G0tik píše:V zozname niesu blimpy, ako su pripevnene tiahla k servam ? (nieje lepsie urobit tiahla kridelok na gulovych capoch ?)
A co si takhle přečíst návod??
Je to tam všechno dostatečně vysvětlené.
G0tik píše:V zozname niesu blimpy, ako su pripevnene tiahla k servam ? (nieje lepsie urobit tiahla kridelok na gulovych capoch ?)
pepan22 píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost s těmito servy MTAS-022MG, (http://www.emotors.cz/elsa/eshop/6-1-SE ... -7kg-0-13s).
Aktuálně je můj YAK 55 osazen servy HTX 900 a a pozoruji, že za letu výškovka při vychýlení viditelně kmitá. Má cenu ty HTX900 vyměnit za výše zmíněná serva?
RudyN píše:Zdravim, potreboval bych par rad ohledne stavby tohodle letadla. Nejvetsi otazkou je asi jestli mam motor upevnit na ten uhlikovy kryt nebo si udelat vlastni loze a motor upevnit zadni montazi . Dale by me zajimalo jestli mate nejake svoje vylepseni atd...
JNecesanek píše:RudyN píše:Zdravim, potreboval bych par rad ohledne stavby tohodle letadla. Nejvetsi otazkou je asi jestli mam motor upevnit na ten uhlikovy kryt nebo si udelat vlastni loze a motor upevnit zadni montazi . Dale by me zajimalo jestli mate nejake svoje vylepseni atd...
Já osobně po experimentech a vývojích s firmou craftepp.eu a jejich halovým Yakem 55, jsem se rozhodl adaptovat své vylepšení na EPP akrobaty, náhon všech ocasních kormidel mám přes klatky, takže na ně působí vždy plná síla nikoli jako při táhlu/lanku,které se povoluje, a na křidélka mám přímý náhon (tj že ze serva jsou vyvedené uhlíkové ploché výstuhy rovnou do křídla
Honza.V píše:AXI 2212/20
Tento motor doporučuji, sám ho osobně používám !!! poměr výkon váha - perfetní. Možná se ti bude zdát že se to bude trochu hřát, ale to vůbec nevadí, hlavní je výkon !!!![]()
![]()