Nakadah píše:Potgun bude nejaka provokace urcite...
Sazim na Rimra nebo na Ardu a dobre se baviNak
To bylo první, co mě napadlo
Nakadah píše:Potgun bude nejaka provokace urcite...
Už jsem hádal, že to je reálný panáček, vzhledem k tomu jeho zájmu o repro k Tx.Nakadah píše:Potgun bude nejaka provokace urcite...
potgun píše:no prave me se liby ze je ten vrtulnik sedmikanalovej protoze to je bezpecnejsi.hk450 co sem cetl neni moc dobrej je to kopie tyrekse z ciny.myslim ze ninja 400 3d je i lepsi nez tyreks ale tady ji nigdi nema tak ji kazdej pomlouva a pritom ji ani nemel v rukah
potgun píše:no prave me se liby ze je ten vrtulnik sedmikanalovej protoze to je bezpecnejsi.hk450 co sem cetl neni moc dobrej je to kopie tyrekse z ciny.myslim ze ninja 400 3d je i lepsi nez tyreks ale tady ji nigdi nema tak ji kazdej pomlouva a pritom ji ani nemel v rukah
potgun píše:Uš se tady nebudu rači na nic ptat a budu na jiny web.Stejně si tu ze mně dělate jenom srandu.Uš mi někdo i nadával na poště.A koupim si co budu chtit ja a ne co si mislite vy
potgun píše:Uš se tady nebudu rači na nic ptat a budu na jiny web.Stejně si tu ze mně dělate jenom srandu.Uš mi někdo i nadával na poště.A koupim si co budu chtit ja a ne co si mislite vy
potgun píše:Právěže já uš z dvourotorem lítal a šlo mi to dobře a chtěl sem něco lepšího na akrobatycké lítání.Já teda skusím zajít za někým a počkám si a třeba byh to skusil s tím týreksem kdyby mi ho někdo pučil.
potgun píše:...... uš se sem fakt nikdy nepřipojím.