Hitec AURORA-9

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zamčeno
Zpráva
Autor
mamoulian

Re: Hitec AURORA-9

#1456 Příspěvek od mamoulian »

Taky sem padal na chyby rádia.Přehazovaly se mi kanály na defaulní nastavení,přeplo se mi to z mode 2 na mode 1.....Je tak dva měsíce,co sem tu psal,že sem modely vymazal a znovu napípal.Od té doby naprosto spolehlivé rádio.Obrovská spokojenost.Poučení pro příště,po upgrade-přepípat,při první divné ráně-přepípat.Člověk si ušetří spoustu peněz a nervů.
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#1457 Příspěvek od sharkcom »

Potvrzuju. Kuci, hlavně nový majitele AURORY , bacha na to !!! Na oko to samozřejmě funguje, ale občas tomu jebne.... Zrovna tak i nové zpárovaní TX+RX při přehrání FW.
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
nemox

#1458 Příspěvek od nemox »

hi
Nekde jsem zahledl(manual, nejake stranky co se venujou aurore - netusim), ze se po updatu doporucuje prehrat modely, nebo alespon u modelu zapnout a vypnout mixy(asi vsechny??) a nasledne otestovat.
Pletuchy
s Horusem
NefroniK
Kontaktovat uživatele:

#1459 Příspěvek od NefroniK »

Ja som po kupe ihned updatoval vysielac, modul aj prijimac a az potom som paroval a pipal. Do Aurory som radsej dal anglicky soft aby som sa vyhol tomu, ze nieco dobabre preklad. :D
FunCub (Multiplex) 1.4m | RS 352 (RC Factory) 1m | Alpha 1500 (RCM Pelikan) 1.5m
Aurora 9 mod 2
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#1460 Příspěvek od sharkcom »

Což vo to, ale vyzkoušet je málo, ono to funguje, ale jednou za několik hodin/desítek hodin tomu mrdne...
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#1461 Příspěvek od Peppy »

nemox píše:hi
Nekde jsem zahledl(manual, nejake stranky co se venujou aurore - netusim), ze se po updatu doporucuje prehrat modely, nebo alespon u modelu zapnout a vypnout mixy(asi vsechny??) a nasledne otestovat.

To sa mi nejako nezda, ja som nikdy nic nepreparovaval, neprehraval, a to mam najnovsi update.

Ale cellkovo co tu pisete, keby mi vysielacka menila modely, a mixy, hned by som ju vymenil, lebo toto neni adekvatne k tej cene co za nu chcu, a toto by nemala robit ziadna, ani ta najlacnejsia.
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#1462 Příspěvek od sharkcom »

Bohuzel zkusennost je neprenositelna..
Peter1207

#1463 Příspěvek od Peter1207 »

Aj mne sa to nezda niekde musi byt chyba, ale ako som vyssie pisal, ked mi radio za par supiek fungovalo bez poruch 5 rokov-nezaobchadzal som s nim boh vie ako dobre, tak radio za 360e musi slapat ako hodinky...
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#1464 Příspěvek od Dejfak »

Měl jsem Fiata Pandu, lil jsem do toho jen benzín, bezproblémový provoz a měl jsem ho několik let.
Známí má drahé auto, je s tím furt v servisu a vráží do toho nesmyslné peníze za každou blbost.
Někdy drahé neznamená kvalitní a spolehlivé :wink:
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Peter1207

#1465 Příspěvek od Peter1207 »

Ok tak potom my vysvetli, ze ako to, ze taka futaba za 600e bezi jak ma????
To nebol zrovna najlepsi priklad...
Ale chapem co si tym chcel povedat, ja som kupoval auroru nie len koly cene ktora je v jej triede viac nez priazniva, ale hlavne koly open menu, teda ze si mozem nastavovat co chcem ako chcem, ze to ma velky dotikovy dysplay a v neposlednom rade, ze je proste krasna....ked som sa rozhodol kupit nejaku poriadnu RC supravu rozhodoval som sa prave medzi aurorou a T8FG. Teda Hitec vs Futaba, aurora zvitazila, navyse som si obe vysielacky odskusal, poobzeral, vela som o nich precital a aj ta futaba sa mi pacila, no posobila na mna hrackarskym, uhladenym, snobskym dojmom. Tak som sa rozhodol pre auroru. Dufam ze s nou nalietam stovky hodin bez problemov.
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#1466 Příspěvek od sharkcom »

Prostě má svý mouchy. Stačí s tím kalkulovat a vyvarovat se chybám a hlavně věřit reálným zkušennostem a neříkat si, že to bude dobrý... Tedy pokud nebudeš mít smůlu na kus, jako jeden člen zdejšího fóra...
zdzd

#1467 Příspěvek od zdzd »

sharkcom píše:Prostě má svý mouchy. Stačí s tím kalkulovat a vyvarovat se chybám a hlavně věřit reálným zkušennostem a neříkat si, že to bude dobrý... Tedy pokud nebudeš mít smůlu na kus, jako jeden člen zdejšího fóra...

Neříkat si to bude dobrý... Než toto koupil bych raději něco jiného. Co ti pomůže, když budeš pořád v očekávání nějaké zrady? Dal bych přednost věci, u které se dá očekávat, že to dobrý bude.

V posledních příspěvcích mne celkem udivuje ta bohorovnost typu: Několikrát mi něco blblo, nevím proč, ale teď je to OK, takže spokojenost. Pokud něco blblo a jednoznačně jsem nepřišel na to co je to a jak to odstranit, už nikdy nemůžu být v klidu, natož spokojený. Může se to zopakovat každou vteřinou.
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#1468 Příspěvek od sharkcom »

Jo, s tim nejde než souhlasit. Bohužel pokud utratím pomalu 20tis. za TX + přímače tak to těžko můžu zavřít do skříně a koupit něco novýho. Nebo to prodat, ať se trápí někdo jinej? Na to nemám žaludek. Osobně jsem to zkoušel asi 20 hodin provozu na vozembouchu a musím konstatovat, že to opravdu vypadá na to, že člověk to po přehrání FW musí vymazat a znovu napípat. Trochu průser, ale co už.
Homer.Simpson

#1469 Příspěvek od Homer.Simpson »

Neviem, jednoduche modely som nemusel prepipat.Ale tie, kde mam prepletene mixi medzi sebou robili neplechu.Ale podla mna to je tym ze medzi 3.07 a 3.08 sa lisia funkcie jednotlivych mixov.Napr F3K som mal rezim HOD rieseny mixom "Launch" a po prehrati noveho fw som to musel riesit mixom "cambmix" atd.
Takze po prehrati urcite doporucujem, minimalne, dokladne preluskat mixi :wink:

Inac moja Aurora ma uz pretoceny "tachometer" :lol: ... zatial bez najmensieho zavahania :D

Klop, klop, klop... :mrgreen:
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
mior
Kontaktovat uživatele:

#1470 Příspěvek od mior »

Homer.Simpson píše:Inac moja Aurora ma uz pretoceny "tachometer" :lol: ... zatial bez najmensieho zavahania :D

Čo možno pod tým rozumieť?
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Zamčeno

Zpět na „Vysílače“