Serizeni heli...Help
Serizeni heli...Help
Zdravim,poridil jsem si vymenym zpusobem Hirobo sceadu evo50 bez rc. Mam na nem DX7 +7ch prijimac,vse funguje ,ale potrebovall bych pomoct se serizenim..Motor slape ale nevim jak nastavit gyro,cykliku listy atd...Zrovna na nej vyrabim kriz a uz bych ho rad videl ve vzduchu...Nejlepe nekdo z Ostravy a okoli...
Fox 1800mm,Cessna 182 1410mm epp,Hirobo sceadu EVO 50,Cessna 182 CMPro 2100mm,DX7...HPI baja 5b ss+DX3s
Re: Serizeni heli...Help
Seridit a nastavit pomuzu, ale se spalovacim zhavikem zkusenosti moc nemam. Nak
Nakadah píše:Seridit a nastavit pomuzu, ale se spalovacim zhavikem zkusenosti moc nemam. Nak
Tak to by bylo super...Motor si seridim to neni problem...Me jde o to ostatni...A Frydlant mam za rohem...
Fox 1800mm,Cessna 182 1410mm epp,Hirobo sceadu EVO 50,Cessna 182 CMPro 2100mm,DX7...HPI baja 5b ss+DX3s
Stav se klidne zitra, jeste se znamym mame tak nejak v planu jit litat. On potrebuje doseridit svoji 450ku
kdyz tak vic pres SZ. Nak
Nechci zakládat nové vlákno, tak doufám že se nebudete zlobit když se zeptám na něco trochu jiného. Mám taky MX 16 a k tomu Mini Titana. Jenže už asi dva měsíce mě nedá spát to že křivka na pitch mě jde z plusové polohy do mínusové. A to samý plyn. Nevím co se stalo, ale najednou jsem zkoušel po několika týdnech lítat s helinou a neodlepila se od země. Musel jsem křivky na kolektiv a na plyn na rádiu zrcadlově otočit. Tzn. ze shora je směrovat dolu. A autorotace je tudíž taky obráceně. Což je docela nebezpečný a na h...o. Poradíte někdo prosím???
Nemůžeš převracet křivky, ale pokud ti jdou serva naopak, tak to musíš řešit reverzem těch serv. Zkrátka to obrátit na výstupu. Doufám, že křivkama nemyslíš servomonitor? 
kdyz obratim serva, tak se mi rozháže celej kolektiv, klopeni a kloneni. To jsem uz zkousel. Proste nechapu cim to muze bejt. Predtim jsem lital mod 1 s plynem vpravo, a pak jsem si predelal paku doleva a dal mod 2 a od ty doby to delá.
A pípal sis to vždycky sám? Pokud ti nejde správně kolektiv a přitom jde správně cyklika, musíš některé hodnoty mixu (swash) dát do mínusu a tím to obrátíš. Tys lítal mode1 a teď se chceš přeučit na mode2? Můžu vědět proč?
Zkusil jsem lítat dvojku a myslim že mi vyhovuje víc. Tak jsem to předělal. Pčepnul jsem na radiu mod a Prohodil paku plynu. Prohodil jsem v radiu pružinku z leva do prava. To je cely. Mimo jiné kam chodíš lítat, odkud seš??