P-51D Mustang nebo P-51B Mustang

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Zpráva
Autor
zalik
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od zalik »

A IL-2 doporučuju POUZE s mot 3,5ccm.....jinak to nepoletí
SkyLady

#47 Příspěvek od SkyLady »

zalik píše:
SkyLady píše:tak si fakt asi zkusim toho IL-2 od steina ale asi k nemu zajdu a zkusim se domluvit jestli by mi misto kabiny co je na il-2 dal tu co je na thunovy vypada to vyc jako IL-2 Sturmovik s kabinovym kulometem a mozna ho u trochu ozivy

asi nedal protoze to je celolaminatovej trup uz i s kabinou.....doporucuju si nejdriv zajet na nejaky zavody.....nebo prijet za nama do hradce a my ti ukazem a vysvetlime pojmy s dojmy........ trosku kdyz ctu jak tápeš tak je mi te lito.... :roll: :roll: :roll: :roll: a jinak...on bydlí ve Znojmě a nejni to jeho práce ty stavebnice...takze bys mel asi nejdriv napsat a zeptat se jestli ma vse oč budeš žádat :o

ja mu psal a bydli v pardubicich nebo tedy jsem psal na maila v tom kontaktu na steinu ale rekl mi ze je v pardubicich :idea:
diablotin

#48 Příspěvek od diablotin »

zalik píše:
SkyLady píše:tak si fakt asi zkusim toho IL-2 od steina ale asi k nemu zajdu a zkusim se domluvit jestli by mi misto kabiny co je na il-2 dal tu co je na thunovy vypada to vyc jako IL-2 Sturmovik s kabinovym kulometem a mozna ho u trochu ozivy

asi nedal protoze to je celolaminatovej trup uz i s kabinou.....doporucuju si nejdriv zajet na nejaky zavody.....nebo prijet za nama do hradce a my ti ukazem a vysvetlime pojmy s dojmy........ trosku kdyz ctu jak tápeš tak je mi te lito.... :roll: :roll: :roll: :roll: a jinak...on bydlí ve Znojmě a nejni to jeho práce ty stavebnice...takze bys mel asi nejdriv napsat a zeptat se jestli ma vse oč budeš žádat :o

IL-2 od steina ma kabinu dystak vylisovanou z nejakyho pruhlednyho plastu. www.steinmodel.cz tam mas fotku :twisted: :twisted:
Naděje umírá až po nás.
zalik
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od zalik »

diablotin píše:IL-2 od steina ma kabinu dystak vylisovanou z nejakyho pruhlednyho plastu. www.steinmodel.cz tam mas fotku :twisted: :twisted:

Jéje.....tak sem si to spletl s tema polákama....tak srr... http://www.e-flightrc.com/catalog/index ... ath=25_107
Odpovědět

Zpět na „Kombat“