AXN Floater-Jet (hobbycity.com)
Re: AXN Floater-Jet (hobbycity.com)
Smysl oného?
Surgical píše:Smysl oného?
zabava
HK450GT flybarless, MicrobeastX 2.0, TG9x 2.4GHz, AXN FloaterJet
Tak tam ještě dodělej taky brzdící štíty....i když mně osobně prznit létavé éro zábavné nepřijde....
Surgical píše:Tak tam ještě dodělej taky brzdící štíty....i když mně osobně prznit létavé éro zábavné nepřijde....
Nepochopil si ale otazku - bola o ucinnosti takych klapiek, nie o estetike, ta je predmetom ineho skumania.
Účinnost bude spíš nulová. Pokud zachováš původní křidélka, na klapky nezbyde dost místa. Jinak flaperony jsi na Floateru zkoušel?
Nie, neskusal, ale mas pravdu, asi to bude davat vacsi zmysel urobit/vyskusat flaperony, potom sa uvidi. Ale asi v principe floatera nema zmysel este viac brzdit pri pristani, zrejme sa brzdi sam dostatocne uz z principu konstrukcie.
PeeKay píše:Nie, neskusal, ale mas pravdu, asi to bude davat vacsi zmysel urobit/vyskusat flaperony, potom sa uvidi. Ale asi v principe floatera nema zmysel este viac brzdit pri pristani, zrejme sa brzdi sam dostatocne uz z principu konstrukcie.
Smysl nebude zadny resp kolega to i zkousel a dopadlo to podle predpokladu .. Ucinnost mizerna a jen si odrovnas ucinnost kridelek protoze se dostanou do stavu pretazeni a tedy budou spatne ridit. Kdyz uz flaperon tak jedine vykopnout nahoru kde slouzi jako brzdy ... to se hodi pri pristavani pokud chces trefit presne urcite misto, protoze jinak ma pomerne slusny dokluz a pri pristavani staci malo a pristanes o 30m dale nez jsi mel v planu.
-
midolek
- Kontaktovat uživatele:
AXN je skvělé letadlo - díky RiMrovým návodům a radám jsem s ním létal každý druhý den. Jednu neděli jsem experimentoval s vrtulí (zkoušel jsem větší) a blbec si nedal pozor a fik. Jo kus mýho palce vrtule na floaterovi usekla a rozmázla na zeď baráku. Dnes jsou to dva měsíce co jsem naposledy lítal ale jsem rád, že teď můžu alespoň "datlovat" na klávesnici. Floater je sice letadlo pro začátečníka, ale i tyto hezké bublinky dokáží být při neopatrnosti hodně nebezpečné.
-
Dr.LuckyLuke
- Kontaktovat uživatele:
Tak na HC prave naskladnili nahradni kabinky. Jestli je nekdo chcete levneji, tak tady je Buddy kod: http://www.hobbyking.com/buddy.asp?code ... D0EF89B876
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
AXN Floater-Jet (hobbycity.com)
midolek píše:AXN je skvělé letadlo - díky RiMrovým návodům a radám jsem s ním létal každý druhý den. Jednu neděli jsem experimentoval s vrtulí (zkoušel jsem větší) a blbec si nedal pozor a fik. Jo kus mýho palce vrtule na floaterovi usekla a rozmázla na zeď baráku. Dnes jsou to dva měsíce co jsem naposledy lítal ale jsem rád, že teď můžu alespoň "datlovat" na klávesnici. Floater je sice letadlo pro začátečníka, ale i tyto hezké bublinky dokáží být při neopatrnosti hodně nebezpečné.
Tak to si ma celkom vydesil, ze ten pidi motorek dokaze amputovat prsty ! To si mu dal plny kotel ?
-
midolek
- Kontaktovat uživatele:
PeeKay píše:midolek píše:AXN je skvělé letadlo - díky RiMrovým návodům a radám jsem s ním létal každý druhý den. Jednu neděli jsem experimentoval s vrtulí (zkoušel jsem větší) a blbec si nedal pozor a fik. Jo kus mýho palce vrtule na floaterovi usekla a rozmázla na zeď baráku. Dnes jsou to dva měsíce co jsem naposledy lítal ale jsem rád, že teď můžu alespoň "datlovat" na klávesnici. Floater je sice letadlo pro začátečníka, ale i tyto hezké bublinky dokáží být při neopatrnosti hodně nebezpečné.
Tak to si ma celkom vydesil, ze ten pidi motorek dokaze amputovat prsty ! To si mu dal plny kotel ?
Kolik plynu ani nevím, plnej určitě ne. Odhad něco přes půlku. Ono asi ani nezáleží na tom kolik plynu ale spíš na průměru a hmotnosti vrtule, která v závislosti na otáčkách má dost velký potenciál. Ke všmu listy slouží jako slušný "nožový mixér" . Prostě neopatrnosta blbost - teď už si dávám pořádnýho majzla
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
jaký motor z HK vzít jako náhradu?
Turnigy L2210A-1650 (180w)
SCM 3223 1550kv
Turnigy L2215J-900 (200w)
D2826-6 2200kv
Nebo i jiný rozumně kvalitní. Díky.
jaký motor z HK vzít jako náhradu?
Turnigy L2210A-1650 (180w)
SCM 3223 1550kv
Turnigy L2215J-900 (200w)
D2826-6 2200kv
Nebo i jiný rozumně kvalitní. Díky.
Proč náhradu, tady je jako ND :
http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... duct=18198
2826 2200kv
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
jag42 píše:Proč náhradu, tady je jako ND :
Chtěl jsem nějaký, co by to letadlo třeba i přežil a nemusel se lepit.