http://www.hobbyking.com/hobbycity/store/%5F%5F14907%5F%5F1%5F10%5FBrushless%5F4WD%5FShort%5FCourse%5FTruck%5FRed%5F.html
Co na něj říkáte, jaké jsou na něj vaše názory, tipy, postřehy?
Přikládám pár postřehů za pár dnů:
Chtěl jsem si vyplnit čas, kdy se nedá moc lítat – vybral jsem si auto do terénu na občasný poježdění a na vyblbnutí. Vlastně jsem ho koupil dceři, která se narodila na konci května 2011, budu jí ho obhospodařovat a jen co bude schopna točit „volantem“ bude se učit. Výrobce je firma ACME. Auto ve skutečnosti vypadá ještě větší než na obrázcích.
Zatím střídám LiPo 2S a 3S, které mám z letadla. Na chladiči reglu je větrák na 5V, takže jsem musel přidat součástku – regulátor na 6V – za pár korun, abych mohl jezdit na 3S. Na LiPo 3S se větrák moc hřál –což by bylo trochu kontraproduktivní, ale dle diskuze na HC, dost lidí jezdí 3S s 5V větrákem a šlape jim to prý v pohodě. S LiPo 3S to je už dost ostrý auto a musím jemně pracovat s „plynem“. Myslím, že to je auto na výborný vyblbnutí, které hodně vydrží – jezdil jsem na štěrkové BMX trati (bohužel kolem není žádná off-road trasa, alespoň ne na rcmapách). Už má pár šrámů – pár odřeninek, ale s tím jsem počítal.Při delších skocích se při doskoku občas lehce kloní k prvé přední straně – budu to muset vyvážit polohou akku.
Nejotravnější je čištění po jízdě. Vyfoukat všechen písek a kamínky. Očistit od prachu, namazat co je potřeba. Nejhorří je projet kalužíí a následné jezdit v prachu,písku - no co vám budu povídat - zlatý letadla