Ak ma niekto tuto supravu a vie nastavit zisk gyra prosim o radu aspon v skratke ako priradit prepinac pre zisk gyra a kde zadat hodnoty pre normal, AVCS a priradenie pre jednotlive let.rezimy.
Dakujem!!!!!
Graupner MX-22 a nastavenie zisku gyra - help!!!
Re: Graupner MX-22 a nastavenie zisku gyra - help!!!
menu->Control adjust->polozka Gyro 7, priradis ji prepinac ktery se ti libi a treba pro GY-401 mam nastaven travel +54%+66% pro T-REX 450
na prijmaci samozrejme zapojis konektor pro rizeni zisku na 7. kanal.
na prijmaci samozrejme zapojis konektor pro rizeni zisku na 7. kanal.
Re: Graupner MX-22 a nastavenie zisku gyra - help!!!
Dakujem za radu vcera vecer som to nejako preluskal a konecne "pochopil" Graupnera a jeho
programovanie.... (Nastavoval som to kamaratovi ja mam Futabu)
Najprv som priradil tahovy potak ku zisku gyra a ked sa mi to konecne rozbehlo (od stredu potaku
dole odomknute a hore zamknute) tak som potom priradil prepinac a na nom som nastavil hodnoty
-30% -30% samozrejme bez zaletu. Hodnoty som nastavoval podla toho kedy mi zacalo zamykat
gyro a je zaujimave ze som sa dostal na obidve minusove hodnoty!
A nie je mi jasne preco nie napr. pod 50% a nad 50% alebo preco nie pod 0% a nad 0% ked je mozne
zadavat aj minusove hodnoty. Tak ako to fungovalo na tahovom potaku.
Ale vsetko funguje ako ma
programovanie.... (Nastavoval som to kamaratovi ja mam Futabu)
Najprv som priradil tahovy potak ku zisku gyra a ked sa mi to konecne rozbehlo (od stredu potaku
dole odomknute a hore zamknute) tak som potom priradil prepinac a na nom som nastavil hodnoty
-30% -30% samozrejme bez zaletu. Hodnoty som nastavoval podla toho kedy mi zacalo zamykat
gyro a je zaujimave ze som sa dostal na obidve minusove hodnoty!
A nie je mi jasne preco nie napr. pod 50% a nad 50% alebo preco nie pod 0% a nad 0% ked je mozne
zadavat aj minusove hodnoty. Tak ako to fungovalo na tahovom potaku.
Ale vsetko funguje ako ma