Mám koupit model z inzerátu

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
MarthiR

Re: Mám koupit model z inzerátu

#31 Příspěvek od MarthiR »

Ahoj, takže za
1) To co si chceš koupit je holá pravda od kolegu že je to šmejd a to do slova, chápu jak to vnímáš také sem byl omezen kačkama ale udělál sem stejnou chybu jako ty a kopil Walkeru a ten samý šmejd je ninja.

2) ten 7 kanal stejně není u ninja (elektro) zapojen takže to lítá na 6 kanalu stejně jako T rex.

3) Klidně si to kup ale počítej že budeš víc opravovat než lítat a to nasere, jelikož člověk to kupuje aby to dělalo radost a vše fungovalo jak má

4) Nutností je opravdu simulátor, pokud nemáš prachy můžeš si stáhnout z netu Heli x30 která je demo (pokud si nekoupíš aktivaci cena kolem 1300 stovek) tak ti to bude fakčit 10 minut pak cca 1 minuta bude znova načtení a lítáš dalších 10 minut atd.

5) a naposled : Po přečtení a na rady sem našetřil na T rexe a mám pokoj, za 3 mesice mám 30 cyklu na 5 baterkách (5 a pul hodiny čistého letového času) a ani jeden pád (2x sem teda měl na male ale kdyby ne simulátoru tak už sem dávno na zemi)

Když už nebudeš kupovat rexe tak alespoň Tarot ale opravdu nic jiného, na HKčko se také vykašli.
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
OPR
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od OPR »

potgun píše:Právěže já uš z dvourotorem lítal a šlo mi to dobře a chtěl sem něco lepšího na akrobatycké lítání.Já teda skusím zajít za někým a počkám si a třeba byh to skusil s tím týreksem kdyby mi ho někdo pučil.

Mohu se zeptat na Tvoje finanční limty, které jsi ochoten obětovat na pořízení modelu a následné jeho držení v letuschopném stavu? Vrtulník ,když zapomenenme na tu Tvoji vysněnou hyrošimu nebo jak se to menovalo tak vše okolo do začátku Tě vyjde (a nebo budeš se pohybovat okolo této částky +- autobus ) na cca 15-30 tisíc. Záleží od toho co už máš a co vše musíš dokoupit. A jak moc budeš šetřit. Bohužel ono se moc šetřit nedá nebo dá ale pak se to vrací a ty dálší investice jsou už hoděně prodělečné. A je uplně jedno na čeem bys zrovna rád ušetřil. Na všem se to nevyplácí.

Pak je tu dálší věc. Model vrtulníku Ti nikdo nepůjčí. Ano mezi sebou lidé co se velmi dobře znají se o něčem takovém mluvit dá. Ale já (to neber prosím nijak osobně) vidět někoho na letišti poprvé a dotyčný by mne požádal o zapůjčení modelu, tak velmi pravděpodobně bych ho odmýtl. S tím dvourotorem cos létal to totiž nemá moc společného teda vlastně vůbec nic kromě v smyslu ovládání. Čtyři páčky se kterejma se nějak kroutí - jenže to je ten kámen úrazu - u obou je to kroucení diametrálně odlišné v závislosti na vyvozených reakcí modelu od právě daného povelu. Tady se často uváděl příklad kdy dvourotor je nějakým způsobem stabilní. Je tak v jeho konstrukci někde uděláno ....... zatímco jednorotor má opačnou povahu. On je všechno hlavně ne hodný a poslušný. Na místě Ti nezavisí sám - musíš ho přád k tomu přesvědčovat. A stejně nepřesvědčíš. To je ten rozdíl v řízení který asi zatím nechápeš. Lepší by byl pro Tebe simulátor.

Teď nekupuj nic, je to doopravdy vyloženě škoda peněz.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Gattor »

potgun píše:Nadaval mi protože sem psal jako ty bez háčku a bez čárek a bez velkejch písmen.Jenomže ty mužeš protože seš starší.Pěkně se tu mnějte já uš si nenechám pořát dokola nadávat a uš se sem fakt nikdy nepřipojím.

:) ty si vazne myslis, ze na poste pisu bez velkych pismen, hacku a carek?
nemusim byt snad starsi abych pochopil, ze to nelze provozovat vsude :) ono je lepsi napsat "uz" bez hacku namisto "uš". v tom bude spis ten tvuj (nejeden) zadrhel. jinak internet to snese, ale v realnem .. životě píšu s háčkama i s čárkama. No a semtam napíšu i nějaké písmeno velké. Třeba po tečce.
ale tady... tady snad jen u Ninji, tam se to dobre vyjima, protoze to je veeeliky a bezpecny vrtulnik. :)

vubec nas neposlouchas, odpovidas jen na neco a kdyz uz odpovidas, tak pomatene. ztratil jsem duveru v to, ze si nechas od nekoho poradit. preju ti krasnou nekolika vterinovou slavu s Ninjou.
a uz te ani nelituju, je mi to fuk, jdi radeji - tak jak jsi psal - prudit na jinej web :)
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
potgun

#34 Příspěvek od potgun »

Tak v té poště mě varoval TomasC že pokud nebudu psat z čárkama a háčkama,že mně zablokuje přístup.Že se to zkrátka musí podle pravidel ale já vidím že pravidla sou jenom pro někoho.On je tady asi nejakej velkej šef nebo majitlel a vy ste zase mazaci tak muzete všechno.A poslední do pošty mě napsal že sbohem a vrátit se můžu až se naučím slušně chovat.Mě tady někeří nadávaly do hnupů a i jinak ale ja sem nikomu nenadaval.Tak zbohem mazáci!!
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od XB8R »

potgun píše:Nadaval mi protože sem psal jako ty bez háčku a bez čárek a bez velkejch písmen.Jenomže ty mužeš protože seš starší.Pěkně se tu mnějte já uš si nenechám pořát dokola nadávat a uš se sem fakt nikdy nepřipojím.
Kdyby jenom bez háčků a čárek - máš v každé větě hrubek, že jsem to snad ještě neviděl. Už jenom ten tvůj pravopis budí dojem, že si děláš p.del.
sumik
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od sumik »

UFFF, chlapi a kolegové, to je na mě moc jak ten člověk zde píše.
Já nevím, buď jsem z jiného světa já, nebo ON.
Možná, že stárnu a nemám pochopení pro mladé jak píší.
Nebo je ten pisatel původem z Ukrajiny, Rumunska nebo z nějaké menšiny Chánova u Mostu a nebo snad mimozemšťan, který se špatně před přistáním na tuto planetu špatně naučil náš jazyk ?!
Nemám tolik času,ale jen tak letmo jsem zvýraznil hrubky, kde a co pokazil.
Pořád mě ale napadá jedna myšlenka a nemám v tom jasno :)
Jak takový člověk "modelář" chce model stavět, opravovat ho, létat s ním, shánět další materiál atd. když vůbec nemá v hlavě základ ? ( nemluvě o znalosti cizího jazyka )
Tak to asi nikdy nepochopím :roll: .
Níže je ten opravený blivajz, na kterém by se ještě něco určitě našlo.
Jdu se nadýchat čerstvého vzduchu ....

dobrej.na jednom netu sem nasel inzerat ze nekdo prodava model co si chci koulit skoro za polovicni cenu nez je novej.je k nemu este baterka navic.tak chci porafit jesli to je dobry koupovat model s inzeratu mam strach aby me neposlal v baliku cihlu nebo nebil ten vrtulnik treba nejak rozbytej ale na na fotce vypada jako novej a ten chlapek to fotil sam to je poznat.poratte jesli by jste takovej model koupily

no prave me se liby ze je ten vrtulnik sedmikanalovej protoze to je bezpecnejsi.hk450 co sem cetl neni moc dobrej je to kopie tyrekse z ciny.myslim ze ninja 400 3d je i lepsi nez tyreks ale tady ji nigdi nema tak ji kazdej pomlouva a pritom ji ani nemel v rukah

se tady nebudu rači na nic ptat a budu na jiny web.Stejně si tu ze mně dělate jenom srandu.mi někdo i nadával na poště.A koupim si co budu chtit ja a ne co si mislite vy

Právěže já uš z dvourotorem lítal a šlo mi to dobře a chtěl sem něco lepšího na akrobatycké lítání.Já teda skusím zajít za někým a počkám si a třeba byh to skusil s tím týreksem kdyby mi ho někdo pučil.

Nadaval mi protože sem psal jako ty bez háčku a bez čárek a bez velkejch písmen.Jenomže ty mužeš protože seš starší.Pěkně se tu mnějte si nenechám pořát dokola nadávat a se sem fakt nikdy nepřipojím.

Tak v té poště mě varoval TomasC že pokud nebudu psat z čárkama a háčkama,že mně zablokuje přístup.Že se to zkrátka musí podle pravidel ale já vidím že pravidla sou jenom pro někoho.On je tady asi nejakej velkej šef nebo majitlel a vy ste zase mazaci tak muzete všechno.A poslední do pošty mě napsal že sbohem a vrátit se můžu až se naučím slušně chovat.Mě tady někeří nadávaly do hnupů a i jinak ale ja sem nikomu nenadaval.Tak zbohem mazáci!!
zz
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od zz »

Hezké vlákno... :lol: :wink:
www.rckozmodrom.com
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od darth.hokro »

Mazec :D Já si stejně myslím že si někdo dělá prdel. Tohle přece nikdo nemůže myslet vážně.
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
harleyr

#39 Příspěvek od harleyr »

Beztak nějakej ftipálek :D
harleyrfutaba T7C T Rex 450 pro super combo Honey bee upgrade Drn
Čmelák ve výstavbě......
jag42

#40 Příspěvek od jag42 »

Nejvíc se mi líbí, jak mu to tady žerem. Ať je opravdu takový duševní chudák , nebo provokatér, tak je to docela solidní pobavení. Podobně jsem se pobavil před chvílí, kdy ve zprávách říkali, že fotbalistům příjde před zápasem požehnat Duka - málem jsem se utopil ve vaně , jak jsem se chechtal. :lol: :lol: :lol:
cilek

#41 Příspěvek od cilek »

Když nevěříš, tak nepochopíš. :roll:
shrubber
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od shrubber »

Já jsem také dlouho nevěřil, ale po zkušenosti s JUDr. PhDr. Mgr. et Mgr. Henrykem Laholou a několika dalšími osobnostmi podobného formátu jsem došel k závěru, že většina neuvěřitelných internetových postaviček je reálných.
ex Modela T4, QB-15
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
mikymik
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od mikymik »

Ano, tohle je evidentni joke, ale stejne mi to neda nereagovat. Kdysi jsem polozil zcela prvni (a velmi zdvorily) dotaz na rcauta.net a hned jsem mel ban na dosah. Tento web je web opradovych gentlemanu, se kterymi by si ani Joe nezadal, kteri jsou ochotni poradit v kazde situaci. RCMANIA.CZ, diky, ze jsi. Na vzdy, Vas Mikymik

P.S. Aby muj post mel alespon nejaky prinos, vkladam:

V baru začne řvát jeden chlap na druhého: "Ty vole, šukal jsem Tvoji mámu!" Cely bar ztichne, čeká na reakci toho druhého, ale ten mlčí. První řve znovu: "Šukal jsem Tvojí mámu, vole!" ... Ten druhý pořád nic. Ten první řve už úplně nepříčetně: "Slyšíš co říkám, ty kreténe, šukal jsem Tvojí mámu..." A ten druhy konečně odpoví: "Prosím Tě tati, jdi domů, jsi hrozně vožralej.."
Naposledy upravil(a) mikymik dne úte 01.11.2011 9:11, celkem upraveno 1 x.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Gattor »

kdybys se precijen jeste vratil, kup misto Ninji alespon toto (je to taky spatne, drzim se tveho zadani, ale alespon to lita - a za 3 litry):

http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/397064/
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
error414
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od error414 »

sumik píše:UFFF, chlapi a kolegové, to je na mě moc jak ten člověk zde píše.
Já nevím, buď jsem z jiného světa já, nebo ON.
Možná, že stárnu a nemám pochopení pro mladé jak píší.
Nebo je ten pisatel původem z Ukrajiny, Rumunska nebo z nějaké menšiny Chánova u Mostu a nebo snad mimozemšťan, který se špatně před přistáním na tuto planetu špatně naučil náš jazyk ?!
Nemám tolik času,ale jen tak letmo jsem zvýraznil hrubky, kde a co pokazil.
Pořád mě ale napadá jedna myšlenka a nemám v tom jasno :)
Jak takový člověk "modelář" chce model stavět, opravovat ho, létat s ním, shánět další materiál atd. když vůbec nemá v hlavě základ ? ( nemluvě o znalosti cizího jazyka )
Tak to asi nikdy nepochopím :roll: .
Níže je ten opravený blivajz, na kterém by se ještě něco určitě našlo.
Jdu se nadýchat čerstvého vzduchu ....

dobrej.na jednom netu sem nasel inzerat ze nekdo prodava model co si chci koulit skoro za polovicni cenu nez je novej.je k nemu este baterka navic.tak chci porafit jesli to je dobry koupovat model s inzeratu mam strach aby me neposlal v baliku cihlu nebo nebil ten vrtulnik treba nejak rozbytej ale na na fotce vypada jako novej a ten chlapek to fotil sam to je poznat.poratte jesli by jste takovej model koupily

no prave me se liby ze je ten vrtulnik sedmikanalovej protoze to je bezpecnejsi.hk450 co sem cetl neni moc dobrej je to kopie tyrekse z ciny.myslim ze ninja 400 3d je i lepsi nez tyreks ale tady ji nigdi nema tak ji kazdej pomlouva a pritom ji ani nemel v rukah

se tady nebudu rači na nic ptat a budu na jiny web.Stejně si tu ze mně dělate jenom srandu.mi někdo i nadával na poště.A koupim si co budu chtit ja a ne co si mislite vy

Právěže já uš z dvourotorem lítal a šlo mi to dobře a chtěl sem něco lepšího na akrobatycké lítání.Já teda skusím zajít za někým a počkám si a třeba byh to skusil s tím týreksem kdyby mi ho někdo pučil.

Nadaval mi protože sem psal jako ty bez háčku a bez čárek a bez velkejch písmen.Jenomže ty mužeš protože seš starší.Pěkně se tu mnějte si nenechám pořát dokola nadávat a se sem fakt nikdy nepřipojím.

nechci ho nijak obhajovat ale dost veci je jen preklep, nebo jen hovorove, coz se na foru da prezit. nektere chyby jsou ale jedle :(
Logo 600 + spirit
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“