insomnia píše:Nejak nechapu jak tohle vlakno muze mit vubec 3 stranky ?!
Proč? Protože čím větší blbost, tím větší sledovanost. A o to, myslím, študentíkovi šlo.
insomnia píše:Nejak nechapu jak tohle vlakno muze mit vubec 3 stranky ?!
zdekar píše:Můj názor je, že pokud se to dá rozluštit, tak jazyk neřeším. Je tu i spousta lidí co píše slovensky a taky je nikdo neupozorňuje, že toto je české fórum a mají psát tedy spisovně česky. Rozluštit na co se někdo ptá slovensky je pro mě kolikrát těžší než text bez háčků a čárek nebo s překlepy, ale jde to a pokud odpověď vím, tak se snažím odpovědět k věci... ale někdy je lepší mlčet
zdekar píše:To Cilek:
Jo to je druhá věc... že se furt řeší věk uživatele.![]()
Neříkám, že je pro mě pochopení tak obtížné, ale obtížnější než text bez háčků a čárek. V podstatě tak na úrovni českého textu s překlepy. Slovenštině celkem rozumím, zažil jsem tu dobu, kdy jsme byli jedna země, ale je to už dost dávno. Některá slova jsou navíc natolik rozdílná, že jejich smysl mi na první pohled uniká a to potom je jak luštit ty překlepy. Proti slovenštině nic nemám... navíc aspoň si tu člověk procvičí porozumění textu. Stejně ale tak nic nemám proti psaní bez háčků a čárek nebo s překlepy (pokud k tomu má autor vážný důvod). Mozek to nějak přelouská, pochopí a jede dál. Možná jsem jen víc tolerantní...
BTW... můžu se zeptat kolik je ti let?