Zimní halová sezóna 2011-12
- JNecesanek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zimní halová sezóna 2011-12
není to opačná směrovka, ta by to tiž nic neudělal když letělo letadlo na zádech, byl to tažený kopáč ze zad, a ten logicky bez klesnutí nejde protože se na zádech natáhne, je s ním i směrovka která tomu pomohla a z videa to tak vypadá, ale já tam byl a vím co se stalo, každopádně Jirkův další let byl asi nejlepší co jsem od něj a na této soutěži viděl
Jakub Nečesánek
Czech Aerobatic Team
Czech Aerobatic Team
patty111 píše:video jsem videl na telefonu od cloveka, ktery tam byl...a ja vim, ze to bylo na smerovku![]()
![]()
Je super že to tak dobře víš...ale musim tě zklamat..nešlo o obracenou směrovku, ale o zasekávající se servo na jednom křidýlku. (při výkrutech se občas zaseklo) jedno servo na tomto křidýlku sem kvůli tomu vymněňoval už v patek dopoledne, a toto udělalo to samé, pomohla až druhá výmněna a zatím je to ok...
jj, vsechno je mozny. Ja neznam podrobnosti a ani sem to nechtel rozebirat...je uplne jedno na co to bylo. Kazdej vi, ze litat umis, tohle holt k tomu taky patri. Ja to videl na malem telefonu a jenom jednou, nic sem nestudoval..tohle me napadlo jako mozna varianta. Jestli to bylo rukama, nebo elektronikou je jedno...
Nicmene tvuj styl se mi libi a uz sem tady jednou psal, ze te pasuju na Ceskou spicku. Myslim, ze ty, Marek a Honza ste u nas nejlepsi...ale to je samozrejme muj nazor. Proto sem psal, ze sem byl prekvapenej, ze si spadnul...jestli to bylo tim a nebo tim je druhorade.
Nicmene tvuj styl se mi libi a uz sem tady jednou psal, ze te pasuju na Ceskou spicku. Myslim, ze ty, Marek a Honza ste u nas nejlepsi...ale to je samozrejme muj nazor. Proto sem psal, ze sem byl prekvapenej, ze si spadnul...jestli to bylo tim a nebo tim je druhorade.
- JNecesanek
- Kontaktovat uživatele:
Ok to jsem nevěděl, vypadalo to tk - vše je možné a souhlasím
Jakub Nečesánek
Czech Aerobatic Team
Czech Aerobatic Team
Nelítal jsi tam náhodou takovej ten čtverec jak se v rozích křidýlkama a vop otočíš o 90°směr letu a 180° ze zad do normálu nebo naopak? Tam by to jedno seklé křidélko dávalo smysl.
Jinak, to že Jirka měnil servo (opakovaně) vím, protože jsme spolu řešili že je to docela dobrý, oba jsme za 4 dny 2x měnili servo
Mimochodem, bude mít náš kamarád ve svém mobilu video, jak se Edgem říznul špatňoch? Ať máte co drbat
A schválně kdo přijde na to, čím to bylo 
Jinak, to že Jirka měnil servo (opakovaně) vím, protože jsme spolu řešili že je to docela dobrý, oba jsme za 4 dny 2x měnili servo
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
ja ten crash ted pozoroval cca 10 x a to je fakt tak ojedinele, ze se fakt da tezko poznat co se vubec stalo.
Stejne neidentifikovatelnej, jako crash v Jaroslavli.
Stejne neidentifikovatelnej, jako crash v Jaroslavli.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ona tě asi mate ta ohromná výchylka křidélka, kde se projevuje ohromný odpor vychýleného jednoho křidélka.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Doplněna sestava F3P
- JNecesanek
- Kontaktovat uživatele:
- JNecesanek
- Kontaktovat uživatele:
Není to ono, my létáme ve smyčce 1/4 i dolů.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Pokud se dobře dívám, tak ano.
- JNecesanek
- Kontaktovat uživatele:
Hofi, sestavu najdeš napsanou v prvním příspěvku na první straně
, zvažuješ snad létat halovky ? 
Jakub Nečesánek
Czech Aerobatic Team
Czech Aerobatic Team