Kombat ero

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Zpráva
Autor
SkyLady

Kombat ero

#1 Příspěvek od SkyLady »

zdarec vetsina me znate z mich mnoha temat ale z koro kazdeho jsem se neco dozvedel do me zkladacky ale ted zase neco jineho uz jsem se rozhodl nechci model na 3.5ccm :twisted: protoze to je asi velkej fofr ale chtel bych 2.5ccm a k tomu uz mam vibrane i ero bylo byto toto P-40 Warhawk nebo IL-2 Sturmovik. Jsou to modely ktere se zkoro neprodavaj nebo o tom nvm ale kdyby jste nahodou postrehli nejake recenze o stavbe techto modelu tak je sem napiste nebo nejake lidi co delaji modely na zakazku. Prosim ale neposilejte toho warhawka co delali na aircombatu.bezstarosti.cz chtel bych jenom laminatove :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
diablotin

#2 Příspěvek od diablotin »

šturmajze ani warhawka laminatovyho asi nesezenes.a o stavebni warhawka ani nevim ze by nejaka existovala :twisted: :twisted: ale jinak warhawk s dobrou 2,5kou bude rychlejší než šturmajz z 3,5kou a navi šturmajz z 2,5kou nebude nic moc jestli teda vubec nějak pořádně poletí :evil: :evil:
Naděje umírá až po nás.
SkyLady

#4 Příspěvek od SkyLady »

j3nda píše:http://www.dpmodel.com/modely.htm
http://home.tiscali.cz/kklm.kaf/KAF_Kombo.htm

hmm to vypada dobre mozna ho koupim ale nvm ale kamos zase chce jiny model a nechce to sem psat ( vymlouva se ze nevi jak 8O ) ze by jsme litali s polu a tak k tomu modelu je to P-38 jestli znate nekoho kdo ji ma nebo kdo ji vyrabi tak pls jsem napiste a diky moc za ty minuli odkazi
SkyLady

#5 Příspěvek od SkyLady »

a presnejc to je P-38 Lightning
diablotin

#6 Příspěvek od diablotin »

jako stavebni na kombat neexistuje(ja uz ji schanel)ale delaj ji nejaky cinani jenze ji nedovazej do CR.a stejne ji momentalne nemaj na sklade :twisted: :twisted:
Naděje umírá až po nás.
SkyLady

#7 Příspěvek od SkyLady »

dopí....... :x :x :x :x :x to je pech nikde neni tohle ani warhawk :cry: :cry: :cry:
wroum
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od wroum »

SkyLady píše:dopí....... :x :x :x :x :x to je pech nikde neni tohle ani warhawk :cry: :cry: :cry:

ono stejne takovej kombat 1/12 na 2 spalovaky bude IMHO dost opruz se serizenim a dost srani pred kazdym letem. muj nazor.
SkyLady

#9 Příspěvek od SkyLady »

wroum píše:
SkyLady píše:dopí....... :x :x :x :x :x to je pech nikde neni tohle ani warhawk :cry: :cry: :cry:

ono stejne takovej kombat 1/12 na 2 spalovaky bude IMHO dost opruz se serizenim a dost srani pred kazdym letem. muj nazor.

hm to je taky pravda ono staci jenom jeden motor
bohumil

#10 Příspěvek od bohumil »

hele skus se mrknout na steinovi stranky ma tam sturma pokud by si chtel tu p 40cítku o zadne kombatove stavebnici nevím maximale skus napsat meila do 109 sqvadrony tady mas meil na jejich nacelníka eddiepirx@centrum.cz

treba se domluvíte dobry modely dela jeste

http://www.aircombat.bezstarosti.cz/

tak si vyber a lítej sou to dobrý era líta to fakt dobre sou rychlý a obratny sám sem stasnym majitelem hawker typhon od steina s motorem os max la 25 ale bylo to pro mne pomaly tak ted predelavam na mvvs 4.6 aby to litalo nadzvukove kombatu zdar
SkyLady

#11 Příspěvek od SkyLady »

bohumil píše:hele skus se mrknout na steinovi stranky ma tam sturma pokud by si chtel tu p 40cítku o zadne kombatove stavebnici nevím maximale skus napsat meila do 109 sqvadrony tady mas meil na jejich nacelníka eddiepirx@centrum.cz

treba se domluvíte dobry modely dela jeste

http://www.aircombat.bezstarosti.cz/

tak si vyber a lítej sou to dobrý era líta to fakt dobre sou rychlý a obratny sám sem stasnym majitelem hawker typhon od steina s motorem os max la 25 ale bylo to pro mne pomaly tak ted predelavam na mvvs 4.6 aby to litalo nadzvukove kombatu zdar

diky ja mu napisu
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Vigo »

2Bohumil:

Máš nějaké foto toho Typhoona? A jak to lítá. Mám Thuna ale Typhoon se mi také moc líbí.

Díky
SkyLady

#13 Příspěvek od SkyLady »

tak ja nvm ale warhawka, il-2 a p-38 uz nebudu hledat koupim si neco co je vsude k nakoupeni napr. mezek od dana peka prej to jsou nejlepsi kombaty v evrope
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od j3nda »

hele ja te fakt nechapu, chtel si il2 - poslal jsem ti odkaz, kde si ho muzes vpohode koupit a ty tady zase pises ze se neda nikde sehnat a ze chces zase neco jineho...
jinak mezek od dana je bombovej, ale ono je uplne jedno co si koupis, pokud si totiz do tedka lital pouze se skylady, tak to stejne za par vterin zahrabes hluboko do zeme a bude to velka skoda, mel by sis nejdriv koupit hornoplosnik na spalovak, pak mensi dolnoplosnik na spalovak a teprve potom jit do kombata
SkyLady

#15 Příspěvek od SkyLady »

ja vym ty il-2 co jste my posilaly jsou dobry ale ja chtl tokovyho co je v
IL-2 Sturmovik zapomenute bitvy ale to je jedno a k tomu mezkoj nechci ho za tejdel ale tak za 6 mesicu a ted budu litat s kamosovym ocelotem prej kdyz ten ocelot ma motor tak je dost rychlej
Odpovědět

Zpět na „Kombat“