RC Heliholics Ostrava 1
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
Re: RC Heliholics Ostrava
tak dneska posekal celou parcelu traktor ... odpoledne to pujdeme testnout.konecne tam nebude takove drsna jungle okolo
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Kluci, já nebudu hlasovat o stránkách jestli se mě líbí a nebo ne, tyto ankety mě připadají trochu jako vynucení pozornosti.
1. počinek, že jste se rozhodli udělat vlastní stránky je super.
2. Při představování členů týmu bych tam dal celý jméno a i přezdívku. Lidi který vás znají z fóra pod přezdívkou, těm vaše fotky a křesní jména nic neřeknou. Já například vím kdo je René, protože se často objevuje u nás na DP. Ale to je vše, není se přece za co stydět a co tajit.
3. Pod odkazem kontakt bych si představil nějakou adresu buďto emailovou a nebo poštovní, ale ne mapu letiště.
4. V brzké budoucnosti by to chtělo vlastní doménu, nestojí to majlant, do vrtulníku dáte víc a vlastní doména má jinou uroveň, než nějaký wz.cz
Neberte to prosím nějak ve zlém, jen jako názor a případně radu.
1. počinek, že jste se rozhodli udělat vlastní stránky je super.
2. Při představování členů týmu bych tam dal celý jméno a i přezdívku. Lidi který vás znají z fóra pod přezdívkou, těm vaše fotky a křesní jména nic neřeknou. Já například vím kdo je René, protože se často objevuje u nás na DP. Ale to je vše, není se přece za co stydět a co tajit.
3. Pod odkazem kontakt bych si představil nějakou adresu buďto emailovou a nebo poštovní, ale ne mapu letiště.
4. V brzké budoucnosti by to chtělo vlastní doménu, nestojí to majlant, do vrtulníku dáte víc a vlastní doména má jinou uroveň, než nějaký wz.cz
Neberte to prosím nějak ve zlém, jen jako názor a případně radu.
Nazdar Digisku.
Náhodou jsem rád, že se tady ukáže i takový příspěvek, který nás může někam nasměrovat. Myslím si, že v tom máš pravdu a určitě se na tom zlepšení zapracuje. Každý nápad je dobrý. Jedete se mrknout na tu Trnávku ??
Náhodou jsem rád, že se tady ukáže i takový příspěvek, který nás může někam nasměrovat. Myslím si, že v tom máš pravdu a určitě se na tom zlepšení zapracuje. Každý nápad je dobrý. Jedete se mrknout na tu Trnávku ??
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
ciko7 píše: Jedete se mrknout na tu Trnávku ??
Zástupci našeho týmu tam nebudou chybět
Já se tam pojedu podívat dnes odpoledne a ještě zítra k večeru. Jsem zvědav.
Cau... dnes jsem tam byl od 10:00 do 16:00. Bohuzel dnesni ucast skoro zadna. Bylo to tam vse spis ve fazi priprav. Litali jsme snad jen ctyri. Ja, Dan, pak tusim Mad_Box a jeste nejaky slovak s TDR a to bylo asi tak vse. Jo jeste na chvilku vytahnul bratranek HK450 s jeho 4Dstabi systemem. Litani navic kazil pomerne silny vitr
. Pozdeji pak priplul osklivy cerny mracek. Tak jsme to radeji zabalili a jeli domu na obed.
Naposledy upravil(a) Imm0rta1 dne pát 12.08.2011 21:03, celkem upraveno 1 x.
Tak to jsme se těsně minuly. Já tam kolem 16h dorazil. Černý mrak spustil pár kapiček , ale to bylo z jeho strany tak vše. Lítalo tam pár lidí, potom ještě dorazil opět Howking a po dopoledním pádu dal heli opět do provozu a lítal s ostatními. I z toho mála létajících pilotů bylo nač koukat. Zůstal jsem asi do 18:30 a potom jel domů. Zítra tam určitě vyrazím a zůstanu na noční lety. 
Tak, pěkné to tam bylo. Zítra se určitě zastavím taky.
byl jsem tam včera navečer po práci, dneska celý den až do teď a určitě je o co stát. K večeru se už početní řady pilotů pěkně rozšířily. Za sebe můžu říct že super zážitek, je radost vidět pohromadě tolik nadšenců do helin a jejich výkony. Už se těším na zítra. Akce mě tak nadchla, že do Znojma na EXFC pojedu až v neděli na finále 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
ciko7 píše:Tak to jsme se těsně minuly. Já tam kolem 16h dorazil. Černý mrak spustil pár kapiček , ale to bylo z jeho strany tak vše. Lítalo tam pár lidí, potom ještě dorazil opět Howking a po dopoledním pádu dal heli opět do provozu a lítal s ostatními. I z toho mála létajících pilotů bylo nač koukat. Zůstal jsem asi do 18:30 a potom jel domů. Zítra tam určitě vyrazím a zůstanu na noční lety.
Chtel jsem pak jeste prijet, ale uz bylo 6 hodin a niz bych dorazil bylo byt 3/4 na 7. Takze jsem dal jeste dve baterky doma. Zitra uz to tam bude o necem jinem... takze kazdopadne dorazim
V kolik tam zítra jedeš ??
Dnes vyjedu hned po obede pokud nebude prset. Pocitam kolem 12-13 hodiny. To uz tam bude urcite i vic lidi takze i vetsi zabava 
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Howking píše:- co největší kruh aby z toho šel vyříznout.zdendys píše:Zdravím,
jaký rozměr by měla mít, ta gumová pásovina na heliport co potřebujete?
Možná bych doma něco našel, záleží na rozměru...
Taková divná odpověď. Očekával jsem aspoň nějaký minimální rozměr.
Nevím, nejsem znalec, kolik má mít kruh průměr...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
prumer 1 metr mel ten stary pokud se nepletu
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D