Solo PRO 180 3G
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Solo PRO 180 3G
mrška 
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Ty serva budou mít asi mini JST konektory, což se dá na nějakých servech vidět, nebo pak přepájet. Dát tam svoje vybavení by asi šlo. Viděl bych to na 3GX a nějaký mrnavý S-bus přijímač, to by se asi vešlo.
Jinak se mi zdá podle videí, že to má strašně málo výkonu. Při větším kolektivu se jim to dost dusí. Chtělo by to 2S, nebo silnější motor...
Jinak se mi zdá podle videí, že to má strašně málo výkonu. Při větším kolektivu se jim to dost dusí. Chtělo by to 2S, nebo silnější motor...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Prochy co jde na tý vysílačce nastavit? Jde mi hlavně o křivky a o expa. Jestli to není jak u setovky MCPXka, kniply absolutně tupý okolo středu...
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
gamer007 píše:Prochy co jde na tý vysílačce nastavit? Jde mi hlavně o křivky a o expa. Jestli to není jak u setovky MCPXka, kniply absolutně tupý okolo středu...
tady máš odkaz na manuál vysílače je jen v EN http://www.nineeagle.com/products_detail/&productId=99f4d5e6-887e-4f28-b7ff-6cbfcaf4dae2.html
Mě se líbí jak OPR Ondra hned od začátku ví, že tam jsou serva na prd. Chtěl bych taky tolik vědět.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
zkuste s tim nekdo, jak se to bude chovat, 3 otacky 360° pres ocas (na miste), a ve vysu plny plusovy kolektiv, nechat to vystoupat pak plny zapor, nechat nabrat rychlost a zase plny kladny... jak s tim poradi usak 
EVIL IS BACK 15.5.2012
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Honzo věř mi, že v tomto případě bych se velmi rád mílil.
Dálší věcí je, kolik ta jejich setová serva budou stát peněz jako ND.
Zatím serva fungují, a ceny náhradních dílů a díly budou cca do 14 dnů, taky mě to dost zajímá abych sním mohl už lítat normálně a nebát se sním říznout o parketyOPR píše:Honzo věř mi, že v tomto případě bych se velmi rád mílil.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem že jste zapísanej na sezanamu pilotujících na Krtkování .... bude Vám dělat prcek doprovod? 
jistě beru ho sebou - snad ho do tý doby nerozbijuOPR píše:Koukal jsem že jste zapísanej na sezanamu pilotujících na Krtkování .... bude Vám dělat prcek doprovod?
taky bych jel na ktkování hodit oko, bohužel je to pro mě samotného dálka a v jednom čověku se to prodraží..
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
tak doufám že do Krtkování budou náhradní díly docela tvrdej Cresh http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i7L0hOLrRH8seltino píše:taky bych jel na ktkování hodit oko, bohužel je to pro mě samotného dálka a v jednom čověku se to prodraží..
a důvod - ta setový rádia než si na něj člověk zvykne
a to setový rádio má jeden neduh nedá se upravit křívka plynu na 3d je pevně nastavena píšou že je 100-80-100 ale podle mně je tak 100-60-100 při obratech je dost slyšet pokles motoru
jinak v normal režimu se dá nastavit 5tibodová křivka plynu , křivka kolektivu se dá nastavit jak v režimu normal tak i 3D
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
prochel píše:tak doufám že do Krtkování budou náhradní díly docela tvrdej Cresh http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i7L0hOLrRH8seltino píše:taky bych jel na ktkování hodit oko, bohužel je to pro mě samotného dálka a v jednom čověku se to prodraží..
a důvod - ta setový rádia než si na něj člověk zvykneasi sem tam něco blbě přepnul nebo co nebo nějaký to rušení mezi hlavou a rukama --škody servo ,ozubené kolo
a to setový rádio má jeden neduh nedá se upravit křívka plynu na 3d je pevně nastavena píšou že je 100-80-100 ale podle mně je tak 100-60-100 při obratech je dost slyšet pokles motoru
jinak v normal režimu se dá nastavit 5tibodová křivka plynu , křivka kolektivu se dá nastavit jak v režimu normal tak i 3D
Pěknej crash
EDIT: tady je výřez textu popisu:
... A přesně to také nabízí šestikanálový vysílač J6 PRO 2,4GHz DSSS dodávaný v sadě s vrtulníkem. Kromě základních funkcí, jako je nastavitelná velikost výchylek, obracení smyslu výchylek, dvojí výchylky, subtrimy, exponenciální průběh výchylek tu najdete pětibodové křivky plynu a kolektivu pro dva letové režimy Normal a 3D
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
gamer007 píše:Pěknej crashJen mi je divný že nejde nastavit ta křivka pro idle, všude v popisech toho rádia a vrtulníku píšou nastavitelný křivky pro oba režimy. Fakt to teda nejde? A co nastavit akro křivku do normál režimu?
EDIT: tady je výřez textu popisu:
... A přesně to také nabízí šestikanálový vysílač J6 PRO 2,4GHz DSSS dodávaný v sadě s vrtulníkem. Kromě základních funkcí, jako je nastavitelná velikost výchylek, obracení smyslu výchylek, dvojí výchylky, subtrimy, exponenciální průběh výchylek tu najdete pětibodové křivky plynu a kolektivu pro dva letové režimy Normal a 3D
bohužel fakt to nejde projížděl jsem celý rádio i manuály jak český tak orig křivka kolektivu se dá nastavit pro dva režimy a křivka plynu pouze pro letový režim normal
až dojdou náhradní díly tak vyzkouším přeprogramovat křivku plynu normal na 100-100-100 a uvidím jestli to neočeše pastorek ale podle mě regl nemá pomalý rozběh
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si tuhle hračku taky koupil
(díky Prochy) No není to špatný. To rádio by fakt Blade mohl závidět, dá se tam nastavit opravdu vše potřebné. Ta křivka plynu v idle fakt nejde, takže jedině to navolit v normal režimu. Zatím jsem to nezkoušel, ale start vypnutím autorotace na 60% plynu je v pohodě, regl to roztočí celkem pomalu.
Co se mi nelíbí na vrtulníčku, jsou pidi šroubky. Třeba uchycení ocasu do rámu chce trochu upravit, nejde mi to dotáhnout tak, aby se trubka v domku neotáčela. Je tam sice drážka, že se nepřetočí úplně, ale mírně se to vaklá. Kápnul jsem kapku sekundáku pod destičku co drží trubku a je to dobrý. Jinak doporučuji všechno s citem dotáhnout, z krabice je vše povolený.
No a nějak to nemůžu poštelovat. Snažim se dát vše dorovna, ale ve visu ten prcek mírně táhne vlevo a vzad. Nevim jestli nemusí být ta elektronika přesně v rovině (je docela ledabyle nalepená), nebo to mám štelovat táhlama. Jak to visí tobě Prochy? Co díly, kdy budou? Taky nějaký baterky by se hodily...
Co se mi nelíbí na vrtulníčku, jsou pidi šroubky. Třeba uchycení ocasu do rámu chce trochu upravit, nejde mi to dotáhnout tak, aby se trubka v domku neotáčela. Je tam sice drážka, že se nepřetočí úplně, ale mírně se to vaklá. Kápnul jsem kapku sekundáku pod destičku co drží trubku a je to dobrý. Jinak doporučuji všechno s citem dotáhnout, z krabice je vše povolený.
No a nějak to nemůžu poštelovat. Snažim se dát vše dorovna, ale ve visu ten prcek mírně táhne vlevo a vzad. Nevim jestli nemusí být ta elektronika přesně v rovině (je docela ledabyle nalepená), nebo to mám štelovat táhlama. Jak to visí tobě Prochy? Co díly, kdy budou? Taky nějaký baterky by se hodily...
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C