Mám dotaz jsem pracovně v Kazachstánu a do letadla se mne již prostě nevešla Heli. Zkoušel jsem zde něco koupit v kamených obchodech no nic moc. Tak přemýšlím o nákupu přes internet nebo zásilkou z Čech. Nemáte někdo zkušenost jak je to vůbec reálné ( problémy typu proclení)
Dík za radu
Jak koupit Heli v daleké cizině
- Homer.Simpson
Re: Jak koupit Heli v daleké cizině
Co tak najst nejaky e-shop v Kazachstane?
Pozdrav Borata

Pozdrav Borata
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
Homer.Simpson píše:Co tak najst nejaky e-shop v Kazachstane?
Pozdrav Borata![]()
Dobry napad, huře se hleda. maji všechno AZBUCE. S angličtinou se tady moc,člověk nechytne. Zkusim nejake Ruske e-shopy jsou v celni unii.
Tomaso píše:Homer.Simpson píše:Co tak najst nejaky e-shop v Kazachstane?
Pozdrav Borata![]()
Dobry napad, huře se hleda. maji všechno AZBUCE. S angličtinou se tady moc,člověk nechytne. Zkusim nejake Ruske e-shopy jsou v celni unii.
Jo pozdrav predam až ho potkam
Tomaso píše:Mám dotaz jsem pracovně v Kazachstánu a do letadla se mne již prostě nevešla Heli. Zkoušel jsem zde něco koupit v kamených obchodech no nic moc. Tak přemýšlím o nákupu přes internet nebo zásilkou z Čech. Nemáte někdo zkušenost jak je to vůbec reálné ( problémy typu proclení)
Dík za radu
Čau, makal jsem v AKMOLE přes půl roku ( benziny CHEVRON ) , všechny zásilky jezdily kamionem, při otevírání hroznej ouřad , policajti by to nejlépe zabavili pro sebe, nejlepší je asi chodit večer do baru za kazažkama, jsou super a daj.