Dalibor.
Add Valenta....F3J..no nevím, nevím....nějak mi tam dost věcí vadí jak jsou udělané, ale kdyby to někdo daroval zadara..překonal bych se
tomashr píše:Ad Reichard - jsem s ním v kontaktu, uvažuji, že budu jeho model testovat na synovi, který by s tím létal soutěžně. Model 3m ještě není, psal mi něco o třech týdnech, tak si počkej. Cílová kategorie ale bude právě F5J FAI - mohl by z toho být dobrý "entry level" model. Nutno ale dodat, že to není jediná možnost, lákavý je i polský HighAspect a leccos by se našlo i v nabídce Topmodelu - Gracia/Grafas a další modely jsou použitelné zcela jistě.
fly-up píše:Tomas prosim ta hod sem log z tej kiry co mas v Shockovi ...diky
kovaco píše:Dalibore, nekontaktoval jsi Valentu? Před 1/2 rokem mi říkal, že připravuje F3J. I Jirka držel v ruce trup. Vypadá to na nádhernou mašinku. Je fakt, že proti Reichardovi to bude o 8x cenově někde jinde.
tomashr píše:fly-up píše:Tomas prosim ta hod sem log z tej kiry co mas v Shockovi ...diky
Ahoj, já to musím proletět s Unilogem, mě se ty výsledky z CC ICE nějak nezdály (a proto jsem je neuváženě smazal). Ukazovalo to "děsně málo" - s vrtulí 13x11 proudy kolem 37A, což je ale v rozporu s tím, co mi ukazoval jiný měřák na zemi (nad 50A). Sice by se mi ty hodnoty moc líbily (bylo by to extrémně účinné a dostatečná stoupavost s pouze cca 400W by byla super), ale musím to ověřit nezávislým měřením, což přirozeně Unilog s certifikací pro FAI F5B/D/F splňujePak to přirozeně zveřejním, ale nevím kdy to bude, příští víkend asi létat nebudu moci, takže nic neslibuju. Možná se dostanu aspoň k měření na zemi...
graup15 píše:Mám tu perspektivní motůrek Neu 1409/1.5D/6.7......Zase na druhou stranu na tomto výkonu se motor nedá utahat a poměr tah/Výkon/hmotnost modelu bude pro mne naprosto uspokojivý.
TomasC píše:Pročetl jsem nová pravidla (mám jen Agenda Annex 7k - F5J_5.5.10_F5_Electric_S-C_11.pdf ja to OK??)
Jsou někde platná nebo se vlastně čeká na vydání oficiálních prozatimních pravidel?