Co koupit? (Podruhé) (6-7kilo)
- Liška Pepa
Re: Co koupit? (Podruhé) (6-7kilo)
To se ti asi vyplatí koupit novej a ostatní buď schovat do zásoby nebo rozprodat a nebo kupovat postupně a pak mít doma ještě jeden stroj do zásoby. U Rexe máš výhodu, že víš do čeho jdeš a co od toho můžeš čekat. Další výhodu bych viděl, jak jsi psal, že se ti s ním špatně nelítalo a že do něj máš všechny věci.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
No já myslel že je to rozflákaný víc. Tohle je přece standartní rána.
Protose jsem jednou roznes tak, že byla použitelná jen ocasní ploutev. Nepřeháním.
Protose jsem jednou roznes tak, že byla použitelná jen ocasní ploutev. Nepřeháním.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Taky bych neřekl že to byla nějaká extrémní rána, tohle bych nepovažoval za vrtulník na odpis. Jde to domlátit i víc. 
Však já jsem mu to navrhoval hned. Buď může 700ku opravit a prodat a lítat s prodlouženým protosem se kterým je maximělně spokojený. Depresi z toho, že nemá druhou helinu může vymítit tím, že si koupí ještě i mini protose (samozřejmě by prodal i 250ku rexe), a později by si pořídil novou 600ku od MSH až vyjde. A tím bude 100% MSHolik.
A nebo koupit hned cely kit noveho rexe 700E V2. Elektroniku případně prodat a díly si nechat na další ránu. Tím že koupí celý kit si defakto moc nepohorší pač ta elektronika a případně díly se dají prodat samotné za slušné peníze. Takhle to bude mít po kupě a levněji a navíc s vylepšenými díl, které si chtěl na 700ku koupit už dřív.
A nebo koupit hned cely kit noveho rexe 700E V2. Elektroniku případně prodat a díly si nechat na další ránu. Tím že koupí celý kit si defakto moc nepohorší pač ta elektronika a případně díly se dají prodat samotné za slušné peníze. Takhle to bude mít po kupě a levněji a navíc s vylepšenými díl, které si chtěl na 700ku koupit už dřív.
No tak to vypadá, že jste mě ukecali. Opravím Rexe. Snad toho nebudu litovat. Třeba teď už budu jen lítat a rozbijet na ruce
Vyčkám na Protose 600 stretched.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Protos600SE .
Víc mě sere , že jim trvalo víc jak rok, od doby co ukázali miniprotose , než ho začali prodávat.
Víc mě sere , že jim trvalo víc jak rok, od doby co ukázali miniprotose , než ho začali prodávat.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Nemate někdo odkaz na nějaké fotky popřipadě věci ohledně toho nového protose?
Logo 600| AcroMaster Pro| Extra 300 EXP V2
FUTABA FX-30
FUTABA FX-30
irto píše:Nemate někdo odkaz na nějaké fotky popřipadě věci ohledně toho nového protose?
Nic takového ještě není. Zatím bych neplašil...
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
boZZda píše:irto píše:Nemate někdo odkaz na nějaké fotky popřipadě věci ohledně toho nového protose?
Nic takového ještě není. Zatím bych neplašil...
No ja myslel že už ho někde ukazovali
Logo 600| AcroMaster Pro| Extra 300 EXP V2
FUTABA FX-30
FUTABA FX-30
Neukázali a proto to furt bude trvat víc jak rok , než bude v prodeji.
Frsky X10S Carbon