zdzd píše:Měrky na listy a zkusit zkroutit do vrtule na jednu a na druhou stranu. Číslo ve stupních. Chci tak moc?
Fabuluješ ty a odvádíš řeč od toho, o čem se mluvil já. Že má to HKčko blbě je bez debat. Nicméně smysl toho odstavce není o tom, jak létá jedno HKčko, ale o tom jakou váhu mají některá prohlášení, že to létá dobře. Prostě pokud dotyčný nezkusil něco jiného, nemůže smysluplně srovnávat.
Mimochodem, oprava Trexe ja za facku. Ocasní trubka za kilo, příčná hřídel osm pětek, hlavní hřídel za sto třicet... A to jsou české ceny. Jen hlavní hřídel na Leptona je litr.
Tak se ještě vrátím do diskuze abych neutekl bez boje. Mám létanou poloplastovou hlavu V2 a když za ni vezmu je tam vůle 2 stupně. Když helinu roztočím a vznese se, tak je v klidu. Nemá snahu někam rychle letět nebo něco takového. Zrovna tak při letu je nezáludná a v pohodě s ní poletuji aniž bych měl nějaký stres kdy mi někam uhne nebo se nějak zvrátí nebo nevím co by ještě měla dělat. Prostě na základní polétání pohoda. Je jasný, že na tictoc a další akro prvky to není ideální, ale o to se tu nikdo nepře.
S tou cenou to možná vyznělo, že to má být co nejlevnější, ale tak to není myšleno. Jen si myslím, že u věcí u kterých se nepředpokládá dlouhá živnotnost bez poškození není třeba zbytečně navyšovat cenu, ale samozřejmě to musí být funkční. Proto mám třeba gyro HG5000 a ne HK401.