Fox 1800 Motor cuká
Fox 1800 Motor cuká
Ahojte
Popíšem čo sa mi stalo s foxom 1800 pred 1mes. som vykratil servo na krídle následne začal dymieť regulator. Takže som objednal nový regulator origoš na fox 1800 (18A) + nové serva do krídel. Ked som všetko nahodil motor sa nechce niekedy roztočiť akoby nevedel či doprava alebo do lava. Ked pridám pomaly plynulo všetko beží ako má dokonca aj ked je v pohybe nevadí mu ani razantné pridanie plynu. Ale ked zastaví a ja pridám razantne začne cukať dolava doprava a zastaví sa. Neviete čo môže byť zlé. Regulator je nový a servá su o.k napadá ma len motor...Alebo prímač?
Popíšem čo sa mi stalo s foxom 1800 pred 1mes. som vykratil servo na krídle následne začal dymieť regulator. Takže som objednal nový regulator origoš na fox 1800 (18A) + nové serva do krídel. Ked som všetko nahodil motor sa nechce niekedy roztočiť akoby nevedel či doprava alebo do lava. Ked pridám pomaly plynulo všetko beží ako má dokonca aj ked je v pohybe nevadí mu ani razantné pridanie plynu. Ale ked zastaví a ja pridám razantne začne cukať dolava doprava a zastaví sa. Neviete čo môže byť zlé. Regulator je nový a servá su o.k napadá ma len motor...Alebo prímač?
Re: Fox 1800 Motor cuká
Ahoj,
máš správně nastavené časování motoru a jeho rozběh? Pokud máš regulator nový, je třeba toto nastavit.
Využiji tohoto vlákna a zeptal bych se...
Co přesně znamená časování a co rozběh? Jednou jsem na maličkém motorku měl nastavení rozběh na "nízký" a motor mi samozřejmě cukal, ale také mi přišlo, že nemá výkon. Po přepnutí na "vysoký" rozběh se motor cukal už minimálně pouze při rozběhu a přišlo mi, že i více táhne. Je možné, aby rozběhový proud mohl ovlivnit výkon na plný plyn?
máš správně nastavené časování motoru a jeho rozběh? Pokud máš regulator nový, je třeba toto nastavit.
Využiji tohoto vlákna a zeptal bych se...
Co přesně znamená časování a co rozběh? Jednou jsem na maličkém motorku měl nastavení rozběh na "nízký" a motor mi samozřejmě cukal, ale také mi přišlo, že nemá výkon. Po přepnutí na "vysoký" rozběh se motor cukal už minimálně pouze při rozběhu a přišlo mi, že i více táhne. Je možné, aby rozběhový proud mohl ovlivnit výkon na plný plyn?
Dík za radu takže otázka znie že ako nastavím regulátor na fox 1800 (18A ) viem na nom nastaviť akurát brzdu no pochybujem že sa dá nanom ešte niečo nastaviť či?
Návod na regulátor??
hm ziadny nie je
Etil píše:hm ziadny nie je
NA tom regulatoru není nic napsané? Co použít internet?
Je tam napisane WOer RSFR to je vše... No net pozerám ale je možnosť že na tomto sa to nedá nastaviť?
Keď si už spálil pôvodný regulátor, mal si si kúpiť nejaký normálny regulátor, nie setový šmejd.
Etil píše:Je tam napisane WOer RSFR to je vše... No net pozerám ale je možnosť že na tomto sa to nedá nastaviť?
to je označení bužírek kabelů, ne?
presne ako hovoriš nič ine tam nie je .
špatný předstih, anebo jedna fáze nefunguje - tak padesát na padesát
kontrola propojení reglu a motoru Nutná
zkusil jsi třeba jiný motor, např od kolegy?
kontrola propojení reglu a motoru Nutná
zkusil jsi třeba jiný motor, např od kolegy?
Regler + motor skontrolovaný všetko O.k a predstih sa vlastne ako nastavuj
Dakujem za odpoved
Dakujem za odpoved
Už jsem ti to jednou psal, musíš si zjistit jaký je to regulátor + postupovat podle návodu! Napiš prodejci či Pelikánovi
Etil píše:Regler + motor skontrolovaný všetko O.k a predstih sa vlastne ako nastavuj
Dakujem za odpoved
Tpo je ten problém.... každý inak.....
Hoď aspoň foto reglu - možno sa na neaký komerčný podobá..... poprípade si doplň do profilu odkiaľ si - možno ti niekto z tvojho okolia pomôže. Je potrebné odskúšať nový regler s odskúšaným motorom, alebo motor s funkčným reglom, aby si mal istotu, kde je chyba
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Dakujem za rady
Ešte otázka je možné že je vadný regulator alebo motor ? Lebo skúšal som dnes regulator z kolegovho foxa a tiež to cukalo tak isto ako ako aj na mojom new regulatory. Takže môže byť vadný motor alebo ho treba nastaviť (motor)?
Ešte otázka je možné že je vadný regulator alebo motor ? Lebo skúšal som dnes regulator z kolegovho foxa a tiež to cukalo tak isto ako ako aj na mojom new regulatory. Takže môže byť vadný motor alebo ho treba nastaviť (motor)?
Naposledy upravil(a) Etil dne sob 17.12.2011 22:42, celkem upraveno 1 x.