Bezpádlo BeastX Microbeast
Re: Bezpádlo BeastX Microbeast
No. Kolik řečí znáš, tolikrát jsi člověkem.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- DaveLister
pkotatko píše:Kenny McCormick píše:Neslo by prelozit tie nove veci, co pribudli?![]()
Pkotatko?
Prosiiim
![]()
Ja a iste aj kopec dalsich by sme boli velmi velmi vdacny /uz sme, ale boli by sme este viac/
No, zrovna o tom přemýšlím. A abych řekl pravdu, moc se mi do toho nechce. Za ten překlad k verzi 2 jsem dostal jednu Bestii od výrobce zdarma. Bylo to fajn a já měl dobrej pocit že jsem vám pomohl a nedělal to úplně zadarmo. Časy se změnily a teď lítám HC3 a dvě Bestie leží v šuplíku. Rozhodně nechci třetí![]()
Spíš bych to nechal někomu jinému kdo má čas a Bestii chce. Nakontaktovat výrobce a domluvit se s ním. Bude jistě přístupný.
Pokud by někdo zásadně nerozuměl části, odstavci, jsem k dispozici. A třeba do SZ. Ale dělat to celé ( a musel bych to dělat celé, protože je tam dost věcí jiných ) se mi prostě nechce.
Hmm, do toho bych sel, mohl bys mi prosim treba do PM poslat nejake info co by se mi mohlo hodit? Treba jak si kontatoval vyrobce a tak?
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
Tak... aktualizováno, nastaveno, otestováno. Je vidět, že si kluci něměčtí dali záležet a odvedli kus dobré práce. Je to změna k lepšímu o 90°. Už ten první dojem byl skvělý. Drží to báječně a stabilizace piruet je naprosto famózní. Drží a drží ať se děje co se děje. Vymizely mi i veškeré neduhy, které jsem pozoroval během tic-tocu a jinych prvků. Ještě trochu doladím poťáky a pořádně prozkouším ty nové funkce. Zatím jsem tedy velmi spokojen a mile překvapen, ale dám tomu pro jistotu ještě pár letů.
Většina to asi nechce ani slyšet, ale tímhle tempem to můžou brzo lidi od V-baru zabalit. Už doteď jim solidně zatápěli. Teď ještě přitvrdili
Většina to asi nechce ani slyšet, ale tímhle tempem to můžou brzo lidi od V-baru zabalit. Už doteď jim solidně zatápěli. Teď ještě přitvrdili
No tak to vypada ze ty heliny za chvili nebudeme ani muset ridit ... to teprve bude parada 
Ja aktualizoval nyni. Ale radeji z testovacim letem pockam do zitra. Delat ramus v 21:30 v obyvaku a zkouset piruety a jeslti to drzi v premetu se mi moc nechce.
Mam nizkej strop a vzbudil bych deti.
Mam nizkej strop a vzbudil bych deti.
- Colin1000
- Kontaktovat uživatele:
pkotatko píše:dvě Bestie leží v šuplíku. Rozhodně nechci třetí![]()
A co třeba se jedné zbavit, určitě se jí v šupleti nelíbí
Outrage Fusion50+HC3-SX,Protos470/MVVS+Spirit,Swift II,DX8,XrayT2/009,Phantom4+Huawei M3
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Tak si pro ni přijeď, dám ti ji zadarmo 
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- ty už fakt nevíš, co bys udělal, aby za tebou do té díry někdo přijelpkotatko píše:Tak si pro ni přijeď, dám ti ji zadarmo
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
no jeste je brzo, ale pomalu by se dalo rict, že jeho hodnota stoupla.
Frsky X10S Carbon
- Kenny McCormick
myslis, ze dvihnu cenu? V bazaroch iste uz klesat nebude.krtek2k píše:no jeste je brzo, ale pomalu by se dalo rict, že jeho hodnota stoupla.
Skusali ste zvysovat ten posledny parametr Pitch? Co to robi?
A zmenili sa hodnoty na potakoch?
Velmi dlho mi trvalo, kym som prisiel na to, co mi vyhovuje, testovaci pilot zo mna nikdy nebude.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
jestli je preklad z ENG do CZ, rad pomuzu, SZ klidne.
T-Rex 450 Pro
Futaba T8FG
Futaba T8FG
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Howking píše:- ty už fakt nevíš, co bys udělal, aby za tebou do té díry někdo přijelpkotatko píše:Tak si pro ni přijeď, dám ti ji zadarmo
Samozřejmě pokus o vtip. Bestie prodávat zatím nechci. A za cestu sem by si jich mohl koupit deset nových.
A to víš že bych tu uvítal nějakého vrtulníkáře z Čech. To je jasné. Ve dvou se to lépe táhne. I když si nemůžu nijak stěžovat. I česky se tu promluvit dá a lidi s kterými chodím lítat jsou taky moc fajn.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Tak mužu po dnešních 4 baterkach prohlásit, že žádný výrazný rozdíl ve V3 necítím. Možná jen ty hladší piruety, ale to se na ně musím hodně soustředit. Možná že je to tím, že neumím piruetový prvky, možná je to velikostí vrtulníku (trex500). Při normálním poletování jsem to nepoznal. Parametry G a H jsem taky zkoušel, ale zde taky bez nějakého významného vlivu. Ale nešel jsem víc než na Medium. Ještě se musím hodně učit, abych to poznal 
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Ta pirueta byla bolavá noha beastu, takhle se aspoň trochu začal uzdravovat. Jen mě zaráží, co jim na tom trvalo 3 roky?
Frsky X10S Carbon