Nastaveni Optic 6+serva

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od aviatik666 »

Pokud si opravdu poctivě přečteš návod, tak je to velmi dobře popsané. Tvůj poslední dotaz mi příjde naprosto zbytečný, nezlob se na mě. :wink:
Michal.B

#32 Příspěvek od Michal.B »

No jo komu by se to chtělo všechno čist :) je toho hodně moc a na to čteni moc nejsem :D
Honey Bee 2
Solo Sport Airline

Hitec Optic 6 + Optima 7
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od aviatik666 »

Tak to bych tady na tvém místě nepsal, taky se může stát že tě někdo pošle do řiti. Základní věci jsou potřeba nastudovat. Mám Optic 6 několik let a návod vozím na letiště stále sebou. :wink: Někdy se hodí.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od JirkaA »

aviatik666 píše:Tak to bych tady na tvém místě nepsal, taky se může stát že tě někdo pošle do řiti...

Docela po zásluze :D
OK2WY
PEO
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od PEO »

Michal.B píše:No jo komu by se to chtělo všechno čist :) je toho hodně moc a na to čteni moc nejsem :D

Děláš si ..del? Mám tady ten manuál opsat? :roll:
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
Flieger

#36 Příspěvek od Flieger »

Michal.B píše:Tak jsem restl vysilačku a funguje to jak ma,akorat mi serva vrči ikdyž nic nedělam ,jak to vyladit?

No jestli servo vrčí v neutrální poloze, pak můžeš číst v manuálu jak mourovatej a stejně nic nevyčteš. Mysím, že jde o nedokonalost nebo spíše závada (nakvalita) serva. Protože, když zahejbeš příslušným kniplem a servo se vrátí nepatrně do jiné neutrální pozice, tak to zpravidla už nevrčí. To, že se vrátí vždy do jiné polohy neutrálu by také nemělo být, ale za kvalitnější servo by sis musel připlatit :wink:

Měl bych ale jednu kontrolní otázečku. Nemá tady někdo Optica 6 Sport?
Buď neumím správně nastavit P.Mix nebo je ten mix na Sportu hodně odbytý a téměř se nedá rozumně použít :(
Nejvíce poruch vykazuje element nad kniply : )
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od lubo1 »

Flieger píše:No jestli servo vrčí v neutrální poloze, pak můžeš číst v manuálu jak mourovatej a stejně nic nevyčteš. Mysím, že jde o nedokonalost nebo spíše závada (nakvalita) serva. Protože, když zahejbeš příslušným kniplem a servo se vrátí nepatrně do jiné neutrální pozice, tak to zpravidla už nevrčí. To, že se vrátí vždy do jiné polohy neutrálu by také nemělo být, ale za kvalitnější servo by sis musel připlatit :wink:
:(

Servo môžeš dať aj kvalitné, ale ak máš mechanický problém s tiahlami, alebo poddimenzované servo, tak to vrčať bude...
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Flieger

#38 Příspěvek od Flieger »

Tak tak, ale zrovna nedávno mi vrčelo servo i na bezprobémovém táhlu, takže přišla jeho výměna a bylo ticho :)
Nejvíce poruch vykazuje element nad kniply : )
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od jyrry »

Michal.B píše:No jo komu by se to chtělo všechno čist :) je toho hodně moc a na to čteni moc nejsem :D

Osvedcilo se mi vzdy po nakupu noveho radia umistit navod na hajzlik. Tam je pri tlaceni casu dost i na cteni takove nezazivnosti :-!
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“