Align T-rex 500
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Align T-rex 500
Tak nechci to hned, rikam na vanoce nebo klidne i po, v zime stejne nelitam, chtel bych na pristi sezonu lepsi heli, s tou 450tkou zvladam poletovani po obloze, zatim me vylozene nejaka akrobacie netahne, mozna jen nejake zakladni prvky a to muzu trenovat i se 450tkou, na to mam levny dily
ta stavebnice co jsem poslal odkaz je nejlevnejsi a dalsi tam je uz za 500liber a vyse, to uz neni nic mezi, treba neco s tim kardanem, me osobne je krdat sympatictejsi a vlastne se 450tkou sem mel letos v lednu jediny pad na moji blbost....vybita aku...takze vlastne ....uz asi nejsem uplny zacatecnik.....
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
- avalanche8
A proc mermomoci kupovat v zahranici,a prichazet o zaruku??
http://elektromodely.com/modely/product ... 7d7ffad6bc
http://www.benovoletadylka.cz/trex-500- ... p-592.html
Na pozadani je mozna vymena reglu kuly nefungujicimu governoru u esc align.
http://elektromodely.com/modely/product ... 7d7ffad6bc
http://www.benovoletadylka.cz/trex-500- ... p-592.html
Na pozadani je mozna vymena reglu kuly nefungujicimu governoru u esc align.
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Protoze ja ziji v Anglii, je to pro me jednodussi, ale pokud by nakup vychazel lepe v CR muzu jej koupit i tam
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
- DaveLister
Pokud zijes v anglii tak neni co resit, kup to tam. Ceny v CR jsou mnohem horsi.
Znam treba tydle 2 obchody, ale bude jich urcite vic:
http://www.fast-lad.co.uk/store/index.p ... =1a&page=1
http://www.heliguy.com/Electric-RC-Heli ... ain-Group/
Znam treba tydle 2 obchody, ale bude jich urcite vic:
http://www.fast-lad.co.uk/store/index.p ... =1a&page=1
http://www.heliguy.com/Electric-RC-Heli ... ain-Group/
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
Chci se optat zda někdo nemáte na T-rex500 tuto kapotáž- HUGLES 500E. Potřeboval bych oměřit pár rozměrů, abych zjistil zda se mi vejde na mou mechaniku. Děkuji
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem přez víkend dokončil přípravu vrtulníku na zimní létání a včera udělal alespoň dvě kontrolní baterky ..... příprava spočívala ve výměně tlumících gum, některého spoj. materiálu, pročištění jednosměrného ložiska a pak jedné zásadní změny. A to přehození systému náhonu VR. Přez léto jsem používal řemínek jeliokož jeho provoz je daleko "ekonomičtější" (nikoliv energeticky
) a tak nějak mi to připadá čistější a méně hlučné řešení. V zimě a nebo v chladném období je ale řemínek mírnou nevýhodou a tak přišel na řadu systém náhonu VR torzní tyčkou. Přehození bylo v podstatě otázkou něco málo času jelikož mám doma dva ocasy (dohormady jsme tři
) jeden je připravený s řemýnkem, druhý připravený s torzním náhonem a třetí .... no to sem vlastně nepatří ....
No a včera proběhla dvě zkušební roztočení machaniky. Jedno, to první jen na zemi - a druhé už bylo i s malým "hop" a kontrolním zavisením. Nooo a nic moc. Konají se opět vibrace. Tentokrád díky spešl montáži gyroskopu to neva ale no sou tam. Od posledního boje a lovu je vše nové takže přenesení něčeho vadného z minula se nekoná jen to znamená jediné ........ dělaj "to" pořád blbě. Takže zase laborace s ložiskama na torzní tyči ........ počet, vzdálenost atd .... a výsledek nikde. Takže opět zklamaání. A tším se na teplé počasí kdy tam opět vrátím to, co tam patří. Řemen.
Máte někdo s podobným problémem zkušenosti nebo radu jak řešit vibrace od tozního náhonu? Mne důvtip opusští a pomalu na vibrace rezignuji.
Ondra
No a včera proběhla dvě zkušební roztočení machaniky. Jedno, to první jen na zemi - a druhé už bylo i s malým "hop" a kontrolním zavisením. Nooo a nic moc. Konají se opět vibrace. Tentokrád díky spešl montáži gyroskopu to neva ale no sou tam. Od posledního boje a lovu je vše nové takže přenesení něčeho vadného z minula se nekoná jen to znamená jediné ........ dělaj "to" pořád blbě. Takže zase laborace s ložiskama na torzní tyči ........ počet, vzdálenost atd .... a výsledek nikde. Takže opět zklamaání. A tším se na teplé počasí kdy tam opět vrátím to, co tam patří. Řemen.
Máte někdo s podobným problémem zkušenosti nebo radu jak řešit vibrace od tozního náhonu? Mne důvtip opusští a pomalu na vibrace rezignuji.
Ondra
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Ondro nemáš třeba trošku malinko ohlou trubku? Řemen spolkne docela velké tolerance dokud se někde vyloženě nešoupe o trubku, zatímco torzka je na to citlivá, nemůže jít "za roh", jinak je zle..
OK2WY
A co máš proti řemenu na zimu? V pětistovce není tak dlouhej , aby se něco zlého kriticky projevilo.
P.S.: Prosím zapni si word , příspěvek napiš v něm, nech si opravit pravopis a pak to sem vlož.
P.S.: Prosím zapni si word , příspěvek napiš v něm, nech si opravit pravopis a pak to sem vlož.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- Screwball671
To řeším u 600 Nitra už měsíc, nejdřív jsem měl podezření na motor a bohatost, ale včera mi pan mistr v 3D masters řekl, že je to vod ocasu a jediná možnost je začít měnit vše co se na ocase točí, brzy i včetně pilota, kterej je taky už vytočenej jak prase. Asi změním značku a založím s Howkingem klub zhrzených Alignem. Máš excentricky uložený ložisko na kardanu? Jestli je přesně uprostřed, tak by mohl začí oscilovat (vibrovat). Řemínek se píše s měkkým i, barbare.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
JirkaA píše:Ondro nemáš třeba trošku malinko ohlou trubku? Řemen spolkne docela velké tolerance dokud se někde vyloženě nešoupe o trubku, zatímco torzka je na to citlivá, nemůže jít "za roh", jinak je zle..
.... vše je nové a opakují se nachlup ty samé problémyco jsem měl na začátku sezony. Já původní náhon torzní tyčí uplně zničil. A z dílů složil nový. Ale je fakt že trubku vyměnit mohu - za to nic nedám.
Houško budeš mět dneska malinkej kšeftík. Pokud to stihnu.
Ondra
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
krtek2k píše:A co máš proti řemenu na zimu? V pětistovce není tak dlouhej , aby se něco zlého kriticky projevilo.
Rěmen v chladu bobtná a naopak trubka se o něco (zanedbatelně) zkracuje ....... pak to prokluzuje a musí se dopínat ...... na to bohužel na letišti nemám nervy.
PS:
Promiň za prasopis v mých přízpěvcích ale pokud Tě to tak žere jednoduše, kde uvidíš toho otrapu "OPR", tak to nečti. Ano máš navrch.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Screwball671 píše:To řeším u 600 Nitra už měsíc, nejdřív jsem měl podezření na motor a bohatost, ale včera mi pan mistr v 3D masters řekl, že je to vod ocasu a jediná možnost je začít měnit vše co se na ocase točí, brzy i včetně pilota, kterej je taky už vytočenej jak prase. Asi změním značku a založím s Howkingem klub zhrzených Alignem. Máš excentricky uložený ložisko na kardanu? Jestli je přesně uprostřed, tak by mohl začí oscilovat (vibrovat). Řemínek se píše s měkkým i, barbare.
Já mám komplet vše nové a jsou s tím ty samé problémy. Ložisko a jeho zalepení je možné zprasit to nepopírám ale nedokážu si představit metodu jak zabezpečit aby to bylo jiank. Tak jak to má být.
Za řem"í"nek se Ti omlouvám.
-Screwball671 píše:Asi změním značku a založím s Howkingem klub zhrzených Alignem.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Docela velkou paseku muze nadelat, kdyz neni lozisko ( loziska ) nalepeno na "kardan" spravne. Na spravne misto, ale hlavne v ose a kolmo ! Mohl bych o tom vypravet... 
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
pkotatko píše:Docela velkou paseku muze nadelat, kdyz neni lozisko ( loziska ) nalepeno na "kardan" spravne. Na spravne misto, ale hlavne v ose a kolmo ! Mohl bych o tom vypravet...
No berdel to nadělá o tom asi žádná .... ale jak zjistit že to zrovna dělá tohle - popřípadě jak se vyvarovat tomu to nalepit znova blbě a znova to pooooookazit.
Dík Ondra