Ono napravo nahoře je takový kouzelný tlačítko"upravit" když už se stane a člověk odešle blábolzthom píše:Dobrá rada: než klikneš na odeslat, nejprv si zkontroluj, , co jsi napsal!!
Hodně plánků je na ww.RcRevue.cz/objednejte-si/planky
jak postavit samokřídlo ???
- Dolfa
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak nevím , jestli jsi četl , co jsem Ti napsal. To samokřídlo je super , a je dost hodně stabilní , a navíc umí lítat i dost razantně. Ale nikdo Ti netvrdí , že s ním musíš lítat na plný kotel. Zvládá to i můj 13. letý kluk , a to začal lítat loni na podzim.Lítá to jak V2 , ale umí to i F3J. Tak nějak zjednodušeně. Je to levné a z epp téměř nezničitelné. Ale zadarmo není ani simulátor na PC.
A kde najít návod , jsem taky napsal.
Dolfa píše:Tak nějak nevím , jestli jsi četl , co jsem Ti napsal. To samokřídlo je super , a je dost hodně stabilní , a navíc umí lítat i dost razantně. Ale nikdo Ti netvrdí , že s ním musíš lítat na plný kotel. Zvládá to i můj 13. letý kluk , a to začal lítat loni na podzim.Lítá to jak V2 , ale umí to i F3J. Tak nějak zjednodušeně. Je to levné a z epp téměř nezničitelné. Ale zadarmo není ani simulátor na PC.
tak me je taky 13. let a zacinal jsem tenhle rok v lednu asi nejsem tak dobrej jako tvuj kluk protoze z blizkeho okoli nikdo nelita
-
woro
- Kontaktovat uživatele:
NO... je to teda videt ze je ti 13... zkus se nevztekat a necpat vsude smajliky, mozna by ti prislo vic odpovedi... a ze jich ale stejne neni malo-jenom by sis je asi mel precist... ale jinak ti doporucuju fakt si koupit par prken balzy a smatlat si nejdriv nejakou hornoplosnou elektru. Jinak to ani nejde. nebo jde, ale vysaje ti to penezenku a stejne te to prestane bavit. stavel jsi vubec neco volnyho?
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
-
woro
- Kontaktovat uživatele:
takze asi ne a stydi se to priznat... neni to tak davno co mi bylo 13... jestli si nenecha poradit tak je to asi ztracenej pripad-klika ze nejsou vsichni takovy...
kdyby se nasel slusnej zacatecnik, co by si chtel postavit par vetronu (S,V termiky, Kř,V svahy) tak bych mu klidne poslal par planku, ale tohle... kdyby si tuhle diskusi nejakej takovej cetl tak at mi necha SZ
kdyby se nasel slusnej zacatecnik, co by si chtel postavit par vetronu (S,V termiky, Kř,V svahy) tak bych mu klidne poslal par planku, ale tohle... kdyby si tuhle diskusi nejakej takovej cetl tak at mi necha SZ
Naposledy upravil(a) woro dne ned 22.07.2007 13:34, celkem upraveno 1 x.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
ne kazdej mi rika neco jinyhyho kamos mi rika at postavim nejakyho 2m vetrone ja mu rikal ze bych ho asi nezvladl a vy mi rikate hornoplocha pak jeste volnyho trochu se v tom straci ale mam jasno az to budu umet chtel bych postavit toto http://rcrevue.cz/objednejte-si/planky/ ... e4%5B38%5D ale nvm jakym modelem zacit
Takhle vypadalo moje první RC http://mladimodelari.webgarden.cz/image/thm/676568
a to jsem měl zkušenosti s balsovými házedly(postavil jsem jich snad 30 nebo dokonce 50)[/url]
a to jsem měl zkušenosti s balsovými házedly(postavil jsem jich snad 30 nebo dokonce 50)[/url]