SonicWawes píše:petan64 píše:Můžeš mi ukázat, kde se to v manuálu píše? Nic takového tam není. párování je svázáno pouze s konkrétním vysílačem, nikoli s pamětí modelu! Nepleteš si to s letovými režimy?
Tak zase otravuju. Dneska jsem kupoval Minimu a v návodu k ní přesně stojí:Párování je specifické pro danou paměť modelu - v případě potřeby s vysílačem můžete spárovat tolik přijímačů optima, kolik má vysílač paměťí modelů.
Jestli chceš, klidně ti to naskenuju. Jen nevím, proč to na tom vysílači nefunguje. Jeden přijímač klidně reaguje na 3 paměti. Vyzkoušeno.
Zkoušeli jste někdo už tu telemetrii Blue? Má mít i Vario, tak by mě zajímalo, jak to funguje.
Chování přijímače je správné, chyba je ve volném překladu textu z původního manuálu. Pochop, že se páruje pouze přijímač a vysílací modul (Spectra), vysílač v tomto případě pouze napájí vysílací modul, ale nemá s párováním nic společného. Pokud by mělo být párování spojeno s konkrétní pamětí modelu, musel by tuto možnost nabízet i software vysílače. V původním znění aktuálního manuálu je uvedeno přesně toto:
In the case of multiple model memory transmitters, you can bind as many Hitec 2.4GHz receivers to your transmitter, one per model memory as necessary.
Přeloženo: "V případě vysílačů, které mají paměť pro více modelů, můžete k Vašemu vysílači připojit (spárovat) potřebný počet Hitec 2.4GHz přijímačů, tedy dle potřeby pro každý model jeden přijímač"
Touto trochu neobratnou formulací mělo být vysvětleno pouze to, že není nutné mít jediný přijímač a stěhovat ho mezi modely, jinými slovy že počet spárovaných přijímačů není omezen! Ta věta je nešťastně formulovaná a v překladu opravu vyzněla jako že je možné spárovat přijímač s konkrétní pamětí modelu. Pokud vím, tak to v případě Aurory neplatí!