A1 Skyraider z bublin

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
JamesT20

#16 Příspěvek od JamesT20 »

pánové a kolik kg se stama dá objednat balík a kolik by to stálo do čr?
Drondys

#17 Příspěvek od Drondys »

JamesT20 píše:pánové a kolik kg se stama dá objednat balík a kolik by to stálo do čr?

International Order:

BananaHobby.com offers international shipping to most of the countries worldwide. Please feel free to email us at help@bananahobby.com, our sales representatives will help you complete the shopping.

BananaHobby je eshop v USA a doručují prakticky po celém světě přes UPS/Fedex apod. na ceny dopravy a váhová omezení se zeptej u nich viz ten email.
Surgical

#18 Příspěvek od Surgical »

Zcela konkrétně, poštovné u daného Skyraidera do ČR přes UPS International s pojištěním činí 140,55 US dolarů, cena samotného modelu pak 229,90 suma sumárum tedy 370,45 US dolarů....při kurzu kolem 17 Kč za buck tedy řádově 6300,- v českých....málem už jsem ten PayPal odklepl, ale pak jsem si uvědomil, že už mám oblud, přes které se skorem nepohnu v cimře, kde to stavím a skladuju, nějak už dost a dost....Až něco odejde z domu, tak pak snad přifrčí i Skyraider :)
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Lukash »

Ještě by asi bylo záhodno připočítat clo a dph. Páč tohle asi jen tak neproklouzne :)
Surgical

#20 Příspěvek od Surgical »

Nevím, tohle posílá worldwide UPS na dobírku až do domu, obvykle to parcely mají ošéfované, že clo atd. jsou součástí "poštovného" a tebe jako odběratele to snad ani neobtěžuje....ledaže bys byl plátce DPH a chtěl ho vrátit :)
Damillo
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Damillo »

Surgical píše:Nevím, tohle posílá worldwide UPS na dobírku až do domu, obvykle to parcely mají ošéfované, že clo atd. jsou součástí "poštovného" a tebe jako odběratele to snad ani neobtěžuje....ledaže bys byl plátce DPH a chtěl ho vrátit :)

To bych neřekl. Když jsem objednával z USA tele na Canona a nějaké drobnosti, zaplatil jsem na BHPhotovideo.com cenu za zboží,poštovné podle sazebníku a při dodávce mi UPS naúčtovala clo a daň, které jsem platil přímo jim. Nevím, jak na bananahobby.com, ale mělo by to být uvedeno v podmínkách pro nákup zboží. Na BHPhotovideo to je a na stránkách UPS taky :wink:
Multiplex Cockpit SX s hack modulem DHT, Easy Glider Electro, SportWing
StanleyT28
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od StanleyT28 »

Kluci a laminátového by jste nebrali? Pravda, je trochu větší...
http://shop.lindinger.at/product_info.p ... s_id=70449
Drondys

#23 Příspěvek od Drondys »

Damillo píše:
Surgical píše:Nevím, tohle posílá worldwide UPS na dobírku až do domu, obvykle to parcely mají ošéfované, že clo atd. jsou součástí "poštovného" a tebe jako odběratele to snad ani neobtěžuje....ledaže bys byl plátce DPH a chtěl ho vrátit :)

To bych neřekl. Když jsem objednával z USA tele na Canona a nějaké drobnosti, zaplatil jsem na BHPhotovideo.com cenu za zboží,poštovné podle sazebníku a při dodávce mi UPS naúčtovala clo a daň, které jsem platil přímo jim. Nevím, jak na bananahobby.com, ale mělo by to být uvedeno v podmínkách pro nákup zboží. Na BHPhotovideo to je a na stránkách UPS taky :wink:

Obecně pro dovoz ze zemí mimo EU platí to, že CLO ani DPH nikdo do ceny poštovného nedává. Pošta tj. pokud se zboží doručuje např. z USA přes USPS tak prochází v ČR následně přes Česku poštu a ta si při převzetí zásilky účtuje samostatně poplatek za proclení 180 Kč + hodnotu CLA a DPH stanoveného celníky. Doručovací firmy jako např. DHL, UPS atd. mívají v ceně poštovného zahrnuty poplatky za službu proclení, ale vlastní hodnotu CLA ani DPH nikoli tj. ta se vždy platí až podle toho jak je stanovena celníky v cílové zemi. Na modely při nákupu pro osobní potřebu je CLO nulové. Takže v případě doručování firmou UPS je potřeba připočítat pouze hodnotu DPH, která se počítá 20% ze sumy cena zboží + cena poštovného tj. v daném případě z té sumy 6300 Kč by to bylo cca 1260 Kč takže i s DPH by to bylo odhadem cca 7560 Kč.

Pokud by šlo o prodejce v rámci EU pak by se na zásilku nevztahovaly celní formality a DPH už by bylo účtováno přímo prodejcem k ceně mimo poštovného už při nákupu nebo by už bylo nedílnou součástí ceny pokud by šlo o prodejce, který není plátcem DPH, protože u prodejců, kteří nejsou plátci DPH se vstupní DPH, které oni zaplatí při nákupu zboží stává součástí ceny zboží a na výstupu tj. při prodeji toho zboží se pak DPH nerozúčtovává tj. je již nedílnou součástí ceny.
Igel
Kontaktovat uživatele:

Re: A1 Skyraider z bublin

#24 Příspěvek od Igel »

http://www.pw-rc.com/product_info.php/cPath/126/products_id/2349 vyskusany obchod a nie vela penazi za dopravu
WW2
Charlie RC

#25 Příspěvek od Charlie RC »

Na tom videu A1 Skyraidera mě zaujala velmi nízko posazená přídavná nádrž, z níž bych měl asi obavy. Při přistávání je vidět, že jí taky trochu zespodu očesal a když s tím potom naroloval blíž, bylo poškození trochu vidět. Ale je to nádherný éro, škoda že to sem nikdo nedováží...
Optic 6 2,4 GHz, letadlo FPV Raptor, vrtulníky Walkera CB 180Q, CB 180LM, a E SKY Belt CP V2...
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od RiMr »

Jo ta nádrž je na fajnový asfalt a i tak to zdá se může nějakou koupit :)

S tím dovozem, nikdo ti přece nebrání si to "dovézt" sám. Nebo myslíš na záruku?

#27 Příspěvek od Charlie RC »

Problém je, nejen u tohoto modelu, že neumím nakupovat v zahraničí. Nevyznám se v těch Paypalech a taky neumím dostatečně anglicky. Zato na ruských stránkách si báječně počtu. :D Tu záruku bych asi neřešil, nic tak fatálního se snad nemůže vyskytnout, pokud by to letadlo bylo bez rádia, aby si s tím našinec neporadil. Stejně to zatím není model pro mne. Modelařím sice už 40 let, ale létal jsem pouze s jednokanálovým letadlem. Teď po něčem pokukuju, ale tenhle krasavec to nebude. Nejdřív se musím naučit trochu létat. Problém toho jednokanálu je v tom, že vlastně lítá sám...
Optic 6 2,4 GHz, letadlo FPV Raptor, vrtulníky Walkera CB 180Q, CB 180LM, a E SKY Belt CP V2...
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od RiMr »

A čím to řídíš? Jestli nějakým funkčním vybavovačem Mars, tak ten když prodáš tak možná bude i na toho Skyradaidera :)

Mimo jiné, jeden můj kamarád z emeriky (přes ok-rimr) sloužil u Skyraiderů na Oriskany (v podstatě se prokecl :) ), tak říkal že pošle nějaké fotky a tak podobně, tak z toho pak udělám nejaké článeček nebo co :)
No a jeho kamarád, "Skyraider Bob" který prodělal infarkt a tak musí nebožák v 74 letech skončit s lítáním, Skyraidera, ale i tuším Trojana a L-39 Albatrosa prodává, tak kdybyste nevěděli co s drobnýma, tak si tady teho fešáka můžete koupit... :D
[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=EKsbh9eVG0w [/youtube]

(ten youtubácký parametr (ne)funguje jak?)
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Bumpy_SK »

hej, nefunguje to
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EKsbh9eVG0w[/youtube]
a uz funguje :D

Kód: Vybrat vše

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EKsbh9eVG0w[/youtube]

mal si tam medzery
krasne to je, len drahe :(
Charlie RC

#30 Příspěvek od Charlie RC »

Řídil jsem to dvoukanálovou Futabou ATTACK/R na 27MHz. Za tu by asi Skyraider nebyl... Dostal jsem k Vánocům Optica 6, tak teď pošilhávám po Betě 1400.
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“