obednavky z HK
Re: obednavky z HK
Chlapi, kdyz udelam obednavku z Hk v hodnote 90usd, jak je ted s tim clem? Budu jej platit? a kolik to muze delat? Diky
budes platit DPH
kdaž si obednaš obednavku z HK do 30$ tak nebudes platit daň, když nad 30$ tak platíš za vše 20% DPH
ahoj,
chci si objednat baterku z DE Warehouse, zatím sem vždy kupoval zboží v Číně, zboží z DE Warehouse mi dovezou domů, něco jako PPL atd?
dík
chci si objednat baterku z DE Warehouse, zatím sem vždy kupoval zboží v Číně, zboží z DE Warehouse mi dovezou domů, něco jako PPL atd?
dík
Jo. Myslim DPD to vozi. Vetsinou za 3-4 dny
A když mě nezastihnou doma?
Pokud jsi nechal kontaktní telefon, DPD ti zavolá, kam to má přivézt, ještě ráno v den dodání....
ahoj hoši a mohli by jste mě něco z té číny obědnat psal jsem už dr.lucky a on se nějak neozývá
napište mi dyštak na mail skaut.paplik@seznam.cz už mám vybráné jen někdo kdo by mě to obědnal
díky
napište mi dyštak na mail skaut.paplik@seznam.cz už mám vybráné jen někdo kdo by mě to obědnal
díky
- Charlie RC
Prosím moderátora o smazání této položky.
Naposledy upravil(a) Charlie RC dne úte 06.12.2011 23:50, celkem upraveno 1 x.
Optic 6 2,4 GHz, letadlo FPV Raptor, vrtulníky Walkera CB 180Q, CB 180LM, a E SKY Belt CP V2...
napiš na tento e-mail
bavec3@seznam.cz
jen nevím jestli ti to objedná on jetakový opatrný já se s ním znám přes známého tak mi to objednával.
bavec3@seznam.cz
jen nevím jestli ti to objedná on jetakový opatrný já se s ním znám přes známého tak mi to objednával.
Pro ty kdo se do budoucna nebudou chtít doprošovat ostatních doporučuji zřízení vlastního PayPal účtu. Dokáže to i malé dítě za pár minut podle českého návodu a není k tomu potřeba mít ani kreditku ani bankovní účet, protože peníze se dají poslat na PayPal účet i přes běžnou složenku na peníze z pošty. Za založení ani vedení PayPal účtu se nic neplatí. Takže i když ho budete používat jen sporadicky, vůbec to nevadí a do budoucna se vám ještě PayPal účet jistě hodí. Čím dříve se ho naučíte používat samostatně, tím lépe.
Zde je český návod na založení vlastního PayPal účtu
Pokud někdo chce používat PayPal účet bez kreditky což je možné pak ignorovat tam popsané přidávání karty k účtu a používat to co je popsáno v sekci Převod peněz na paypal účet pomocí bankovního převodu "Top up".
Odkazy na informace při používání PayPal účtu bez kreditky:
Jak nabít PayPal účet z bankovního účtu (pomalejší převod trvá cca několik dnů)
Jak nabít PayPal účet z bankovního účtu rychle (rychlejší převod trvá obvykle jen cca několik minut)
Ověření aktuálního zůstatku na PayPal účtu před nákupem.
Zde je český návod na založení vlastního PayPal účtu
Pokud někdo chce používat PayPal účet bez kreditky což je možné pak ignorovat tam popsané přidávání karty k účtu a používat to co je popsáno v sekci Převod peněz na paypal účet pomocí bankovního převodu "Top up".
Odkazy na informace při používání PayPal účtu bez kreditky:
Jak nabít PayPal účet z bankovního účtu (pomalejší převod trvá cca několik dnů)
Jak nabít PayPal účet z bankovního účtu rychle (rychlejší převod trvá obvykle jen cca několik minut)
Ověření aktuálního zůstatku na PayPal účtu před nákupem.
- Charlie RC
Drondys: Děkuju za návod v češtině, zkusím si to založit.
Tak nevím, jestli jsem udělal dobře, ale nějak jsem se tím proklikal. V nabídce však nebyl účet Personal ale pouze Premier a pak Bussiness. Tak jsem kliknul Premier a teď se obávám, že je to nějak zpoplatněno?
Má někdo s tím zkušenost? Postupoval jsem podle návodu a volba Personal vůbec nikde nebyla. Jde ten účet i případně nějak zrušit? Má někdo s tímto účtem zkušenosti? Ozvěte se prosím.
Díky Paplikovi za odkaz, ale situace se už vyřešila.
Tak nevím, jestli jsem udělal dobře, ale nějak jsem se tím proklikal. V nabídce však nebyl účet Personal ale pouze Premier a pak Bussiness. Tak jsem kliknul Premier a teď se obávám, že je to nějak zpoplatněno?
Má někdo s tím zkušenost? Postupoval jsem podle návodu a volba Personal vůbec nikde nebyla. Jde ten účet i případně nějak zrušit? Má někdo s tímto účtem zkušenosti? Ozvěte se prosím.
Díky Paplikovi za odkaz, ale situace se už vyřešila.
Naposledy upravil(a) Charlie RC dne čtv 08.12.2011 9:54, celkem upraveno 1 x.
Optic 6 2,4 GHz, letadlo FPV Raptor, vrtulníky Walkera CB 180Q, CB 180LM, a E SKY Belt CP V2...
Charlie RC píše:Drondys: Děkuju za návod v češtině, zkusím si to založit.
Tak nevím, jestli jsem udělal dobře, ale nějak jsem se tím proklikal. V nabídce však nebyl účet Personal ale pouze Premier a pak Bussiness. Tak jsem kliknul Premier a teď se obávám, že je to nějak zpoplatněno?...
Hlavní rozdíl ve zpoplatnění tam je pokud byste chtěl přijímat platby na svůj PayPal účet z jiných PayPal účtů nebo platebních karet, ale pokud vám jde jen o nakupování pak by v tom neměl být z hlediska poplatků žádný rozdíl oproti Personal účtu, protože vedení účtu i možnost nakupování je zdarma jak pro Personal tak i pro Premier účet. Jak se liší z hlediska poplatků jednotlivé účty to si nastudujte viz tento odkaz.
Pokud vám nevyhovuje z hlediska poplatků účet Premier a chcete přejít na účet Personal pak požádejte o změnu účtu na Personal přímo podporu PayPalu tj. po přihlášení k tomu vytvořenému Paypal účtu Premier kliknout na odkaz Contact Us v dolní části stránky a pak po načtení nové stránky na odkazu Send us a napsat jim zprávu Please you change my account to Personal type. Reakce než to provedou a pošlou vám emailem potvrzení změny může trvat i několik dnů. Takže pokud vám neodpoví ihned tak nezmatkujte a počkejte pár dnů.
Pokud se rozhodnete účet zcela zrušit pak viz dále uvedený postup.
Postup pro zrušení PayPal účtu
1. Přihlásit se ke svému PayPal účtu.
2. Na záložce My Account kliknout na odkazu Profile.
3. Pak kliknout na odkazu My settings.
4. V sekci My settings kliknout na odkazu Close account.
- Charlie RC
Moc děkuji za užitečné informace. Zprávu o změně typu účtu jsem jim podle Vašeho návodu poslal. Ještě jednou děkuji protože jste mi opravdu pomohl a věřím, že nejenom mě.
asi si taky zařídím paypal