S baterkami 20/30C Full....asi 90A po ustalení s APC-E 20x8...ovšem rozběhovou špíčku bych vyděl tak 110A ( 40/60C Full už je opravdu na 100A....špička bude už dost vysoko)
http://www.ecalc.ch/motorcalc_e.htm?castle
3D 4kg pohon
Dano píše:Dovolím si tvrdiť, že na model do 4,2kg je bohato postačujúci 4030-330
s APC E 20/8. Potom nie je problém s reguláciou a prípadným horením regulátorov.
nemas nahodou nejake video ako to vie odletiet z visu? Alebo nedalo by sa urobit? ake mas presne aku a aky letovy cas?
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
Vidím, že si si nepozrel odkaz, čo som dal......
Aku Turnigy 3600mAh 30-40C a Fligtpower 3200 EVO30 premium.
S Fligtpower to letí super a s Turnigy ešte lepšie.
Odlet z visu si dovolím tvrdiť, že v celku "brutálny".
Lietam 7,5min. Minulý rok na Dubovej to niektorí prítomní videli, nech oni napíšu, ako sa im to javilo motoricky.
Aku Turnigy 3600mAh 30-40C a Fligtpower 3200 EVO30 premium.
S Fligtpower to letí super a s Turnigy ešte lepšie.
Odlet z visu si dovolím tvrdiť, že v celku "brutálny".
Lietam 7,5min. Minulý rok na Dubovej to niektorí prítomní videli, nech oni napíšu, ako sa im to javilo motoricky.
to som rad, sorry nevedel som ako vies lietat ked ta nepoznam, niekto povie ze je to ok a neni, aj ta aku turnigy je zaujimava, len skoda ze ma nabijanie 2c, ale asi by som to videl ako idealny setup, hlavne ked ho mas vyskusany
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
L.Bily píše:to som rad, sorry nevedel som ako vies lietat ked ta nepoznam, niekto povie ze je to ok a neni, aj ta aku turnigy je zaujimava, len skoda ze ma nabijanie 2c, ale asi by som to videl ako idealny setup, hlavne ked ho mas vyskusany
Ja nabíjam obe sady 7,5A. Mám nabité do 25 minút a to mi stačí.
Zatial sú obe sady O.K., články sú jeden ako druhý.