Mám koupit model z inzerátu

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Pista.Wassermann

Re: Mám koupit model z inzerátu

#16 Příspěvek od Pista.Wassermann »

Nakadah píše:Potgun bude nejaka provokace urcite...

Sazim na Rimra nebo na Ardu a dobre se bavi :) Nak

To bylo první, co mě napadlo :D
Kniply v rukou, éro nad hlavou!!!
corona

#17 Příspěvek od corona »

Nakadah píše:Potgun bude nejaka provokace urcite...

Sazim na Rimra nebo na Ardu a dobre se bavi :) Nak
Už jsem hádal, že to je reálný panáček, vzhledem k tomu jeho zájmu o repro k Tx.
Tohle téma tomu taky napovídá.
Děcko vidělo vrtulník a nějak si vsugerovalo, že jedině Ninja 400 3D, protože má o jeden hustohustej kanál víc.
Verze s bavičem se mi nejeví tak reálná....
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Nakadah »

Ze by nazev Ninja, Samurai a tak podobne mel az takovy vliv na prodej? Nak
corsair
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od corsair »

Ti more, ti budes jeden z nas z Noviho boru, a chces po gadžach jit vrtulnykem mysto macet, dost dobri more
cilek

#20 Příspěvek od cilek »

Tohle je, pánové, evidentně marný boj. :roll:
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od TomasC »

Myslím, že by to snad stačilo. Pokud bude mít dál zájem, tak se jistě ozve.
Díky všem.
simonic80

#22 Příspěvek od simonic80 »

potgun píše:no prave me se liby ze je ten vrtulnik sedmikanalovej protoze to je bezpecnejsi.hk450 co sem cetl neni moc dobrej je to kopie tyrekse z ciny.myslim ze ninja 400 3d je i lepsi nez tyreks ale tady ji nigdi nema tak ji kazdej pomlouva a pritom ji ani nemel v rukah

tak si ho kup :D a nevahaj :D
potgun

#23 Příspěvek od potgun »

Uš se tady nebudu rači na nic ptat a budu na jiny web.Stejně si tu ze mně dělate jenom srandu.Uš mi někdo i nadával na poště.A koupim si co budu chtit ja a ne co si mislite vy
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Gattor »

potgun píše:no prave me se liby ze je ten vrtulnik sedmikanalovej protoze to je bezpecnejsi.hk450 co sem cetl neni moc dobrej je to kopie tyrekse z ciny.myslim ze ninja 400 3d je i lepsi nez tyreks ale tady ji nigdi nema tak ji kazdej pomlouva a pritom ji ani nemel v rukah

omlouvam se jeste za jeden prispevek. zatim jsem si z Potguna delal jen legraci, zkusim to ted napravit.

Potgune, ver mi, vsak vidis, ze nejsem sam, co si to mysli, ver mi. pravda je takovato:

1/
7 kanalu je marketingovy podvod, vypinani motoru (throttle hold) ma kazdy 6ti kanalovy vrtulnik. tento kanal je jen na zblbnuti laiku jako jsi ty, nesezer jim to, proste je to podvod

2/
HK450 je opravdu lepsi, i kdyz je to jen cinska kopie. je to totiz kopie neceho, co opravdu funguje a funguje dobre. toto neni ani kopie neceho poradneho, toto je od zacatku hruza. neletal s tim tady nikdo, protoze uz logicky mame vybudovanou neduveru k temto podvodum. vetsina lidi zde si na tuto zkusenost prisla sama (vcetne me) tim, ze si podobnou hruzu koupila a pak byla jen nastvana a snazila se toho rychle zbavit prodejem minimalne za polovicni cenu

3/
Trex neni horsi nez Ninja, ver mi. kvalita stroju se rychle rozkrikne. nekvalita se nikde a nikomu nerika, protoze nekvalitnich sracu jsou mraky. jeste jednou: ver mi, zbytecne vyhodis penize, nezalitas si, rozbijes to a nic se nenaucis. tento stroj je urcen pouze lidem, kteri o vrtulnicich nic nevedi, aby s tim rychle prastili o zem, bud nakoupili spustu nahradnich dilu a dali vydelat prodejci jeste vic a nebo to zahodili a koupili neco jineho. proste jednorazova platba. nic vic.

4/
neco si precti, s nekym popovidej, vyzkousej, zjisti jak to funguje a litej na simulatoru. jedine tak se posunes dal a mozna casem natocis i nejaky to video z letani. ale bude to trvat dlouho, je k tomu potreba spousta zkusenosti, znalosti a trpelivosti.

dalsi moznosti je si koupit 2rotor a litat s nim. s nim budes umet letat velice rychle a kdyz ozelis nemoznost poradneho letani venku, budes spokojen.

ver mi, zkazis si vanoce
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
simonic80

#25 Příspěvek od simonic80 »

potgun píše:Uš se tady nebudu rači na nic ptat a budu na jiny web.Stejně si tu ze mně dělate jenom srandu.Uš mi někdo i nadával na poště.A koupim si co budu chtit ja a ne co si mislite vy

sorry ale urazas sa jak male decko ktore nechce pocut pravdu..skus pochopit ze tu su ludia ktori vedia co pisu a je im jedno kam investujes prachy len ti napisali svoj nazor ktori si ty zjavne pocut nechcel.tak sa necuduj..a ak to ta citis kup si to,ale potom neplac :!:
potgun

#26 Příspěvek od potgun »

Právěže já uš z dvourotorem lítal a šlo mi to dobře a chtěl sem něco lepšího na akrobatycké lítání.Já teda skusím zajít za někým a počkám si a třeba byh to skusil s tím týreksem kdyby mi ho někdo pučil.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Gattor »

potgun píše:Uš se tady nebudu rači na nic ptat a budu na jiny web.Stejně si tu ze mně dělate jenom srandu.Uš mi někdo i nadával na poště.A koupim si co budu chtit ja a ne co si mislite vy

nez jsem to stacil dopsat, tak si napsal tvuj posledni prispevek, kdybych to vedel, tak bych ani nic nepsal.
jsi hnup a hnupem zustanes. minimalne do te doby nez vyrostes. trhni si nohou, vubec nevim, proc sem pises, kdyz vse vis. kup si ninju 3D, triskni s nim do 1 minuty o zem a pak se jdi vyplakat k mamince. pouze vzletnes a najednou ti vrtulnik sam od sebe nekam poleti a nepujde zastavit. a protoze se to budes snazit zachranit, tak das naplno nejaky smer a nebo s nim svihnes ubranim plynu o zem. presne to se stane. vrtulnik NEBUDE STAT NA MISTE!

SKODA, ZE U TOHO NEBUDU! nedelam to rad, ale tobe bych se smal, az bych se za bricho popadal. komu neni rady, tomu neni pomoci, chudaci tvy rodice. a doufejme, ze nikomu neublizis.

uz by me jen zajimalo, kdo a proc ti nadaval na poste..?
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Gattor »

potgun píše:Právěže já uš z dvourotorem lítal a šlo mi to dobře a chtěl sem něco lepšího na akrobatycké lítání.Já teda skusím zajít za někým a počkám si a třeba byh to skusil s tím týreksem kdyby mi ho někdo pučil.

ninja neni 2rotor. ninja nebude stat na miste, ten se rozleti kam se mu bude chtit a ty ho NEZASTAVIS, dokud si to nenatrenujes na simulatoru. jiank to preste nejde!
copak stale nechapes, ze 1rotor leta UPLNE JINAK nez 2rotor. bez simulatoru ho proste ve vzduchu neudrzis. po nekolika desitkach hodin na simulatoru ho udrzis na miste, vrtulkou sobe. ale je klidne mozne, ze udrzis k sobe pouze TRexe a ne tohle sunku, protoze se bude porad kolibat, delat kruhy nebo kolisat s plynem.
jen vrtulnik rozbijes. potrebujes trenovat, cvicnej kriz, poradnej stroj a zapomenou na vse, co si se naucil na 2rotoru. a hlavne zklidnit sebeduveru.
potgun

#29 Příspěvek od potgun »

Nadaval mi protože sem psal jako ty bez háčku a bez čárek a bez velkejch písmen.Jenomže ty mužeš protože seš starší.Pěkně se tu mnějte já uš si nenechám pořát dokola nadávat a uš se sem fakt nikdy nepřipojím.
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od zdendys »

potgun píše:...... uš se sem fakt nikdy nepřipojím.

No, pro nás tady to velká škoda jistojistě nebude.
Horší je to s Tebou, bo jsi se tady mohl hodně dozvědět a přiučit, ale to by jsi jaksi v prvé řadě musel chtít.
A taky se nechovat jako hotentot.
Hlavně se nauč se psát, číst, naslouchat starším, oni to fakt mysleli dobře ...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“