Letadlo je pro zacatecniky??

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Tomas125

Re: Letadlo je pro zacatecniky??

#31 Příspěvek od Tomas125 »

Ahoj, ja jsem zacinal s timto modelem http://www.va-models.com/eshop1/pegasus-arf-p-773.html a muzu ho doporucit :wink:
Hitec Optic 6 2,4Ghz, Pegasus, Pioneer
Virus111

#32 Příspěvek od Virus111 »

Před nedávnem kupoval kámoš Betu 1400... když jsem mu ji zalítával, tak jsem si říkal, že to musí do 30-ti vteřin rozmlátit, ale opak byl pravdou. Neskutečně mu sedla a hned při jeho prvním lítáním dokázal po chvíli si Betu sám hodit z ruky a přistát pár metrů od sebe. Sice už ji párkrát rozmlátil, i přes to, že je tam tlačný motor, tak ten usazuje nejčastěji - ale v podstatě na místě a letí dál. Beta má tu výhodu, že tak rychle neomrzí a nechá se s tím poměrně dost vyblnout a lítat na pohodu. Nemá problémy s větrem i 5 m/s. Za mě má doporučení.

A jak tu někdo psal o skylady, že ji má kolega přes tři roky a pořád s ní bojuje i když ovládá jiné letadla v pohodě - tak to mohu jen potvrdit. Pořizoval jsem ji s kolegou, ten si ji pak nechal a bojuje s ní dodnes. I když měnil motor, baterky z NiMH na Li-Pol a tím pádem i regulátor, tak sice má větší výkon, ale i tak se jí někdy nechce nahoru, že je kolikrát i rád, že vzlítnul...
jag42

#33 Příspěvek od jag42 »

Ten Pegasus lítá nádherně. Škoda, že tohle stádium už je za mnou, hned bych do něj šel. Začínal jsem s Accipiterem II a dodnes s ním občas létám a je to moc hodné éro, ale tohle je paráda - 1,8 m je prostě znát. Začátečník se s ním určitě snadno naučí a i po získání zkušeností se k němu určitě rád občas vrátí. První láska je první láska ....
glider

#34 Příspěvek od glider »

Zdravím všechny staré i nové začátečníky,
létání mě prostě baví a tak jsem se letos rozhodl pro pro zakoupení prvního RC modelu. Po přečtení mnoha recenzí jsem se nakonec rozhodl pro RC Sky Climber od výrobce Nine Eagles

Rozpětí: 2.08 m, Délka: 1.21 m, Hmotnost: cca 900-950g, El. motor: 190W, Akumulátor: 11,1V 1800 mAh, Serva: 4 x 9g mikroserv, RC souprava: v setu 5-kanálová J5 PRO 2.4 GHz

Cena: cca 4100 Kč

http://www.youtube.com/watch?v=FcCZSKxORgA

První zkušenosti zřejmě udělám v prosinci nebo v lednu. Určitě se o ně podělím :-)
Sky Climber RTF, 2.08m
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“