Mustang - za 1500Kč
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Mustang - za 1500Kč
http://aukro.cz/rc-model-letadla-mustan ... 56772.html
Hoši, tak tohle jsem ještě nežral.
Já tohle "letadlo" měl.
Jen nevim, jestli ten chudák co to vydraží, se bude radovat z 30 minutovýho letu na 350mAh NiMh akumulátor v 500 metrech.
Jedná se o neproporcionální dvoukanál, stejnosměrný motor s pseudopřevodovkou asi 4:1. Ale to tam prodejce myslím zapomněl zmínit.
Já tohle "letadlo" měl.
Jen nevim, jestli ten chudák co to vydraží, se bude radovat z 30 minutovýho letu na 350mAh NiMh akumulátor v 500 metrech.
Jedná se o neproporcionální dvoukanál, stejnosměrný motor s pseudopřevodovkou asi 4:1. Ale to tam prodejce myslím zapomněl zmínit.
Re: Mustang - za 1500Kč
Jest Aukro odborným prodejním místem na takováto zařícení? Domnívám se, že nikoliv, byly tam inzeráty na věci z HC, jejichž cena byla srovnatelná se sortimentem zdejších oficiálních dovozců a prodejců. Byly tam "stavebnice" zaručeně nerozbitných modelů, které např. Pelikán prodával levněji, a dalo by se určitě vyhledat mnoho dalších příkladů, kdy inzerent chtěl nějakým způsobem osexovat případného kupujícího. Každé zboží má (někdy nutno podotknout bohužel) svého kupujícího. Na stránkách s modelářskými bazarovými věcmi je takových vykuků méně.
Hitec Aurora 9X
- vylizplech
tak s tímto modelem se člověk naučí akorát a jedině padat,nic jiného to do života nedá a jak vidím ni-mh baterie v modelu,tak se mi chce s prominutím zvracet.
-
Hali
- Kontaktovat uživatele:
Ticcino píše:http://aukro.cz/rc-model-letadla-mustang-odolny-rozpeti-kridel90cm-i1818956772.html
Jedná se o neproporcionální dvoukanál.
Jo a frekvence 27/40mhz!!!!
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]
Hrůza.Ticcino píše:http://aukro.cz/rc-model-letadla-mustang-odolny-rozpeti-kridel90cm-i1818956772.html
Já tohle "letadlo" měl.
Dolnoplošník pro začátečníky. Z jakýho to bylo materiálu?
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
WoW 90 cm v 500m na Ni-Mh a 30min motoráku s 2 kanály pro začátečníka na poli rc modelů

To je síla
To je síla
Jo někteří jsou bez studu a zábran. Chudák co to koupí.
Dareba
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
90% mozku je kapalina. Škoda, že u většiny lidí brzdová
Na dotaz:
Kdo je výrobce?
Z jakého materiálu to je?
Frekvence rádia je 27 nebo 40 Mhz?
Údaj "letová hladina: až 500 m" je překlep?
přišla odpověď:
Dobrý den,
podle mých informací je výrobcem společnost Art-Tech, materiál je Elapor (EPO), frekvence a letová hladina je zapsaná dobře (stejné údaje uvádí i všichni prodejci v ČR.
S pozdravem L
Kdo je výrobce?
Z jakého materiálu to je?
Frekvence rádia je 27 nebo 40 Mhz?
Údaj "letová hladina: až 500 m" je překlep?
přišla odpověď:
Dobrý den,
podle mých informací je výrobcem společnost Art-Tech, materiál je Elapor (EPO), frekvence a letová hladina je zapsaná dobře (stejné údaje uvádí i všichni prodejci v ČR.
S pozdravem L
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
corona píše:Dobrý den,
S pozdravem L
No... su to svine. Inak to nemozno nazvat. Zazil som desiatky nestastnikov, ktori po kupeni modelu pre "zaciatocnikov" (v kamuflazi a dolnoplosniku, najlepsie v nejakom exotickom mode) zaparkovali v kukurici po 15 sekundach. Ale to je na kupujucom. Ked sa mi niekto snazi predat formulu s tym, ze s tym mozem v pohode jazdit po ceste a a budem to zvladat, ak nie som debil, nekupim. Ak som debil, nesiem nasledky. Otazkou je, ci by nemali niest nasledky ludia ktori tvrdia ze Spitfire 650mm je vhodnym modelom pre zaciatocnika.
WW2
Papir píše::roll: Pořád se divím, že se to řeší pravidelně. Každá pí.ovina má svého kupce. Kde není poptávka, není nabídka. I kdyby prodával kýbl uhlí za litr a nějakej trouba to vyhodnotil jako OK, tak nechť si to koupí. A to že k tomu píšou co píšou, je naprosto normální masírka, stejně jako třeba v telce raklama na prací prášky na kterou mám alergii. A podivuje se nad tím někdo? A podivuje se někdo nad cenou třeba toho prášku? Prostě nechceš-li, nech být, chceš-li, buď koupíš tady nebo tam. Mám asi nějakou dobrou náladu, že vůbec píšu
To je sice fakt, ale já zase považuju za vhodný tyhle prodejce špinit a někdy si i trochu vystřelit z toho, kdo na ty jejich špeky skočí (hlavně poté, co dostane rady zkušenějších). A že takových případů znám dost, zrovna minulej tejden jeden rychlej 4-kanál dolnoplošník o rozpětí cca metr zahučel do země po 7 vteřinách a majitel se rozhodl nepokračovat v kariéře RC pilota. Nedbal rad, nechal se hýčkat jako zákazník, opít se nabídkou trhu - tak holt si to vypil za ty prachy....
Tak pan prodejce dokonce tvrdí, že rádio je 2,4 GHz, prý to vyčetl u výrobce.
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Ten Drak od pana prodejce je taky super levná hračka 
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/