí
To jsem taky našel, ale nemám jak to zaplatit. Nemáš náhodou jeden doma navíc, že bych ho od tebe odkoupil?
bohužel nemám, ty nemáš paypal, nebo někoho známého sním? Pokud ne, můžeme se domluvit, pošleš mi peníze na účet a já ti ho objednám a zaplatím
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
tak tady taky jeden vytuněnej [album]542[/album]
bohužel není můj
poslal mi fotečku známý do fecebooku
bohužel není můj
tahle kabinka je super, Baui ji taky má. Jen kdyby za ni nechtěli takové hříšné prachy.Hold ji budu muset asi vykutit sám. Prochy, ty jsi takový znalec, nedá se u nás někde sehnat podbarvený durofol?
fakt netuším kde , nejsi první kdo se mi na to ptáseltino píše:tahle kabinka je super, Baui ji taky má. Jen kdyby za ni nechtěli takové hříšné prachy.Hold ji budu muset asi vykutit sám. Prochy, ty jsi takový znalec, nedá se u nás někde sehnat podbarvený durofol?
- miravandas
Nabízím k prodeji dvě nové baterie EXTREME 300mA. Nabité, odzkoušené s nabíjecím kablíkem pro dvě baterie s konektorem typu JST-XH(tříkolík)
Cena za komplet 400Kč.
Cena za komplet 400Kč.
E-flite BLADE mCX, mSR, CX2
Hele, co se právě objevilo na FLP Brushless Converter with 7A Built-in ESC for mCPx
To už ty konverze nebudou ani žádná sranda
Tom
baui píše:Hele, co se právě objevilo na FLP Brushless Converter with 7A Built-in ESC for mCPx
To chtěj dost za těch pár konektorů, který bych ustřihal